Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 11 Jul 2025, 09:58

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 17 Okt 2012, 12:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Hoće li neko reći širokim narodnim masama da je ova emisija ništa drugo nego PREVARA.
Kreten Karamela uzima glumce ne bi li obmanuo narod. Lično poznajem jednu devojku koja je glumila u jednoj od epizoda, tako da mu cela emisija pada u vodu. Ne znam kako se naš narod prima na ove gluposti.
Pričala mi je ova cura koju poznajem da se emisija snimi za jedan dan, a ne za sedam dana praćenja i ostale gluposti koje izgovara totalni kreten Karamela.
Srećom je reagovala RRA i iskreno se nadam da će ukinuti ovo đubre od rijalitija.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 17 Okt 2012, 16:06
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Zex slazem se sa tobom.
Cudi me da nisu ih ukinuli tamo odakle su i dosli.
Strasno losa gluma i prikazuju velike gluposti....sprdacina obicna...

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 19 Okt 2012, 11:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

SUZE I JECAJ ZBOG NEVEROVATNE IZDAJE: OČUH PREVARIO ŽENU SA NJENOM ĆERKOM! (+18VIDEO)

Još jedna epizoda nesvakidašnjeg šoua pokazala je dokle ljudi mogu da odu kada je strast u pitanju. Iako nije ni sumnjala da to može da joj se dogodi najcrnje misli ove žene ostvarile su se. Ekipa "Preljubnika" pratila je njenog muža i otkrila da je vara ali ne sa bilo kojom ženom!

- To je Vanja, to je moja ćerka! - kroz jecaj i suze govorila je žena kada je videla jezivi snimak i prepoznala svoje dete sa mužem.

Na njemu je par prikazan kako odlazi u krevet i "baca se na posao". Iako slomljena od bola, žena je bola spremna da se suoči sa akterima ove nesrećne priče.

Izvor\:Smedia

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 06 Dec 2012, 22:35
Korisnikov avatar
Born to die

Preljubnici : Snaja : Prvi deo

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 06 Dec 2012, 22:37
Korisnikov avatar
Born to die

Preljubnici : Snaja Drugi deo

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 06 Dec 2012, 22:38
Korisnikov avatar
Born to die

Preljubnici : Doktori i sestre : Prvi deo

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 06 Dec 2012, 22:38
Korisnikov avatar
Born to die

Preljubnici : Doktori i sestre : Drugi deo

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 06 Dec 2012, 22:39
Korisnikov avatar
Born to die

Preljubnici : Doktori i sestre : Treci deo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 14 Dec 2012, 01:57
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

ŠOK: POZNATA GLUMICA IZ RTS-OVE SERIJE UHVAĆENA U LJUBAVNOJ AFERI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! (VIDEO)

Iako joj ovakav potez može ukaljati ime, ona se ipak upustila u celu priču.

Slika

Majstori i automohenaičari često su na "lošem glasu" kod ženskog sveta a sve zbog toga što važe za ženskaroše. Na ovoj "crnoj listi" našao se i jedan čovek, automehaničar Jovan, koji i pored žene koja ga voli i troje dece koristi svaku priliku da se švaleriše. Njegova supruga konačno je posumnjala u supruga pa je pozvala "Preljubnike" da ispitaju celu situaciju. Kamere koje su postavili u njegovu radionicu na kraju su ga razotkrile!

Prvo se videlo da je do nedavno Jovan imao ljubavnicu, nastavnicu kojoj je obećao da će se razvesti, ali na kraju se ipak predomislio i sa njom posvađao. A onda je u radionicu ušetala poznata gluica koju su gledaoci, kako je Karamela rekao, mogli da vide u raznim filmovima kao i u seriji koja se emituje na RTS-u, a neko vreme je išla i na "BN" televiziji. Ona je "obrlatila" Jovana i njih dvoje su na kraju uhvaćeni kako se ljube a zatim odlaze u hotel.

Do suočavanja je došlo ispred pozorišta u Beogradu, a glumica se potpuno izbezumila kada je videla kamere. Pogledajte i sami celu priču.

Smedia

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: PRELJUBNICI - Ljubavni Agenti  |  Poslato: 21 Dec 2012, 12:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

PRELJUBNICI BAKICE 18.12.2012

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu