Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 02 Maj 2025, 02:49

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: INTERVJUI - nešto sasvim lično  |  Poslato: 10 Okt 2012, 12:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Kristina Bekvalac: Pred novim izazovima

Slika

Posle učestvovanja u rijaliti-takmičenju „Survivor“ lepa Novosađanka Kristina Bekvalac ne prestaje da intrigira javnost. Dvadesetšestogodišnja stilistkinja odrastala je u porodici punoj ljubavi, a senka starije sestre, popularne pevačice Nataše Bekvalac, dugo ju je pratila. Modu voli odmalena, a njome je počela ozbiljnije da se bavi od devetnaeste godine. Nedavno je postala glavna osoba zadužena za vizuelni identitet voditelja televizije „Pink“. Kreativnost i želju da se dokaže u poslu koji voli uskoro će prikazati široj javnosti, jer već neko vreme priprema svoju prvu kolekciju haljina. Osim mode i dizajna, Kristina je posvećena majka trogodišnje devojčice Petre. Dobrom organizacijom uspeva da uskladi poslovne i privatne obaveze. Iako se sa Ivom Martinovićem, ocem svoje kćerke, razvela, supružnici su kao zreli i odgovorni ljudi uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i ostanu u prijateljskim odnosima. Podrška bivšeg supruga joj mnogo znači i uz njegovu pomoć uspeva da realizuje zacrtane poslovne ciljeve.

Poslom stiliste bavite se već osam godina, a radite kao stilista na televiziji „Pink“. Koliko vam znači ta ponuda i šta očekujete od tog posla?

Dugo radim kao stilista, od svoje devetnaeste godine, i ponosna sam na većinu projekata u kojima sam učestvovala. Ponuda televizije „Pink“ mi prvenstveno imponuje. Tako uspešna i velika televizijska kuća sigurno ne bi zaposlila nekog iza koga ne stoje dobri rezultati, rad, trud i talenat. Ovaj posao, kome se radujem, za mene je veliki izazov.

Pogađaju li vas priče da vam je taj posao ponuđen zbog vaše sestre, pevačice Nataše Bekvalac?

- Nerado priznajem, ali već sam se navikla na takve zlurade komentare. Ljudi u mom okruženju i u mojoj branši znaju koliko volim svoj posao i koliko sam mu posvećena, i to mi je sasvim dovoljno.

Šta ćete prvo promeniti kada je reč o vizuelnom identitetu voditelja na televiziji „Pink“?

Volela bih da promenim mnogo toga, ali je za sve potrebno vreme. Najvažnije je svakom voditelju odrediti stil koju mu najviše pristaje i držati se toga. Pre svega, važno je razgovarati sa ljudima o čijem izgledu brinete, jer oni moraju da se osećaju dobro i zadovoljno u garderobi koju nose. Ako ste kreativni, imate saradnju sa dobrim brendovima i ljudi sa kojima radite vam veruju, onda je to dobitna kombinacija. Najveći izazov mi predstavljaju zaposleni u informativnom programu televizije.

Na koji posao do sada ste najviše ponosni?

Ponosna sam na seriju „Žene sa Dedinja“ koju sam radila. Bio je to veliki i zahtevan projekat. Ponosna sam i na prvu haljinu iz moje kolekcije koju je nosila moja sestra Nataša u emisiji „Vip room“ na televiziji „Pink“.

Sledeći korak u vašoj karijeri je samostalna kolekcija garderobe, da li je izrada kreacija pri kraju?

Izrada kolekcije je pri kraju. Nekoliko meseci sam intenzivno radila na tome, još radim jer mi se uvek čini da mogu bolje. Kada budem apsolutno zadovoljna onim što sam stvorila, prikazaću svoj rad javnosti i organizovati prvu samostalnu reviju. Prilično sam uzbuđena, pomalo i uplašena, ali mislim da je to normalno. Nadam se da će ljudi prepoznati rad, trud i ljubav koju sam uložila u stvaranje modela.

Angažman na „Pinku“ podrazumevaće mnogo obaveza, kako ćete uskladiti to sa roditeljstvom?

Kada se dobro organizujete, mislim da možete sve da postignete. Imam pomoć svoje porodice, što je prirodno i normalno. Veoma kvalitetno i kreativno provodim vreme sa svojom kćerkom. Petra je krenula u vrtić u Beogradu, i dok ja radim, ona provodi vreme sa svojim vršnjacima, što je veoma raduje.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 11 Okt 2012, 13:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Nigor Lazić: Uskoro duet s Vladom

Slika

Nigore, pa gde si ti, nema te dugo na gradskim događajima?
— Došao sam baš pre nekoliko dana iz Crne Gore, malo sam se odmarao, malo sam i radio. Sad krećem u nove radne pobede, što bi se reklo upadam u mašinu.

Kada ćeš nas obradovati nekom novom pesmom, dugo ništa nisi snimio?
— Ja sam u šou-biznisu, pa se uvek nešto dešava. Ima i muzike i drugih poslova. Gledam da se sad najviše posvetim muzici, pošto me stvarno odavno nije bilo, zbog privatnih stvari. Moram da se pokrenem.

Pričalo se da ćete Vlado i ti opet snimiti duet?
— I ja sam pričao s njim o tome. Uvek mu kažem da je „Tropski bar” veliki hit i da bi bilo vreme i da on snimi album i da ja snimim album i da snimimo duet, ha-ha... Biće u bliskoj budućnosti.

Kad nemaš nikakve poslovne obaveze, kako se opuštaš?
— Volim da se bavim sportom ili da s drugarima uživam u opuštenoj atmosferi. Nekada odem i kod prijatelja koji imaju splavove, pa se onda tamo pije pivo, peca riba... Kuliranje...

Pošto nam je prošao minut, kaži nam šta ti možeš da uradiš za 60 sekundi?
— Za 60 sekundi? Eh... Pa svašta. Evo, mogu brzo da nestanem od tebe, ha-ha!

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 12 Okt 2012, 20:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Severina: Milan sina nije video dva meseca

Obavestila sam ga u više navrata o krštenju. Verujem da je imao dobar razlog što nije došao, da je nešto bilo važnije od toga

Slika

Progovorila.
Severina Vučković je u ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Glorija priznala da više nije s Milanom Popovićem, čime je potvrdila ono što je Kurir već pisao.

♦ Koliko su tačne priče da ste vi i Milan Popović raskinuli?
- Istina je, nismo više zajedno.

♦ Zašto ste pustili da javnost nagađa o tome i niste ranije priznali istinu?
- Zato što su to odluke koje čovek ne donosi lako. Morala sam o svemu dobro da razmislim, najpre zbog našeg sina. Odluka je u meni dugo sazrevala.

♦ Koji je razlog vašeg raskida?
- Amerikanci bi rekli - neslaganje u karakteru. Različite smo osobe. Trudili smo se da to uskladimo, ali očigledno nije išlo. Milan je otac mog deteta, ja ga poštujem i zato ne želim da ulazim u detalje.

♦ Zašto ste sina krstili u tajnosti?
- Krstila sam ga na dan anđela čuvara Mihaela, koga poštuju katolici, pravoslavci, Jevreji i muslimani. Mihael znači „Ko je kao Bog“. On je Sotonu i njegove sledbenike bacio na zemlju i spremio ga u pakao. Krstila sam ga u Rijeci da izbegnem medijsku pompu, jer je to intiman čin.

♦ Kako to da je sveštenik pristao da krsti dete bez prisustva oca?
- Sveštenik mi je objasnio da ako se otac ne javlja, ako nije video dete dva meseca, a bio je u više navrata obavešten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna zaštitnica deteta može taj čin da obavi sama.

♦ Zašto na krštenju nije bio Milan?
- Obavestila sam ga u više navrata, a i o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gde će se dete krstiti. Verujem da je imao dobar razlog što nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao.

♦ Kako je moguće da dva meseca nije video svoje dete, a istovremeno donira inkubatore za tuđu decu?
- Kao majci, žao mi je što ga nije video, ali drago mi je da Aleksandar ima tako plemenitog oca koji pomaže i drugima. I znajući ga, sigurno će još pomagati. Ali u kakvim god mi odnosima bili, on je zauvek otac mog deteta. Svako od nas ima svoj način da izgradi odnos s detetom.

♦ Da li je istina da ste u aprilu otišli iz Beograda jer je Milanu smetao detetov plač?
- Ne bih o tome. Mnogi ljudi se ne snađu kad dobiju dete jer je to jedno potpuno novo iskustvo.

♦ Ne mislite li da je prvo trebalo da upoznate karakterne osobine svog izabranika pa tek onda da planirate zajednički život?
- Ne mislim, vodilo me srce, zaljubili smo se i dobili svog anđela. On je plod ljubavi i željeno dete. U Milana sam se, između ostalog, zaljubila jer je od prvog dana insistirao da imamo dete, što je vrlo čudno za muškarca. Obično to uvek prvo žele žene. Čak je i u svojim feng šui željama napisao: „Želim da mi Severina rodi dete.“ To je tako slatko.

♦ Koliko odgovornosti za neuspeh veze pripisujete sebi?
- Ne doživljavam to kao neuspeh, imam prekrasno dete, spadam u kategoriju optimista. Za mene je čaša uvek napola puna, a ne napola prazna. Vodila sam se isključivo srcem i ljubavlju.

♦ Je li istina da ste zapravo više vremena provodili odvojeno nego zajedno?
- Nije, mada to nije bila prepreka. Daljina velike ljubavi rasplamsava, a male gasi. Kod nas nije bila u pitanju ljubav, voleli smo se, ne možeš iščupati srce iz grudi, ali i sami znate da ljubav nije dovoljna. Mi smo potpuno različiti. Kako bilo, Aleksandrov mir je najvažniji i mislim da će biti srećniji ako odrasta uz jednog srećnog roditelja nego uz dva nesrećna.

♦ Da li je uzrok tome vaš i njegov posao?
- Svi ljudi rade i imaju porodicu, ali to su neuporedive kategorije. Zna se šta je prioritet. Za mene je porodica uvek na prvom mestu.

♦ Koliko će uticaja u vaspitanju vašeg sina imati Milan?
- On mu je tata i odgajaće ga sigurno onako kako misli da je najbolje, koliko bude imao želje i volje. Naša vrata su mu za to uvek otvorena.

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 12 Okt 2012, 21:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Nikola i Sonja Lazetić otkrivaju detalje svadbe: Evo kako smo sve zamislili

Bivši fudbaler i vlasnik spa-centra na Dedinju Nikola Lazetić i vlasnica restorana “Šeher” Sonja Lazetić zajedno čine jednu veliku ali srećnu porodicu. Neko bi možda pomislio da roditeljima kojima u kući trčkara četvoro dece sigurno nije lako i da gotovo svakodnevno imaju pune ruke posla sa njima.

Slika

Zajedničkim snagama Sonja i Nikola rešavaju sve, a svoju decu obožavaju. Oni su u intervjuu za S media potal otkrili ko voli da razmazi mališane, ko je strožiji kao gazda restorana, kako se nose sa zlim jezicima, koliko vole da koriste društvene mreže a među odgovorima našao se i mali detalj o svadbi koja bi trebalo da se održi.

Zajedno imate četvoro dece. Kad ih okupite kakva je situacija u kući? Da li se međusobno slažu ili ponekad dođe do neke svađe? Kako rešavate dečije nesuglasice?

Sonja: Naša kuća je puna smeha kada smo svi na okupu. Fantastično funkcionisemo zajedno a deca su međusobno izgradila sjajan odnos pun ljubavi. Naravno da ponekad dođe i do neke svađice ali sve to traje pet minuta. Nina (15) i Elena (14) su velike i zaista se retko svađaju sa Lukom (10) i Andrejom (9) a njih dvojica svoje svađice brzo reše. Nikada se ne mešam u njihove rasprave, ipak su to dečija posla.

Nikola: Našu ljubav preneli smo i na decu a kad je toliko ljubavi pod jednim krovom sve funkcioniše besprekorno!

Slika

Ko više voli da razmazi deci i kupuje im poklone, Sonja ili Nikola? Ko je strožiji kao roditelj?

Sonja: Nikola je taj koji ne može da im kaže ne… Svaku želju im ispunjava i oni to maksimalno “koriste”. Nas dvoje se o svemu dogovaramo i sve odluke vezane za decu donosimo zajedno. Naravno, desi se ponekad da me deca izbace iz koloseka pa me on smiruje i utišava, nekad ja smirujem njega ali nijedno od nas dvoje ne glumi “strogoću” mada bi sada Nina i Elena rekle da smo mi najstrožiji roditelji na svetu jer je u poređenju sa njihovim vršnjakinjama njima malo toga dozvoljeno.

Nikola: Smatramo da njih dve treba da imaju normalno detinjstvo u skladu sa njihovim godinama. Nažalost, vremena i kriterijumi su se promenili i nikada nam neće biti normalno da devojčice njihovih godina izlaze u diskoteke do ranih jutarnjih časova.

Slika

Ko je najveći nestaško od vaše dece?

Sonja: Luka i Andreja su najmlađi i samim tim najnestašniji. Njima je nemoguće doskočiti (smeh). Obožavam moje dečake!

Nikola: Ne možete verovati čega se sve oni dosete. U nestašlucima su bez konkurencije.

Slika

Nedavno je Sonja rešila da udovolji želji dečice i kupi im konja. Ko je tražio taj poklon i gde držite konja? Nikola, kako si na sve to odreagovao?

Sonja: Moja Ely trenira jahanje od svoje pete godine, obožava taj sport i najveća želja joj je bila da ima svog konja. Moj suprug i ja smo već neko vreme tragali za odgovarajućim jer smatramo da je sad dovoljno odrasla da može da ima svog konja i brine o njemu. Ona je jako odgovorna devojčica i za njenog Provokatora nista joj nije tesko. Elena je osmi razred i ima puno obaveza oko škole, sad i oko konja i ostaje joj jako malo slobodnog vremena ali ona u tome zaista uživa. Puno mi je srce kad vidim koliko je srećna!

Nikola: Neverovatno je koliko ona voli konje i koliko uživa u jahanju. Ely je divna devojčica i odličan učenik a mi kao roditelji uživamo u tome da našoj deci ispunjavamo želje.

Slika

Kako bi okarakterisali Sonju kao gazdaricu restorana? Da li je prema osoblju stroga ili ipak više voli da na prijateljski način komunicira sa njima?

Sonja: U početku sam sa svima pokušavala drugarski da funkcionišem ali to nije dobra taktika. Niki mi mnogo pomaže u “Sheheru” i preuzeo je na sebe veći deo posla. On vodi računa o svakom detalju, brine o zaposlenima dok se ja više bavim papirologijom. Njegova pomoć mi mnogo znači i neizmerno sam mu zahvalna na tome!

Nikola: Sonja nije stroga mada bi u poslu kojim se bavi trebala da bude. Za strogoću sam ja zadužen (osmeh).

Slika

Nedavno ste se požalili kako ste imali manju pljačku u restoranu, kada je momak zajedno sa devojkom uspeo da se domogne flaše vina. Da li ste ih pronašli i da li su vam oni poznati od ranije?

Sonja: Slučaj nismo prijavili policiji niti želimo.

Nikola: Nažalost takvo ponašanje je odraz situacije u zemlji.

Da li ste i ranije imali sličnih problema u restoranu? Jel ovo bila jedina neprijatnost koja vam se dogodila ili ih je bilo još?

Nikola: Nikada pre se ništa slično nije dogodilo i nadamo se da se neće ponoviti.

Sonja, aktivna si na društvenoj mreži “Tviter”. Šta ti se to toliko svidelo i navelo da iznosiš svoje mišljenje baš tu? Nikola, da li vam smeta što Sonja provodi vreme na “Tviteru” i koliko vi koristite ovu društvenu mrežu?

Sonja: “Tviter” koristim skoro dve godine i doživljavam ga kao mesto za “prosipanje misli”. Moji tvitovi su šaljivi i cinični, ja se na neki svoj šašavi način igram sa stavovima ljudi koji su puni predrasuda i koji misle da imaju pravo da sude o drugima. Volim društvene mreže i oduševljena sam koliko su ljudi duhoviti i originalni. Dok iščitavam tvitove na lajni slatko se ismejem. Odgovoriću i u Nikijevo ime-on mrzi sto korisim “Tviter” i “Fejsbuk” i bio bi najsrećniji kada bih ugasila profile ali ja se ne dam i teram po svome (smeh). Mislim da je otvorio nalog na tviteru samo da bi mogao da virne u moje tvitiće i da me kritikuje ako pročita nešto “što nisam trebala napisati”. Zato često možete pročitati moje tvitove o tome npr – Niki me je opet grdio zbog mojih tvitova. Grdio, grdio pa ljubio, ljubio… volim Nikija. Eto za šta meni služi “Tviter” (smeh).

Nikola: Sonja je odgovorila u moje ime (osmeh)

Slika

Sonja, da li postoji neko na ovoj društvenoj mreži čiji te tvitovi nerviraju i uopšte, da li je neko uspeo da te svojim izjavama iznervira?

Sonja: Poštujem razlike među ljudima i nemam problem sa osobama koje ne dele moje mišljenje. Zaista me niko ne nervira. Ponekad odreagujem na izjave pojedinaca o nekoj temi ali trudim se da mojim reagovanjem nikoga ne uvredim. Iz takta me izbace osobe koje se kriju iza laznih profila, nemaju ime i prezime i u uvredama upućenim meni vređaju i moju decu. Na to retko kad uspem da ne odreagujem a moja reakcija je jeziva. Ako sve to izmakne kontroli udarim “block” i rešen problem.

Da li pratite ono što se dešava na estradi – skandale, nove spotove pevačica i pevača, svađe…? Smatrate li da neko ne zaslužuje da ima veliku medijsku pažnju?

Sonja: Kako kad. Zavisi koliko vremena mogu da odvojim za čitanje žute štampe. Desi se da prokomentarišem izjavu neke javne ličnosti i ti tvitovi obicno počinju sa “meni je baš slatko”… moji komentari nikada nisu uvredljivi!

Sonja, kada te neko iznervira od prijatelja da li oštro reaguješ i voliš li da opsuješ? Šta Nikola kaže na to?

Sonja: Moji prijatelji od mene dobijaju samo ljubav i sa njima se ne svađam. Ja sam izuzetno temperamentna žena, lavica i ta količina hrabrosti i borbe za pravdu koju nosim u sebi je neverovatna. Ja sam žena koja ne da na sebe, imam svoj stav, svoje mišljenje i osoba sam koja ume da kaže izvini ako pogreši. Mene ne zanima šta ljudi misle, mene zanima šta ja mislim! Umem da opsujem nažalost, i to baš onako, muški. Kada mi se “omakne” neki tvit koji sadrži psovku (mada koristim skraćenice) uvek se izvinim mojim followersima i naglasim “da se zna, ja ne psujem, ja sam dama”.

Slika

Primetili smo da kada nekoga smatrate za pravog prijatelja nemate problem da to i pokažete i zauzimate se za njega kao što je bio slučaj sa Nemanjom Pajićem. Da li to radite sa svim svojim prijateljima?

Sonja: Moji prijatelji su za mene svetinja! Nemanja Pajić je moj najbolji prijatelj godinama unazad. Bio je podrška mojoj deci i meni kada nam je bilo najteže. Plakali smo i smejali se zajedno, davao mi je svoju snagu da prebrodim najteže trenutke u mom životu. Nemanja je divna osoba i dobar čovek. Moja reakcija za uvrede koje su upućene na njegov račun bila je potpuno prirodna. Ja sam fino i kulturno objasnila da nas za neke ljude vezuju različita osećanja. U mom slučaju to je ljubav. Moji prijatelji znaju da ću u svakom trenutku stati iza njih. I ispred ako zatreba. Moji prijatelji su prijatelji za ceo život. Instant prijateljstva me ne interesuju.
Slika

Da li zajedničkim snagama rešavate probleme na koje naiđete i ko je racionalniji a ko više shvata neozbiljno neke stvari?

Nikola: Ja sam tip koji sve rešava odmah a Sonja je neverovatna flegma ali iako smo po tom pitanju potpuno različiti nas dvoje sve rešavamo zajedno.

Sonja: Nikola je racionalniji i ozbiljniji. U našem braku ja sam neozbiljna i šašava polovina. Niki me ponekad poredi sa devojčicom a veoma često me naziva svojom Alisom u zemlji čuda jer sam malo “pogubljena” i još uvek ne mogu da se načudim količini ljudske zlobe i ljubomore. I dalje verujem da su svi ljudi dobri.

Mediji su objavili da je postojala mogućnost da Sonja učestvuje u rijalitiju u kome bi se našle žene fudbalera. Demantovala si to, ali da li postoji neki šou ili rijaliti koji ti se dopada i u kome bi možda pristala da se pojaviš?

Sonja: Dobila sam poziv za taj rijaliti ali u samom startu sam rekla da me to ne interesuje. Nijednog trenutka se nisam dvoumila i nikada ne bih svoj život i život moje porodice izložila javnosti na taj način. Dopada mi se koncept “Survajvera” ali ne toliko da bih pristala da učestvujem.

Majka si troje dece a na tebi se to uopšte ne vidi. Kako održavaš liniju? Da li te Nikola nagovara da nešto treniraš?

Sonja: Oduvek sam bila mršavica i posle svake trudnoće brzo sam vraćala devojačku liniju. Ceo život sam trenirala ali poslednje dve godine sam se prilično ulenjila. Na svu sreću moje “lenjstvovanje” još uvek ne utiče na moje telo ali planiram da ovih dana ponovo počnem sa treninzima.

Slika

Kao mala Sonja je bila plavušica, a sada su je svi upamtili kao brinetu. Sonja, šta misliš koja boja kose ti više stoji? A koja se boja Nikoli više sviđa?

Sonja: Prestala sam da se farbam pre par godina, tako da je boja moje kose prirodna. Bolje se osećam sa ovom bojom nego kao plavuša. Ne nameravam da menjam boju sve dok me na to ne “nateraju” sede.

Nikola: Moja supruga je prelepa žena i boja kose je manje bitna. Ako baš moram da se izjasnim kao brineta je za nijansu lepša.

Slika

Iako ste se venčali pred matičarem, odložili ste svadbu. Kada planirate da je održite i da li će to biti velika svadba, sa brojnim gostima?

Nikola: Našu svadbu zamišljamo kao veliku, veselu žurku sa porodicom i prijateljima. Još uvek nismo precizirali datum.
Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 14 Okt 2012, 15:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Jovana Joksimović: Moja bajka je postala stvarnost

Voditeljka govori za „Novosti“ o jutarnjoj kafi koju (ne)pije sa suprugom Željkom, planiranom crkvenom venčanju. Na novinske priče o proširenju moje porodice diže mi se kosa na glavi

VODITELjKU Jovanu Joksimović već godinama gledamo u jutarnjem programu na Pinku, rame uz rame sa Srđanom Predojevićem. Kaže da se svakog jutra budi u pola šest, ali da joj rano ustajanje odavno više ne predstavlja nikakav problem. Supruga pop zvezde Željka Joksimovića naglašava da joj ovakva televizijska forma potpuno odgovara i da nijednog trenutka nije poželela da vodi neku drugu emisiju. Dok mnogima dan počinje uz Jovanin osmeh i jutarnje vesti na "ružičastom" kanalu, popularna voditeljka nam otkriva svoje svakodnevne navike.

Slika

Prvu jutarnju kafu uvek pijem u studiju, između sedam i pola osam - kaže za "Novosti" Jovana Joksimović, uz Predojevića autor, voditelj i urednik emisije, koja od prošle nedelje traje sat duže (od sedam do 11 časova). - Nemam vremena za ispijanje kafe kod kuće, jer sam ritual ustajanja i spremanja za posao svela na svega 15-20 minuta.

* A, kada u toku dana pijete kafu sa suprugom Željkom?

- Samo onim danima kada ne radim. Ne bi bilo baš normalno da ustaje kad i ja, da me isprati na posao, pa da onda nastavi da spava.

* Da li ste se, posle toliko godina, zasitili "Jutarnjeg programa" i poželeli da radite nešto drugo?
- Ne, zato što je jutarnji program forma koja daje širinu kakvu ne dozvoljava ni jedna druga vrsta televizijske emisije. Svaki dan je potpuno drugačiji, sa različitim pričama i ljudima i jednostavno ne možete da se zasitite. Veliki je izazov da za četiri sata živog programa pronađete prave goste i teme, a da svakodnevno budete aktuelni i zanimljivi gledaocima. Zbog toga ni jednog trenutka nisam poželela da na televiziji radim nešto drugo.

* Početkom godine izgovorili ste sudbonosno "da" na Maldivima, da li Željko i vi uskoro planirate i crkveno venčanje?

- Svadbi nikad dosta (smeh). Ova godina je, zaista, za mene bila lepa i posebna. Takve stvari uvek dođu same po sebi i ništa ne planiramo mnogo unapred. Kada je reč o crkvenom venčanju, još nismo pričali na tu temu. Dogodiće se, ali videćemo kada. Građansko venčanje smo obavili u najužem i najintimnijem krugu i smatram da neke lepe stvari i trenutke čovek treba da sačuva samo za sebe. Nadam se da ćemo i crkveno venčanje, kada do njega bude došlo, sačuvati za sebe.

* Hoće li biti ove godine?

- Nemamo to u planu. Mislim da je najvažnije da vam svaki dan bude lep sa osobom sa kojom živite. Da li ćete reći "da" u prvoj godini zajedničkog života, posle jedne decenije, kada dođe dete, u crkvi, opštini ili u stanu, je manje bitno. Najvažniji je kvalitet života koji imate sa tom osobom.

* Da li je venčanje na egzotičnim Maldivima bilo ispunjenje vašeg sdevojačkog sna?

- Današnje moderno doba ženama donosi samostalnost i emancipaciju, pa često govore kako im uopšte nije važan taj papir. Ali, ja ne mislim tako. Od malena učite da je venčanje nešto najlepše što jednoj devojci može da se dogodi i da je kraj svake bajke sklapanje braka sa voljenom osobom. Verujem u velike ljubavi i verujem da one postoje za ceo život. Kada pronađete svoju ljubav onda priželjkujete da se venčate na nekom lepom i romantičnom mestu. Meni se desila velika ljubav i to nikad nisam krila. Mogu da kažem da sam srećna i na emotivnom i na poslovnom planu.

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 14 Okt 2012, 17:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Slađana Milošević: Ne očajavam nego se borim

Slika

Umetnica Slađana Milošević govori o zabranama koje je preživela na putu ka uspehu, pogrešnim i pravim ljubavima, ali i zašto ju je položaj žena u društvu nagnao da napiše enciklopediju Civilizacija žena - muška žena

Umetnica i društveni aktivista Aleksandra - Slađana Milošević krunisala je svoj jedanaestogodišnji rad knjigom Civilizacija i žena - muška žena, koja prаti odnos premа ženskom principu, od nаstаnkа mitološke i religijske svesti, do pojаve psihološki i socijаlno integrisаne žene novog vremenа. Harmonija u privatnom životu dala joj je snagu da uradi enciklopediju u dva toma, a u intervjuu za magazin Story ova svestrana umetnica otkriva zbog čega nema emotivnog partnera, kakva su njena razmišljanja o muško-ženskim odnosima, ali i kada je i zbog čega bila osporavana.

Slika

Story: Koji je bio vaš motiv da napišete knjigu?

- Posmatrajući svet oko sebe razumela sam u kojoj meri je žena zapostavljena, koliko joj je poricana vrednost, umanjivan ontološki i civilizacijski značaj. Želela sam da prikažem da je potrebno ostvariti ne samo ravnopravnost, već i jednakovažnost i jednakovrednost žene. Autorsko-enciklopedijsko delo Civilizacija i žena - muška žena napisala sam u dva toma na 1726 stranica, istražujući oblasti psihologije, mitologije, religije, istorije, filozofije, sociologije, umetnosti, antropologije, etnologije i njima srodne discipline. Sudbinu žene pratila sam hronološki kroz istoriju dugu nekoliko hiljada godina, od drevnih civilizacija Mesopotamije, Egipta, Indije, Judeje, Grčke, Rima, preko Vizantije, srednjeg i novog veka, sve do modernog i postmodernog doba. Kroz mitove, religiju, umetnost, filozofiju, nauku, razotkrivala sam društvenu ulogu, lične domete žene, skokoviti psihološki i stvaralački napredak, postignuća u mnogim oblastima, kao i pravu prirodu žene. Moja knjiga prati odnos prema ženskom principu, od nastanka mitološke i religijske svesti do pojave psihološki i socijalno integrisane žene novog vremena.

Story: Koja je glavna teza vaše knjige?

- Povratak vere u stvaranje - povratak vere u ženu. Govorim o invokaciji novog arhetipa, koga sam nazvala arhetipom muške žene. Buđenjem ovog arhetipa na istorijsku scenu stupa epohalno i revolucionarno nova, ontološki potentna i neiscrpljena žena. Njenu sliku nudim kao zamenu za izgubljeni civilizacijski mit. Arhetip muške žene predstavlja univerzalnu nesvesnu sliku celovitosti ženskog bića, koja se probila u svesnost žene. Nova žena nosi njoj biološki date osobine osećajnosti, moralnosti i negovateljstva, uz do sada poricane osobine umnosti, kompetentnosti, odlučnosti, hrabrosti, stvaralaštva, samosvesti.

Story: Pisali ste knjigu jedanaest godina. Kako gledate na sam proces stvaralaštva sa ove distance?

- Postavljala sam bezbroj pitanja, tražila odgovore u ljudskom saznanju, spoznanju, putujući kroz lični arhetipalni unutrašnji svet, isti onaj koji pripada svakoj pripadnici mog roda.

Story: Koliko su muško-ženski odnosi jednostavni, odnosno komplikovani?

- Veoma su kompleksni s obzirom na to da se zasnivaju na većem broju pogrešnih premisa. Prva proističe iz fenomena zaljubljivanja, odnosno osećanja koje ga prati, da je partner osoba viša od vas, vredna ultimativne žrtve, posvećenja. Zaljubljivanje je trenutak kada nam se čini da drugog volimo više od sebe. Kada se budimo iz omađijanosti prvog utiska, menjamo i odnos prema partneru, što stvara konflikt. Partner oseća da više nije onaj važniji. Zatim, živimo u iluziji večne bračne ljubavi, modelu nametnutom tek u modernom periodu istorije. Sva iskustvena saznanja upućuju na čovekovu poligamnost. Kako bismo ostali u vezi, mi menjamo našu prirodu. Pojavu trećeg elementa nesloge partnera najteže je prevazići. Naučnici su spoznali da se čovek vremenom menja. Kao što zamenjuje ćelije organizma, tako menja i psihu, ponašanje, akcije. Sami sebe ne možemo prepoznati iz perioda mladosti, te se događa da dve jedinke vezane brakom, vremenom postanu neki sasvim drugi ljudi, koji više ne prepoznaju ni sebe, a kamoli svoje izmenjene partnere. Kako bi veza opstala, neophodna je visoka svest, volja i upornost da se zajedništvo neprekidno obnavlja, što se retko događa. Partnerstvo često postaje prećutna tamnica muža i žene koji više ni ne govore, pošto više ne pričaju ni istim mislima i jezikom.

Slika

Story: Govorite o rodnom sukobu. Šta ga čini i šta ga može razrešiti?

- Rodni sukob civilizaciju drži u zamci nesporazuma i destrukcije, imobilišući čovekove potencijale. Cilj moje knjige je da pomogne afirmaciji žene i poboljša odnose između polova. Kako bi se cilj postigao, potrebno je redefinisati rodne uloge i promeniti uređenje budućeg društva. Ne govorim o rušenju mita o muškoj moći, zavođenju matrijarhata ili porobljavanju muškarca, kako zagovaraju neki militantni borci za ženska prava, već podsećam na činjenicu da su destruktivni impuls i maskulinost zapadnog uma postali prepreka evoluciji vrste. Stvaralačko, misteriozno, feminino treba da se reintegriše u osnovu ljudskog bića, gde je u prvobitnom stanju i boravilo kao celovitost, kao duša sveta. Predlažem da zamislimo klackalicu na čijoj jednoj strani je vreća puna ratova, atomskih bombi, oduzetih i uništenih života, oskrnavljene prirode i sila uništenja, a na drugoj protivteža koju čine vrednosti uma i duha: dobrota, istina, plemenitost, pravda, lepota i ono čega se stidimo u dobu ljudske opakosti - ljubav. Na toj drugoj strani su sile rađanja, stvaranja i negovanja života kojima se čovek sve više suprotstavlja. Ove sile sadržane su u ženi koja postaje novi mit, nova nada čovečanstva.

Svet mora da se promeni jer je to uslov njegovog opstanka. Pre svega mora početi promenom ponašanja. Muškarac treba da odustane od navike da apriorno vlada, uspostavlja svoj sud i vrednosti, a žena da se uzdigne i bez izgovora vredno radi na korišćenju svojih potencijala.

Story: Jeste li vi emotivno ispunjeni, imate li partnera?

- Rad na ovako obimnom delu zahteva potpuno posvećenje. Moj život je ovih godina bio sličan posvećenju monaha i boravku u monaškoj ćeliji. Ne mogu da vas zabavim nikakvim aferama i sličnim ovozemaljskim stvarima jer one nisu moj cilj. Daleko su od smisla koji sam dala svom životu.

Story: Da li su vam muškarci u životu bili podrška ili smetnja?

- Muškarci su veoma kompetitivna bića. Kad se žena ispreči na putu njihovih ambicija i želje za apsolutnom dominacijom, ne biraju sredstva kojima bi je osujetili. Bilo je dobrih muških ličnosti u mom životu i hvala im na tome, ali je jednako bilo i onih zlih koji su zbog ljubomore od mog života ili pre početka karijere, pravili pakao. Muškarci vole pametne i glupe žene. Tada je njihova moć najsjajnija. Razmatranju ove teme sam takođe posvetila prostor u svojoj knjizi.

Story: Kao kakvu ženu vi sebe doživljavate?

- Kao onu koju sva osporavanja, zabrane, destimulisanja, pokušaji da se ućutka nisu slomili, već osnažili.

Story: Emotivno ste stabilni, ali koliko ste laki na suzama?

- Potičem iz duge linije ratnika. Moj ideal je spartanska žena ili stoik. Ja sam čovek koji ne očajava, već se bori. Da li plačem? Da, kada se emocije istrgnu kontroli. Neko previše samokontrole smatra nezdravim. Tačno je da nije dobro ignorisati ili potiskivati osećanja, ali tvrdim kako je čovek jači nego što misli!

Story: Postoji li nešto čega se plašite?

- Nedostatka vremena.

Story: Jeste li nekada bili u situaciji da su se vaš rad i talenat manje cenili samo zbog toga što ste žena?

- U okviru uvoda knjige napisala sam poglavlje Damnatio Slađane - Zabrana sećanja na Slađanu. Tu sve stoji. Toliko krađe ideja, pripisivanja mog rada sebi nisam mogla ni da zamislim. Niko se ne pita zašto sam već više od decenije i po zabranjena.

Story: U kojim situacijama žene bolje reaguju nego muškarci?

- Iako se veruje suprotno, žene kvalitetnije prosuđuju i odlučuju. Žena odlučuje imajući u vidu ne samo lični interes, već i interes potomstva, zajednice, društva, čovečanstva. Ona je etičnija, empatičnija, moralno savršenija, ona je zaštitnica vrste.

Story: U kom životnom dobu je žena najuticajnija?

- Smatralo se da je to doba zrelosti kada prestaje njena seksualna moć i kada postaje mudar i dobar savetnik muškarcu. Međutim, žena se sve ranije osvešćuje i koristi svoje potencijale i to mišljenje treba menjati.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Intervju sa poznatima  |  Poslato: 14 Okt 2012, 18:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Mari Mari: Suprug i ja se radujemo drugoj devojčici

Sreća na privatnom planu oslikala se i na poslovni život pop pevačice Mari Mari. Iako je u petom mesecu trudnoće, ona neumorno radi, ali ipak je našla malo vremena da sa ćerkicom Unom ode na zasluženi odmor

Nakon što je završila snimanje spota za pesmu Niko kao ti, pop pevačica Marija Marić-Marković (34) sa ćerkicom Unom (2) otputovala je u Grčku na odmor. Mari Mari i njen suprug Uroš Marković (34) presrećni su što će za četiri meseca ponovo postati roditelji još jedne devojčice. Upravo u trudnoći,
šarmantna umetnica dobila je veliku snagu i želju za radom, pa će i njen novi spot biti objavljen do sredine oktobra.

Slika

Story: Kako je vaša ćerkica Una i čime joj najčešće ispunjavate dane?
- Una je veoma energična, brza, uporna i naprosto jedna dobra dušica. Sviđa mi se što pametno razmišlja i svakodnevno me iznenađuje svojim zaključcima. Ne mogu da verujem da dete ima takvu moć zapažanja.

Story: Kod nje mnogi prepoznaju vaše osobine. Šta je nasledila od vašeg supruga Uroša?
- Nešto je nasledila od mene, a nešto od njega. Ima izuzetno dobre muzičke predispozicije koje želim da ispratim na adekvatan način. Mislim da u svakom detetu leži potencijal koji, ako se ne isprati na odgovarajući način i pravilno usmeri, može da bude uzaludno potrošen. Interesantno mi je što ona sama smišlja svoje igre i pesmice, a to ne rade sva deca. Nije moja preambiciozna želja da se ona bavi muzikom ili autorskim radom, ali podržaću je u svemu što bude želela da radi.

Story: Jeste li smislili ime za devojčicu koja će za četiri meseca doći na svet?

- Još razmišljam o imenu, ali mislim da ćemo ga smisliti isto kao i za Unu. Smatram da je ono veoma bitno jer nosi posebnu energiju i želim dobro da razmislim kako ću nazvati bebu. Bila sam ubeđena da ću roditi muško dete, pa smo i smislili takvo ime. Da je dečak, želeli bismo da se zove Jovan, a ovako, videćemo...

Story: Da li se vaš suprug raduje što će ponovo dobiti ćerkicu ili ipak žali što neće dobiti sina?

- Uroš je oduševljen što će ponovo dobiti ćerkicu. Oboma nam je bilo svejedno kog će pola biti drugo dete, ali kada smo saznali da je devojčica, ipak sam bila presrećna. Sigurna sam da će biti upućene jedna na drugu kao moja sestra Jovanka i ja.

Slika

Story: Jeste li objasnili Uni da će dobiti sestricu?

- Raduje se i veoma je srećna. Stalno o tome priča i pokazuje koliko je svesna te činjenice, mada mislim da će na pravi način shvatiti da će ljubav biti podeljena tek kada beba bude rođena. Radićemo na tome i mislim da će sve prirodno doći na svoje mesto.

Story: Pribojavate li se da će Una biti ljubomorna kada se sestrica bude rodila?

- To je normalno i uopšte se ne plašim toga. Svesna sam da ni moja sestra mene nije volela dok smo bile male, a sada smo vezane više nego ikad. Ona je najznačajnija figura u mom životu.

Story: Stiče se utisak da ste uprkos blagoslovenom stanju izuzetno vredni. Tokom prve trudnoće promovisali ste album Uporno si tu, a sada singl?

- Generalno volim da radim, ali nekako se namestilo da ponovo snimam dok sam u drugom stanju. Ima to veze sa verovanjem da novi život koji raste u stomaku ujedno pokreće nove stvari. Imam sreće da se dobro osećam i nemam probleme koji bi me sputavali. Sve ide po planu i onako kako sam zamislila, a spot će biti emitovan početkom oktobra.

Story: Kako napreduje vaš rad sa decom u muzičkoj radionici?

- U toku je upis treće generacije, a najbitnije od svega jeste to da će izaći dečji album, numere koje sam napisala za njih. Važno je da mališani dobiju priliku da čuju i uče nove pesme jer mi se čini da ih je malo za njihov uzrast. Ovim albumom dala sam doprinos autorskom radu za decu.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: INTERVJU sa poznatima  |  Poslato: 18 Okt 2012, 19:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pola sata sa… Andrija Milošević

Tridesetdvogodišnji glumac Andrija Milošević, sa samo šesnaest godina upisao je glumu na Cetinju. Neposredan i veoma srdačan, dečačkim šarmom osvojio je publiku, a širu popularnost stekao je 2003. godine ulogom Banja u seriji „Mješoviti brak“ koju publika još pamti. Pored stalnog glumačkog angažmana, uspešno se bavi voditeljskim poslom na velikim projektima kao što su muzičko takmičenje „Prvi glas Srbije“ i rijaliti „Survivor“, čime na najbolji način ruši stereotipe da su Crnogorci lenji.

Slika

U seriji “Pevaj, brate“, čija druga sezona počinje ove jeseni, Andrija i glumi i režira, a odnedavno je postao i vrlo uspešan ugostitelj. Vredan i ambiciozan, ne gubi vreme već se odlučno suočava sa novim izazovima i istrajno pristupa ostvarenju svojih planova.
Kako ste se snašli u ulozi reditelja i stekli poverenje kolega?
- Kada sam se prihvatio rediteljskog posla, prvo što sam rekao mojim dragim kolegama je da ne bi trebalo da me doživljavaju kao režisera, jer ja to nisam, već samo da me prate. Kada smo ulazili u projekat “Pevaj, brate”, koji sam ja i osmislio, nisam želeo da angažujem nekoga kome bih morao da objašnjavam šta sam zapravo mislio i šta želim da uradim u seriji, pa sam odlučio da sa Ognjenom Jankovićem sve realizujem jer on naše ideje vizuelno odlično osmišljava. Bilo mi je jako važno da se tokom snimanja svi akteri na setu osećaju kao kod kuće i da ono što je najvažnije za glumce nemoguće učine mogućim, što su oni svojim talentom i učinili i ohrabrili me da nastavim da režiram.
Pored toga što ste reditelj, glumite u serijama „Pevaj, brate“ i „Budva na pjeni od mora“, voditelj ste rijaliti-programa „Survivor“, a radićete i emisiju „Prvi glas Srbije“. Da li uopšte odmarate?
- Jednostavno, nikada ne spavam. Upravo spremam i jednu fantastičnu predstavu sa Marinkom Madžgaljem koju režira Jug Radivojević, a poznati član žirija „Prvog glasa“ Mare Milošević napisao je muziku. Premijera će biti 24. oktobra u “Domu sindikata”.
Odlazite li često u rodni Nikšić?
- U poslednje vreme ne tako često. Poslednjih četrnaest godina živim u Beogradu, ovde puno radim. Ovoga leta imao sam divnu priliku da na primorju budem duže zbog snimanja serije“Budva na pjeni od mora“, tako da sam spojio lepo i korisno, radio sam i odmarao se u dragoj mi Crnoj Gori.
Odnedavno se bavite i ugostiteljstvom.
- Moj kafić je mesto gde dolaze divni, fini ljudi, moji dragi prijatelji, sve goste poznajem i divno se družimo. Meni je moj kafić pitanje potrebe, ne ugostiteljstva, jer sam amater.
Kako se opuštate posle napornog dana?
- Spavam i samo spavam.
I pored obaveza sigurno nalazite vreme za ljubav. Da li ste zaljubljeni?
- Uvek sam zaljubljen, ali ne mogu da otkrijem u koga. Ranije sam neiskusno svoje veze i detalje o njima iznosio u javnost, što me je više puta iskompromitovalo. Strašno je teško uskladiti privatni život i ovoliko posla, tako da ću u trenutku kada ta priča postane ozbiljna i kada budem počeo da stvaram porodicu, to podeliti sa čitavim svetom. Kada se oženim, znaćete prvi.

Intervju: Jelena Vlahović

Izvor:Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: INTERVJU sa poznatima  |  Poslato: 22 Okt 2012, 11:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Aca Lukas obećava: Marakana pada sledeće godine. Čola je moj idol!

Slika

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, promenio je stil života i objavio istoimeni album, njegov deveti studijski, sa deset pesama. Na omotu albuma, koji je već prodat u “zlatnom” tiražu, Lukas u odelu viteza stoji oči u oči sa Isusom Hristom, dok ga na drugoj božji sin ljubi u čelo.

Fotografije su izazvale različite komentare, čim se Lukasov album početkom avgusta pojavio u prodaji, u paketu sa vrećom praška od tri kilograma.

Na pitanje zašto baš Isus Hrist, Aca Lukas odgovara: “U životu i karijeri radim ono što najbolje znam, a ja najbolje znam da pevam. I da se bavim muzikom, svirkom i koncertima. Sve ostale stvari koje su vezane za karijeru, a neophodne su i nezibežne da se kompletira cela priča oko mene, rade ljudi koji su stručni za to. Jedan od najvećih stručnjaka za fotografisanje, čovek sa kojim sam radio omote za ovaj i prošli album, jeste Petar Vujanić. On je osmislio sve i moraćete njega da pitate zašto je to tako. Ja se uopšte ne mešam u tuđi posao. Petar mi je rekao da je to sjajno i prihvatio sam. Naravno, odbio bih da mi neko sad kaže da se skinem go, ali takve ‘stručnjake’ i ne angažujem, nego isključivo one u koje imam poverenje.”

“Pljuvali” ste svojevremeno Zdravka Čolića i Željka Joksimovića, čiji su se diskovi takođe prodavali uz prašak?

“Odmah da te prekinem, nisam „pljuvao“, nego sam se smejao. Velika je razlika između pljuvati i smejati se. Pod jedan, ne mogu da ‘pljujem’ Zdravka Čolića, najveću legendu na našim prostorima, i Željka Joksimovića, jednog od najvećih ovdašnjih muzičara, jer sam dobar sa njima. A pod dva, nisam se njima smejao, smejao sam se tom potezu što prodaju albume uz prašak, a smejem se i sada kad sam i ja to uradio.”

Pa, što ste to uradili?

“Zato što je to mnogo dobar poslovni potez. I onda kada sam se smejao, nije bilo zlonamerno, nego veselo. Bilo mi je malo je smešno što prodaju svoju muziku uz prašak, pa sam pravio fore na taj račun. I sad isto tako pravim fore, pa sam rekao da će se prodaja mog novog albuma “Stil života” najbolje videti po tome koliko će se veša sušiti po terasama i u dvorištima. Dakle, nisam nikog ‘pljuvao’, niti sam se ikom zlonamerno smejao, jer su Čola i Željko moji prijatelji. Ovo sa praškom je isključivo poslovni potez. Neću da ti otkrivam cifre, ali je potez dobar, veruj mi.”

Ima onih koji su pogrešno protumačili vaše reči, pa misle da ne volite Čolu?

“Zdravko Čolić je moj idol! Potpuno je smešno obazirati se na te zlurade komentare. Meni je najfascinantniji trenutak karijere bio kada sam bio zajedno sa njim na bini, na jednom Viktorijinom koncertu, koja je tada obradila Čolin hit “Ljubav je samo reč”. Kao klinac sam u Čolu gledao kao u boga. Nisam tada pomišljao da ću ikada biti pored njega, a kamoli svirati sa njim na bini. Nema veće zvezde od Čole.”

Hoće li publika u “Areni” na koncertu 3. novembra znati sve nove pesme, kao što je lane znala “Gotovo”, objavljenu tri dana pred koncert?

“Jeste, svi su je znali i morao sam da je otpevam nekoliko puta. Voleo bih da znaju i ove nove. Ma znaće, moji fanovi znaju sve! A i ja nikad ne zaboravljam tekstove svojih pesama. Zasad.”

Posle Beograda, 8. novembra pevate u Novom Sadu, hoće li se to nastaviti kao turneja?

Hoće, sigurno. Na proleće krećem sa “Folk haus bendom” na turneju. Malo ćemo raditi stadione i hale. Konačno je došlo vreme da zapevam i na našem najvećem stadionu. Marakana ‘pad’a sledeće godine sto odsto, obećavam!”

Da li je tačno da vam je pasulj omiljeno jelo?

“Jeste, najviše volim da ga jedem. Nekako mi je najukusniji. Nebitno da li je prebranac, klot ili čorbast sa kolenicom. I spanać volim. Nisam u fazonu prstaci, škampi, gambori… Ne znam, možda nisam fensi, više gotivim neka narodna jela.”

Priča se da ste postali papučar uz treću suprugu Sonju?

“Jesam papučar, ukoliko neko smatra da je papučar onaj koji poštuje svoju ženu.”

Kako je Sonji pošlo za rukom da ukroti divljeg Acu?

“Divljeg?! Uvek sam bio dobar.”

Kako komentarišete što vas zovu “muška Ceca”?

“Znači da nju zovu ‘ženski Lukas’ (smeh). Sve je jasno kao dan ukoliko se porede naše karijere.”

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: INTERVJU sa poznatima  |  Poslato: 22 Okt 2012, 12:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Igor Lazić Niggor: Neodoljiv sam zbog miliona na računu

Slika

Muzičar Igor Lazić Niggor najbolje zna šta znači pevanje na suvo, verovatno zbog toga što bolje đuska pod stolom nego na njemu, a iz vojničkih dana nosi divne uspomene, bez obzira na to što se nekih maglovito seća

S: Zašto je bolje biti iz Kotora nego iz Herceg Novog?

- Kad je Kotor postojao, Herceg Novi nije bio ni u planu.

S: Šta mislite zašto ste neodoljivi devojkama?

- Zato što imam milione na računu.

S: Po čemu pamtite svoje najveće pijanstvo i kad se to desilo?

- Onda kad sam pobegao iz vojske. Od straha sam popio pola flaše loze, a sećam se preskakanja ograde i raporta sledećeg popodneva.

S: Najveći peh koji vam se dogodio na sceni?

- Tokom gostovanja u jednoj emisiji uživo na RTS-u. Nebojša i ja smo pevali pesmu na play back, a pošto je nestalo zvuka, nastavili smo da repujemo na suvo. Gledaoci su verovatno mislili da im nešto nije u redu sa televizorima.

S: Da ste vi grof Drakula, koja holivudska dama bi imala tu čast da bude vaša nevesta?

- Sigourney Weaver.

S: Koja vas vest iz svetskog šou-biznisa najviše nervira?

- One vesti gde je ko bio, šta je kupio, poklonio, o njihovim stanovima... Isto kao što je to slučaj s nekim našim nebuloznim pevačicama koje ih kopiraju.

S: Šta biste uradili kada biste dobili sedmicu na lotou?

- Potrošio bih pare, ali siguran sam da se to nikada neće desiti. Međutim, jednom sam i dobio, ali u skrivenoj kameri.

S: Koji akcioni junak vam je najpribližniji?

- Samuraj Jack.

S: Da ste žena, čime biste se bavili?

- Pletenjem.

S: Zbog čega su brinete zanimljivije od plavuša?

- Meni nije važno koje je boje zelena, plava, ili žuta, već ono što nosi u sebi.

S: Kada ste poslednji put đuskali na stolu?

- Na stolu se ne sećam da sam bio, ali pamtim da sam bio pod stolom.

S: Da odete na Mesec, šta biste doneli Suzani?

- Mesečeve mene.

S: Šta biste prvo rekli da sretnete vanzemaljca?

- Jesi li nekada probao pivo.

S: Koji deo svog tela biste osigurali?

- Mozak.

S: Kada biste jedan sat bili nevidljivi, gde biste se obreli?

- U banci.

S: Za koliko novca biste snimili folk album?

- Nema tih para.

S: Šta se strašno krije kod oltara, pa ne smete da se zaputite ka njemu?

- Zaputio sam se prema njemu, a kad ću stići, to ćemo videti.

S: Ko je po vama danas dobar frajer?

- Za mene nema dobrih frajera.

S: Ko najseksepilnija devojka?

- Kim Besinger.

S: Da li prednost dajete kvalitetu ili kvantitetu?

- Kvalitetu.

S: Dajete li prednost dvadesetim, tridesetim, ili četrdesetim?

- Dvadesetim jer su najdalje.

S: Vaš omiljeni stih?

- Uvek sam isti na nebu i na pisti.

S: Ako su žene sa Venere, onda su muškarci…

- Sa Durmitora.

S: Ko vas najlakše izvede iz takta?

- Moji najbliži, pošto sam na njih najosetljiviji.

S: Najveća ludost koju ste napravili zbog ljubavi?

- Vozio sam bicikl dvadeset kilometara, ne iz ludosti, već nisam imao drugo prevozno sredstvo.

Story

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu