Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Jul 2025, 08:43

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 23 Okt 2012, 16:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Poliglota: Indira Radić propričala bugarski! (Video)

Slika

ndira Radić gostovala je nedavno u jutarnjem programu bugarske televizije kod njihove poznate voditeljke Gale.
Tom prilikom naša folk zvezda najavila je veliki solistički koncert koji će tamo održati. Iako je u studiu bio prevodilac koji je olakšavao komunikaciju voditeljke i Indire, ona nije imala živaca za njega, pa je pokušavala sama da se sporazume. Pogledajte kako je to izgledalo.

Izvor:Svet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 23 Okt 2012, 23:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Suzana Mančić: Nevinost sam izgubila sa 16 godina!

Slika

Gostujući u emisiji "AmiG Šou", Suzana je pričala o svom životu i svojoj knjizi koja je nedavno doživela promociju.

Ono što je oduševilo sve prisutne je Suzanina otvorenost po pitanju seksa, a najzanimljivija je bila njena priča o prvom seksualnom iskustvu.

"Sa šesnaest godina sam izgubila nevinost. Zaljubila sam se u jednog Vladu i rekla sam to je to, sad ili nikad. Ja sam njega naterala", kaže Suzana i dodaje:

"Tada u to vreme to je bilo prst u oko. Bilo je strašno, ali ja sam ceo život bila drugačija, a sa šesnaest godina sam eto izgubila nevinost i zaljubila se u muziku."

Autor: S.P.

Izvor:svet plus

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 24 Okt 2012, 12:57
Korisnikov avatar
rang
rang

"SUZANA IZVINI": AMIDŽIĆ KONAČNO PUSTIO CEO SNIMAK FAMOZNOG KUĆNOG VIDEA (VIDEO)

Obećala je da će odgovarati iskreno na sva pitanja i to je i uradila. Bez dlake na jeziku otkrila je brojne stvari iz svog privatnog života a njih uopšte nije bilo malo. Osim toga javnost je mogla da vidi šta je bilo na snimku o kojem se danima priča.

Ognjen Amidžić je ređao pitanja a Suzana Mančić bez pardona odgovarala. Kad je izgubila nevinost, sa kakvim muškarcima bila, da li se ponovo snimala, da li je imala paralelne veze i kako je na sve reagovala njena porodica, voditeljka je otkrila bez zadrške.

- Izgubila sam nevinost sa 16 godina. U to vreme to je bila velika tabu tema, ali ja sam to uradila iz velike ljubavi i ja sam čak njega naterala. On se opirao ali ja sam rekla, ne sad je trenutak.

- Da li ti se usladilo? - pitao ju je voditelj.

- Jeste, kratko je odgovorila i nastavila:

- Imala sam i paralelne veze. Nikad se nisam femkala, žene greše kada to rade. Zbog mene su se dva čoveka razvela, mada ni sa jednim nisam ostala u vezi. Od dva kućna videa koji su ugledali svetlost dana drugi mi je teže pao jer sam u to vreme bila sa tim čovekom, bila sam ogoljena meta. A nemam pojma kako su dospeli u javnost! Ljudi su se sprdali sa time a niko nije razumeo koliko je to poremetilo mene i moju decu. Šta se sve dešavalo u četiri zida najbolje mi znamo. Volim seks, volim muškarce ali snimci su moja privatna stvar.

U tom tenutku Ognjen je rekao kako je u njihove ruke dospeo njen treći snimak na šta je Suzana burno odreagovala:

- Nemoj da se*eš! O čemu pričaš? Ma daj nemoj da me zezaš!

- Suzana izvini, kratko je rekao on a zatim i pustio snimak.

A na famoznom snimku nalazi se Suzana koja čisti sto, dok iza nje muškarac usisava kuću. Na kraju snimka kratko je rekla Amidžiću kroz osmeh:

- Ti si stvarno budala!

Suzana je rekla da nema više kućnih snimaka, da je nekada volela to da radi, ali više ne.

- Snimaka više nema, dosta je.

A da li će zaista tako biti, videćemo.

Izvor:Svet plus

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 24 Okt 2012, 13:11
Korisnikov avatar
rang
rang

VODITELJKA I GOSTI U NEVERICI: DANIJELA AMIDŽIĆ OTKRILA SVOJE "MRAČNE TAJNE" PRED SVIMA (VIDEO)

Kada je počela da ređa stvari o kojima niko nije mogao ni da pomisli kada je ova manekenka u pitanju svi su ostali u čudu.

Gostujući u emisiji "Ja to tako" supruga [b]Ognjena Amidžića pristala je da odgovara na najškakljivija pitanja. I na odgovorima nije nimalo štedela! Danijela Amidžić iskreno je pričala o svojoj intimi, a na pitanje šta bi promenila na sebi, ona je otkrila:

Slika

- Ja uvek nekako pričam o svom nosu koji je nekako širok, pa onda jedno uvo mi je veće od drugog... Da, i ja imam neke svoje tripove sli to je to u suštini. Fizičke mane uglavnom a o psihičkim da i ne započinjemo. Možda to što sam prestroga i prema sebi i prema drugima, zahtevna sam.

Marko Kon koji je sedeo naslonjen na stolici do nje, zabezeknuto se nagnuo napred i pogledao je u neverici. Nije čak mogao ni da izusti komentar a voditeljka Ivana Baltić je samo kratko i u čudu rekla:

- Vidiš nikad to ne bih pomislila.

Tom prilikom najbolja drugarica poznate manekenke, Aleksandra Jeftanović otkrila je detalje iz brata Ognjena i Danijele, a kako je razgovor protekao pogledajte na 22-om minutu snimka.[/b]

izvor:s media

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 24 Okt 2012, 16:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Madona polila sina vodom u emisiji Elen Dedženeris

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Madona je mogla da odabere koga će okupati vodom iz velikog rezervoara, a sve to sa humanim ciljem - da prikupi novac za borbu protiv raka dojke. Umesto da predloži neku poznatu ličnost, pevačica je odabrala svog sina Roka.

Madona je odlučila da okupa sina Roka, kako bi prikupila 10.000 dolara za borbu protiv raka dojke.

Dvanaestogodišnji Roko, čiji je otac bivši Madonin muž Gaj Riči, nije ni znao da će pred publikom učestvovati u ovakvom poduhvatu.

Kada su je pitali koga bi volela da potopi, Madona je istog trenutka odgovorila:

- Ne moram mnogo da razmišljam, moj sin je tu i biram njega - prenosi "Female First".

Mladi Roko je bio mokar do gole kože, a pevačica je sa voditeljkom razgovarala o svom odnosu sa sinom.

Uprkos tome što je dozvolila Roku da igra sa njom na sceni tokom turneje, otkrila je da je ona ustvari strog roditelj.

Madonina šesnaestogodišnja ćerka Lurdes nedavno je otkrila da je i ona zaposlena na turnejama svoje majke - njen posao je da presvlači plesače u bekstejdžu.

VIDEO> Pogledajte insert iz emisije:

Izvor:Blix

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Sta rade UCESNICI RIJALITIJA  |  Poslato: 24 Okt 2012, 23:37
Korisnikov avatar
rang
rang

"PLJUŠTE" ČESTITKE: MARKO MILJKOVIĆ PONOSAN NA SVOJ USPEH (FOTO)

Di-džej i bivši učesnik popularnih rijalitija pohvalio se na Fejsbuku velikim uspehom koji je ostvario, a lepu vest sa velikom radošću dočekali su njegovi prijatelji.

Marko Miljković je doplomirao i jedva čekao da se pohvali svojim prijateljima!Čestitke su odmah počele da "pljušte", a s obzirom da je Marko vest postavio u blizini Kruševca, njegovi prijatelji iz tog grada posebno su se obradovali. Oni su svog drugara pozvali da svrati i počasti ih. Čestitamo!

Slika

Slika

Izvor:smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Sta rade UCESNICI RIJALITIJA  |  Poslato: 24 Okt 2012, 23:40
Korisnikov avatar
rang
rang

SVETSKI, A NAŠ: NAJAVA SPOTA ILI PUKO POZIRANJE, TEK ON IZAZIVA PAŽNJU (FOTO)

Pevač, bivši suprug jedne od naslednica imperije Karić, bivši učesnik rijalitija... I neko čiji spotovi i fotografije podsećaju na one kakve rade svetske zvezde. Sada nas časti novom fotkom koja je više nego zanimljiva.

Daniel Đokić ponovo zahvaljujući fotografiji by. Dejan Milićević dobija mnogo komplimenata. Nedavno je spomenuo kako se sprema da "razvali" novim spotom koji će upravo Dejan režirati, a premijeru još uvek očekujemo. Na njegovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama osvanula je fotka koju vam predstavljamo ali još uvek nije poznato da li je upitanju kadar sa snimanja spota ili puko poziranje. U svakom slučaju, ovaj momak i najveći buntovnik u "Prvom kuvaru Srbije" je baš u trendu.

Slika

Izvor:smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 06 Dec 2012, 19:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Ena, ti si žešći kreten!

Emisije koje se prikazuju uživo su svakako dinamičnije od prethodno snimljenih i montiranih, ali i rizičnije
A jedna od zanimljivih bila je svakako je bila danšnja emisija "Tačno u podne", koja se, prikazuje u 14h na televiziji Pink.
Gost Ene Popov bila je Slađana Lekić iz Alegro benda. U emisiji se javljaju gledaoci na Fejsbuku, Tviteru, kao i telefonskim pozivima i postavljaju pitanja, pozdravljaju ili hvale goste.

Slika

Međutim, danas su imali jedan drugačiji poziv od devojčice koja je prvo pohvalia Enin i Slađin izgled, onda je zanimalo gde je voditeljka kupila majicu, a nakon što nije dobila odgovor, rekla:
- Samo da vam kažem da ste žešći kreteni - i prekinula vezu.

Neprijatnu situaciju Ena Popov je rešila sledećim rečima:
- Pošto mi deluje kao da imaš 10 godina, kada te mama bude vaspitala, možeš ponovo da se javiš.

Da li je reč o neslanoj šali ili devojčica ima nešto protiv Slađe i Ene, ne znamo...

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 07 Dec 2012, 11:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Marijana Mateus: Bolje s volom godinu, nego s kravom sto

Marijana Mateus, od skoro modna kreatorka, gostovala je u emisiji kod Marijane Mićić i Katarine Vučević i tom prilikom iznela je neke detalje iz svog poslovnog, ali i privatnog života. Naravno, ni ovaj put nije prošlo bez njenih “bisera”.

Slika
Marijana Mateus

Iako je više puta bila na meti podsmeha zbog izjava poput te da joj je Gvinet PaltroN omiljena glumica i da je oduševljena što ju je upoznala, pa do toga da je u “Monaku u Francuskoj”, ovaj put čini se da je nadmašila sebe.

Naime, na jedno od pitanja o privatnom životu, Marijana je rekla:

- Bolje imati pet kvalitetnih partnera, nego jednog, ili bolje s volom godinu, nego s kravom sto.

Šta god to značilo.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: POZNATI U EMISIJAMA  |  Poslato: 07 Dec 2012, 11:53
Korisnikov avatar
rang
rang

TAČNO U PODNE
Izvređana Ilda Šaulić! (VIDEO)

Slika

Folk pevačicu Ildu Šaulić izvređala je jedna gledateljka tokom emisije “Tačno u podne”!

Ovo je prvi put da je pevačica doživela neprijatnu situaciju ove vrste tokom pet godina karijere!

Ilda je gostovala u televizijskoj emisiji “Tačno u podne” povodom promocije svog novog albuma. Posle izvođenja jedne od svojih pesama doživela je po prvi put pravu neprijatnost.
Gledateljka koja se uključila u emisiju uvredila je mladu pevačicu konstatacijom da nije dovoljno velika zvezda za ovu emisiju.
- Zahvali svom ocu, jer da nije njega ti ne bi prišla ni Pinku – dodala je gledateljka nakon prve uvrede.
Ilda nije pokazala uzrujanost, naprotiv, nasmejana je pozdravila svog oca i zahvalila mu se, a nakon toga je još dodala da se do sada nije našla u sličnoj, neprijatnoj situaciji.

ALO

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu