Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 17:11

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 13 Maj 2012, 14:52
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Soraja postala Noletova komšinica

Vučelićkin dečko kupio luksuzan stan od 120 kvadrata u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu

Slika

Dobila dečka na lutriji!
Soraji Vučelić je upala kašika u med. Nedavno je njen dečko, hrvatski biznismen Ivan Pripuza, kupio stan u Tivtu u okviru kompleksa Porto Montenegro. Tako je starleta postala komšinica Novaka Đoković! Proveli su nekoliko dana u novoj gajbi pre nego što su otišli u Rusiju, gde je Ivan otvorio firmu.

- Soraja je srećna žena jer se njen dečko maksimalno trudi da joj u svemu udovolji. Kupio je skupoceni stan u elitnom naselju. Ne mogu da vam opišem koji je to luksuz. Stan je od 120 kvadrata, na ogromnoj terasi je bazen... Enterijer je sav u mermeru. Zaista je predivno. Soraja je oduševljena, ali se ne hvali mnogo, ne znam zašto tu sreću drži u sebi - kaže naš izvor.

Vučelićka zaista nije želela mnogo da priča.

- Ne mogu da verujem da vi sve saznate. Zanima me odakle vam ta priča... Neću da demantujem jer bih lagala, ali ne želim da govorim o svom privatnom životu i takođe neću da eksponiram dečka, jer nam to zasad nije potrebno. Ali svaka vam čast - kazala je Soraja.

Slika

Dobila sat od 14.000 €
Soraja je od Ivana dobila i „roleks” vredan 14.000 evra. Ovim poklonom ju je obradovao jer u Moskvi nisu mogli da uživaju kako je želela zbog demonstracija, već su neko vreme morali da provedu u hotelu.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 26 Maj 2012, 05:49
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Soraja: Nisam sponzoruša, a ni zavodnica!

- Nemam taktiku za osvajanje. Zamislite šta bi tek bilo kad bih još i zavodila? Kad sam upoznala svog sadašnjeg dečka, mislila sam da nema ni auto - kaže Plejboj zečica

Slika

Plejbojeva zečica Soraja Vučelić nedavno je od dečka dobila “roleks” od 14.000 evra i stan u komšiluku Novaka Đokovića. Ipak, zgodna starleta tvrdi da nije sponzoruša i da je bila ubeđena kako njen sadašnji dečko nema ni automobil.

- Kad sam upoznala dečka nisam znala ni da ima kola. Moja drugarica i ja smo ga odvezle kući. Eto, tolika sam sponzoruša da sam mislila da dečko nema ni kola.

U intervjuu za magazin Puls Soraja je otkrila zašto je dugo nije bilo u Srbiji:

- U Crnoj Gori sam bila kod rodbine, a onda u Rusiji s dečkom – izjavila je. Zečica je u vezi sa dečkom sedam meseci, a kaže da je sa njim u Moskvi obilazila isključivo šoping centre.

Na pitanje da li je “roleks” dobila za neki jubilej, starleta je odgovorila:

- Ma ne, to je poklon k’o poklon. Bili smo u Moskvi i nismo mogli da šetamo svaki dan jer su bile neke demonstracije. Prošetali smo samo jednom, dopao mi se taj sat i tako. Iskreno, satove baš ne volim. Nije to najskuplji poklon koji sam dobila, ali nemojmo o tome.

Soraja je dodala da ne krije dečka kako to svi misle, već srpski paparaci nisu dovoljno ambiciozni.

- Kad moj dečko dođe u Beograd, mi najnormalnije izađemo u klub ili neki restoran.

Između ostalog, starleta je priznala da se zaljubila i da veruje da joj je veza na dobrom putu. Dečko je oduševio manirima, dok misli da je ona njega osvojila duhovitošću.

- Ja ne zavodim i nemam taktiku za osvajanje. Zamislite šta bi tek bilo kad bih još i zavodila? – duhovita je Soraja.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 28 Maj 2012, 09:34
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Za ne povjerovati gdje je stavila mobitel!

Soraja je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj se hvali s novom bojom kose.

Slika

No, njezini 'prijatelji' nisu toliko primijetili boju kose koliko mjesto na koje je položila svoju ruku. Naime, na fotografiji Soraja drži ruku između nogu.
Neki od prijatelja na Fejsu nisu mogli ne prokomentirati ovu ruku, no Soraja je objasnila o čemu se zapravo radilo.

Slika

'To se događa kad me dragi zove u nezgodno vrijeme dok se slikam', napisala je u komentaru starleta te objasnila kako je između nogu sakrila mobitel koji je zazvonio u trenutku fotografiranja. Zanimljivo mjesto za mobitel. Čekajte da ovo pročita Larissa Riquelme!

Dnevnik.hr

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 29 Maj 2012, 19:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Dekolte do pupka: Soraja kao “naked DJ”!

Slika

Starleta Soraja Vučeljić svakodnevno fanove oduševljava provokativnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene grudi – a šta drugo. Pre par dana, Soraja je uplašila obožavaoce kada je postavila na Fejsbuk fotografiju na kojoj izgleda kao da “nema” grudi, zbog čega su mnogi pomislili da je, daleko bilo, izvadila silikone, kao što je najavljivala više puta da će učiniti.
Međutim, ona je danas demantovala glasine. Naime, okačila je fotku na kojoj se našla u ulozi DJ-a i pokazala kako se snalazi za miks pultom. Naravno dekolte koji joj je do pupka, bio je nezaobilazan. A na prvi pogled, zbog boje njene majice, učinilo nam se da je gola. Mada, ne bi joj bio prvi put, a ni poslednji sigurno…

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 29 Maj 2012, 22:55
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

GOLA GLUMICA: Sestra Bojane Maljević se skinula za “Plejboj”! (FOTO)

Mlađa sestra Bojanje Maljević krasi junsku duplericu čuvenog magazina za muškarce

Slika

Najnovija “Plejboj” zečica je glumica Ana Maljević, čije će provaktivne fotografije krasiti junsko izdanje popularnog magazina. Sestra je poznatije glumice Bojane Maljević, koja je nedavno najavila da će se ponovo snimati popularna serija “Otvorena vrata”

Glumica Ana Maljević znala je čime želi da se bavi još kao dete i sve što je u životu radila usmerila je ka tom cilju. Gimnaziju je završila u Kanu, kao i srednju i višu baletsku školu “Rossella Hightower”, u čijoj trupi je odigrala nekoliko uloga. Studije je nastavila na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti, da bi posle toga upisala master za mjuzikl na Univerzitetu umetnosti.

Ana je igrala u gotovo svim beogradskim pozorištima, pretežno glavne uloge. Trenutno igra u Pozorištu na Terazijama, u predstavama ”Kabare” i “Čikago”, kao i u baletskoj predstavi. Obožava sve sportove, čak i one ekstremne. Anina sestra Bojana je poznata glumica i producent.

Slika

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 16 Jun 2012, 20:16
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NJENE OBLINE SU ŽELJNE SUNCA: SORAJA VUČELIĆ UŽIVA NA BRODU! (FOTO)

Vreme je da poradi na svom tenu!

Slika

Soraja Vučelić podelila je novu fotografiju na svom Fejsbuk profilu.
Vetar u kosi, sunce, i Sorajine obline.
Po fotografiji se vidi kako uživa, a njene obline vrište za suncem. Vreme je da počne da radi na svom tenu! Kratka bela suknjica, topić i grudi u prvom planu. Šta više da poželite?

Slika

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 16 Jun 2012, 20:19
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

ZAVODILA U PROVIDNOJ MAJCI: SORAJA PROVELA NOĆ U ZAGRLJAJU DEVOJKE (FOTO)

Kada momci nisu na vidiku, i žene mogu da joj posluže...

Slika

Za odličan provod u noćnom klubu Soraja Vučelić odabrala je usku, providnu majcu, ali i drugaricu koju je uzela pod ruku. U toku večeri starleta je našla vremena i da malo ispozira, pokazujući svoj bujni dekolte. Verujemo da je privukla dovoljno pogleda, kako muških tako i ženskih.

Slika

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 16 Jun 2012, 20:56
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

LAKŠE JOJ JE TAKO: SORAJA PROŠETALA BEZ GAĆICA?! (FOTO)

Uska haljina koju je ova starleta nosila potpuno je ocrtala njene obline, ali od gaćica ni traga!

Slika

Soraja je odlučila da prošeta u plavoj uskoj haljini, dok su je prijatelji slikali otpozadi. U prvom planu bila je, naravno, njena guza, ali ako malo bolje pogledate izgleda kao da je starleta te večeri "zaboravila" donji veš kod kuće! Možda ga je i obukla, ali su gaćice bile toliko tanke da se uopšte nisu primećivale. Pogledajte i sami sliku, pa procenite.

Slika

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 16 Jun 2012, 20:58
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

VIŠE NIJE PLEJBOJ CICA: ANASTASIJA, ŠTA TI SE DESILO? (FOTO)

Ona je dospela u žižu interesovanja zbog čestih sukoba sa Sorajom koja joj je bila glavna konkurentkinja u "Plejboj" takmičenju. Posle (a i pre) toga pozirala je, skidala se, koketirala sa svima u provokativnoj garderobi, međutim...

Slika

Naš fotograf uslikao je Anastasiju Buđić u jednom prestoničkom kafiću, a ono što primećujemo je drastična promena njenog stajlinga. Uske pantalonice i kratke haljinice zamenila je širokom suknjom, a svoje bujno poprsje prekrila širokom majicom i sakoom. Od seksi cice transformisala se u "poslovnu damu". Videćemo da li je ovo privremena ili trajna promena imidža...

Slika

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Playboy Playmate - Izbor za Plejboj devojku godine  |  Poslato: 19 Jun 2012, 23:08
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

SORAJA POTPUNO GOLA: SKINULA SVE SA SEBE I POKAZALA GUZU (FOTO)

Provokativna starleta ponovo je počastila fanove golišavom slikom a usudila se da uradi veoma smele fotografije.

Slika

Uvijena samo u šaršaf, naslonjena na prozor i bez i malo odeće na sebi Soraja je pozirala fotografu u veoma provokativnoj pozi. Iako je sakrila svoje intimne delove, otkrila je ipak mali delić svoje guze i tako obradovale sve one koji vole da gledaju njene obline. Ovakvo poziranje kao da joj je u krvi, a starleta na ovoj slici izgleda veoma zavodljivo.

Slika

S media

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu