|
Autoru |
Poruka |
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Karleuša pobegla iz Turske Kad je vojska započela granatiranje Sirije, pop diva sa ćerkama napustila Ankaru  Pusto tursko. Tek što se pop diva Jelena Karleuša razbaškarila u megaluksuznom bračnom gnezdu u Ankari sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom, počeo je rat! Pravi pravcati! Čim je turska vojska otvorila artiljerijsku vatru na ciljeve u Siriji, tvrdeći da je to odgovor na granatiranje turskog grada Akčakale, JK je krenula ka Srbiji. Znajući da lako može doći do eskalacije sukoba, Jelena je na vreme spakovala kofere, kako ne bi posle bilo kasno. Uhvatila je avion za Beograd i stigla na sigurno tlo.
- Turska napala Siriju. Deco, pakujte igračke - napisala je Karleuša na svom Tviter profilu, dajući svima do znanja da je tamo velika frka i da ona ne planira više da se zadržava.
Odmah potom je dodala još jedan tvit: - Ovi Turci praše po komšijama, ja filozofiram o nerastu na televiziji... Smak se bliži! Pretpostavljamo da je gledala neku emisiju koju je snimila pre nego što se odselila kod muža. A za smak ćemo tek videti. Bliži se proročanstvo Maja i 21. 12. 2012. godine.
E, da... Duško je ostao u Turskoj. Njega ugovor veže za fudbalski klub Genčlerbirligi i mora da ga poštuje. Pokušali smo nekoliko puta da se čujemo s Jelenom, ali nije odgovarala na naše pozive.
Kurir
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Karleuša: "Zovite me veličanstvo!" Evo kako bi JK izgledala da je princeza. Zlatno.
Najnoviji autfit domaće dive izgleda kao nešto što bi uspavana lepotica obukla za žurku. Ili Jelenin koncert. U svakom slučaju nije za svakodnevnu bajku. Ipak, ignorišući uputstva Volta Diznija, JK se samokrunisala! „Da, da, da… Zovite me njeno veličanstvo mode i zvuka!“ napisala je na engleskom pevačica i podelila to sa fanovima na društvenim mrežama. Uz to, došao je i „kraljevski“ kadar najnoije odevne kombanacije. Koliko li je dukata "kraljica mode" morala da mazne iz riznice za ovakvu odoru? Alo
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Jelena Karleuša pati za seksom! Pop zvezda je na Tviteru komentarisala koliko joj fali vođenje ljubavi sa suprugom Duškom Tošićem  Što JK voli taj seks... Jelena Karleuša uopšte nema problem da sa širokim narodnim masama podeli koliko joj fali vođenje ljubavi sa suprugom Duškom Tošićem. Pop zvezda juče je na Tviteru otkrila šta će biti kada on dođe iz Turske, odnosno iz Ankare, gde igra za fudbalski klub Genčerbirligi.
- Kad mi muž dođe... Flaster ol dej, ol najt (ceo dan i noć, prim. aut). Ipak se nismo videli dva dana:))) - napisala je na Tviteru JK, ali se malo pratilaca usudilo da komentariše njen tvit. Još je pride ostavila i fotku na kojoj se vidi kako je Duško „zalegao“ preko nje.
Sramežljivi neki pratioci na ovoj društvenoj mreži, složićete se. Ali, kao i obično, Jelena uvek kaže ono što joj je na umu. Što smo, jelte, i navikli kada je ona u pitanju. Međutim, Duško je ipak drugačiji tip... Sličan ovim pratiocima. Nema sumnje da će pitati suprugu zašto baš toliko intimu deli sa brojnim ljudima. Ali isto tako nema sumnje da se neće buniti kada pročita da JK u planu ima da ga zarobi ceo dan i noć. Naprotiv!
Kurir
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
SLEDI PATENT POKOJNE MILEVE: "PLJUNI" KARLEUŠU I POSTANI SLAVAN (FOTO)Posle Pokojne Mileve, još jedna "tviterašica" napala je Jelenu Karleušu! Doživotna Premijerka javnosti skoro nepoznata, ali poznata osobama iz javnog i kulturnog života, otpočela pakleni rat sa "divom" Premijerka je počela da proziva Jelenu Karleušau za minule godine provedene sa NN osobom od koje je neretko i "završavala u kadi punoj vode, u polu besvesnom stanju". Diva se još uvek nije oglasila, a pogledajte kakve uvrede je pretrpela. Da li je ovo početak novog rata na popularnoj društvenoj mreži, uskoro ćemo saznati. S Media
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Jelena Karleuša: Pesmom zapretili njenom suprugu Dušku?! Emocije publike prema Jeleni Karleuši idu iz krajnosti u krajnost, ali izvesni Dževad Macan nadmašio je sve do sada poznate primere, opevavši pop divu i ujedno pretivši njenom suprugu.
Naime, u pesmi "Jelena Karleuša", autor iznosi divljenje prema pevačici, ali je i naziva "plavom prostakušom". Numeru je čula i sama pevačica, koja ju je pritom okačila i na svoj Tviter profil uz komentar: "O, bože".
Prenosimo vam tekst pesme, a vama ostavljamo da sami zaključite šta je pisac želeo reći.
Jelena, Jelena, Karleuša, Karleuša. Noćima lutam bez svog aduta, još je tražim, život mi je kazna. Idi od mene, bežim od sebe, ako mi priđeš, u dušu moju uđeš. U što si zauzet, moć je kao oduzet. Nemam stila, a bi li moja bila? O Jelena, Jelena, Karleuša, Karleuša, dođi meni, plava prostakuša Jelena, Jelena, plava prostakuša. Ni kriv, ni dužan, zbog tebe tužan, alimentaciju plaćam Svima sam dužan, ne pomaže ni ruža, ubiću ti muža. U kreditima sam do grla, zbog te cure počeću da srljam, ni kriv ni dužan počeću da srljam. Opasna je ta cura. Idi, otrove, više jednom, učinila si moju sudbinu bednom. Sinoć sam u disko zadnji dinar spisko, na konja kvotu, ku*vi dajem stotku. Ne mogu više, gadno mi se piše, u glavi mi samo Karleušine s**e. Svet
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
NA NJOJ VIŠE NIJE SO: KARLEUŠA JE SADA U PENI! (FOTO) "Na meni samo so" stihovi su poslednjeg Jecinog singla. I mnogo puta kada je bila oznojena i divlja, postavljala je na društvenim mrežama fotografije uz te stihove. Ali sada se so isprala. "White clouds" (beli oblaci) napisala je Jelena Karleuša uz fotku koju vam predstavljamo. Ona je u peni videla oblake, a mnogima se zamaglio vid kada su vidli ovu fotku. Posle poziranja u krevetu, koketiranja sa virtuelnim prijateljima fotkom sa kojom se mazi sa Duškom, na red je došlo i kupanje u peni. Tek da zagolica maštu...
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Jelena Karleuša: Feliksov fotograf je mene slikao pre svemirskog skakača! (Foto) Jelena Karleuša iskoristila je priliku da se pohvali na Tviteru kako je Predrag Vučković, čovek koji je ispratio i dočekao svemirskog skakača, pre Feliksa fotografisao upravo nju za naslovnu stranu časopisa "X Fitness".
Prema parametrima Jeleninih fanova, činjenica je da je Feliksov fotograf mnogo pre nebeskog skakača slikao upravo srpsku pevačicu. Jelena se pohvalila saradnjom sa Predragom Vučkovićem, čovekom koji je bio u prilici da najimpresivniji poduhvat godine prvi ovekoveči svojim fotoaparatom. Izvor:Svetplus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
KONAČNO SMO DOBILI POTVRDU: TRI PRIZNANJA JK U JEDNOM DANU! (FOTO) Od nje se uvek dobije ono što se najmanje očekuje. Radi šta želi i uvek šokira, ovoga puta u samo jednom danu ona je otvorila dušu i potvrdila sve ono u šta smo svi sumnjali Iako je poslednjih dana neaktivna na društvenim mrežama,ona nas je iznenadila i otvorila dušu. Jelena Karuleša je sa svojim fanovima podelila fotografije svojih ćerki i majke Divne. Prva "na tapeti" bila je njena mlađa ćerka Nika za koju je napisala: - Moja ćerka Nika (3) zna sva slova ćirilice i latinice, na kompu se snalazi previše dobro, i tako u nedogled Vunderkind.
Nakon izvesnog vremena Diva je otkrila ko je njena lepotica: - Moja lepotica -napisala je ona za svoju majku koja je smršala posle učešća u rijaliti šou programu "Akademija debelih" komentari su počeli da se ređaju jedan za drugim,a Jelena je postavila i fotografiju svoje ćerke Atine.
Vidite ovo moje malo čudo... Jedno od dva koje mama ima! -glasio je komentar iznad fotografije.
Izvor:Svet
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
ONA NIJE BILA GLADNA: JK POSLALA DVOJNIKA KOD ĐAVOLA (VIDEO+FOTO) Fanovi Jelene Karleuše bi za svoju Divu uradili sve,ali on je otišao korak dalje. Rastko Obrenić je kao njen dvojnik otišao u emisiju "Đavolja večera",iako je pre dve godine bio učesnik takmičenja za "Zvezde Granda" rešio je da ostavi mikrofon i posveti se kopiranju poznatih pevačica. Izgleda da ona nije bila toliko gladna, a ni raspoložena da se nađe na ovakvoj večeri, te je on vrlo rado zamenio. Da li će na večeri ostati do kraja ili ne...videćemo... Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

|
Karleuša nacrtala brkove Ceci Pop zvezda se našalila sa folk zvezdom i išarala joj lice na fotografiji jednog časopisa Njoj je baš zabavno. Jeste da Svetlana Ražnatović nikako ne želi da se zbliži s Jelenom Karleušom, ali spajaju ih novinari. Recimo, kao na ovoj naslovnoj strani magazina Stori. I onda je JK poželela da se našali sa svojom suparnicom, pa je na Cecinom licu na fotografiji nacrtala brkove i svoj rad podelila s fanovima na društvenim mrežama.
Naravno, mnogi su se odmah oduševili duhovitošću pop zvezde i zahvalili joj što ih je dobro zabavila. A mi se pitamo da li će možda Karleušin sledeći hit biti nešto poput:
„Prste imam vešte ove da nacrtam brkove, Cecu tako vidim sada, al’ možda joj fali brada?“
Inače, veče pre nego što je šarala po licu folk zvezde JK se provodila u beogradskom klubu „Teatro“ u društvu drugarica. Pijuckala je vino i mamila poglede bujnim dekolteom. Kurir
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|