Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
sejoo brate ajd dodji na chat da se kezimo ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sejoo je napisao: hahah ajde bio bi zahvalan, a ne znam eto mozda nije dobra, ali meni onako na prvi pogled se ucinila dobra, pa bi da saznam da li gresim  .. Hajde sejo dodji na cet da vidis stos e zezamo a sutra dobijas prave informacije tako da ne muci se... viewtopic.php?f=7&t=290&start=8560
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
Pridružio se: 22 Okt 2012, 22:12 Postovi: 8
|
nije papak ranije pogledo ovo za chat a doso bi  samo sam bio umoran od traganja za zenom mojih snova hahah 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sejo bree batali tit u zenu cim je ona u toj emisiji znaj da ne valja dodji kod nas na igrice-cet da se druzis , i necemo te nazivati papkom 
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
|
pa reko sam vec da sam je skuzio onako usput u prolazu i zanimalo me ko je, al onda sam skonto da je to sandra afrika.. :/
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ja to lupila u sali rekla Zlobnom da te zezne... Ma je l stvarno ona bila? 
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
|
haha jeste naso sam na fejsu, samo mi ne lici na tu osobu sa slike, tamo malo vise prirodna izgleda :/ sad sam se sjetio da sam jednom slucajno zaluto i na njenom koncertu 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma je l moguce da sam lupila i pogodila Ma je to ti je ona sto postala popularna uz Mileta Kitica dok je plesala uz onu pjesmu "Tatina maza"
|
|
|
|
|
sejoo
|
|
|
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3891_n.jpgna prvi pogled nije losha, a nije ni na drugi  .. Ne znam koliko vjerujem da si se zezala i pogodila :p..ajde nema veze, nije nista posebno samo sam takav da kad me nesto zainteresuje moram odma da saznam  hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu, pa zaneseni u tome nazvali me i papkom  hahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Majke mi nisam gledala emisiju nego sam lupila jer si rekao da je crna i sandra afrika mi prva pala na pamet... mada na toj slici mi ne lici da je ona... Ma aj papak je kompliment ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Aj pozz i da zaprosis tu sa slike ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|