Karleuša i Tošić kupili nekretnine od 2.500.000 evra!
Reprezentativac Srbije obezbedio svojoj porodici luksuzne objekte u najelitnijem delu Beograda
To je džet-set! Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić izvršili su okupaciju Dedinja! Kako Kurir otkriva, njihove nekretnine u elitnom delu Beograda procenjene su na dva i po miliona evra, što ih automatski svrstava u poznate ličnosti s najvrednijim stambenim objektima.
- Novi dom, koji je Duško Tošić kupio svojoj ženi i ćerkama, procenjen je na dva miliona evra. Luksuzna kuća ima 550 kvadrata, pet spavaćih soba i šest kupatila, lift i bazen (koji je trenutno u izgradnji), a smeštena je u novom elitnom naselju Panorama na Dedinju.
Samo dnevna soba ima više od 150 kvadrata, dok enterijer krase najskuplji mermer i drvo - otkriva izvor Kurira.
On dodaje da Duško i Jelena, sem pomenute vile u kojoj žive, imaju i penthaus, koji agencije za nekretnine procenjuju na pola miliona evra:
- U toj zgradi su četiri stana, od kojih jedan pripada fudbaleru Aleksandru Kolarovu, a ostala dva takođe Duškovim prijateljima iz reprezentacije. U okviru kompleksa postoje unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom. Baš takav Jeleni se ovih dana gradi i u vili u kojoj živi.
Pored takvog muža, nije ni čudo što JK svoje rekordne honorare troši na visoku modu i visokobudžetne spotove. Može joj se!
Penthaus
♦ procenjen na 500.000 evra ♦ unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom ♦ komšije su Duškovi prijatelji iz reprezentacije Luksuzna vila
♦ procenjena na 2.000.000 evra ♦ 550 kvadrata ♦ 150 kvadrata ima dnevna soba ♦ lift, 5 spavaćih soba i 6 kupatila ♦ bazen sa slanom vodom (u izgradnji)
Usred šoping mola rašireno je platno sa natpisom "Jelena, volim te najviše na svetu i ti to znaš. Tvoja mama"
Rasplakali je!
Ekipa emisije "Sve za ljubav" je zajedno sa Divnom Karleušom odlučila da prvo nasamari, a zatim i iznenadi pop divu Jelenu Karleušu.
Pevačica je na snimanje emisije došla bez pretpostavki šta će je tamo sačekati, a kako su joj voditeljka emisije i ekipa koja je realizuje objasnili, trebalo je da pomogne mladiću koji je prevario svoju devojku deset puta tako što će pokušati da ubedi njegovu dragu, koja je pevačicin veliki fan, da mu oprosti.
Iako ga je u startu osudila i rekla mu da misli da ne zaslužuje oproštaj JK je ipak odlučila da ode do "Ušća" gde ju je čekala njegova devojka. I tu se desio veliki preokret,prenosi Opera 17.
Jelenina mama i ekipa emisije "Sve za ljubav" su sve izmislili i kada je Jelena stigla na dogovoreno mesto i upoznala se sa devojkom usred šoping mola rašireno je platno sa natpisom "Jelena, volim te najviše na svetu i ti to znaš. Tvoja mama".
Ganuta ovim gestom Jelena je zaplakala, prenosi Opera 17, ali je na njenu sreću imala naočare, pa suze nije mogao da vidi milionski auditorijum. Ali mimika njenog lica je svima jasno do znanja stavila da se rasplakala! I to po prvi put javno!
Pevačica Jelena Karleuša u četvrtak će upriličiti druženje sa fanovima u glavnom holu beogradskog "Delta sitija". Za fotografisanje zadužen profesionalni fotograf
POP zvezda Jelena Karleuša, koja je održala u subotu uveče spektakularan nastup u Čačku, odlučila je da se zahvali fanovima na podršci i vernosti koju joj svakodnevno pružaju tako što će se u četvrtak u glavnom holu beogradskog „Delta sitija“ družiti sa njima.
Osim fotografisanja i potpisivanja novog albuma „Diva“, Džej Kej je najvatrenijim fanovima spremila i specijalne poklone.
Intrigantna pevačica poručila je da neće biti dozvoljeno slikanje sopstvenim aparatima i telefonima, jer je za fotografisanje zadužen profesionalni fotograf, a slike će se istog dana naći na njenoj oficijelnoj „Fejsbuk“ stranici „jkdiva“.
Poznati optužili pevačicu da je za manje od 24 sata dobila 20.000 pratilaca zato što ih je potplatila
Pršti na sve strane! Pevačica Jelena Karleuša našla se u središtu novog skandala, pošto su je mnoge poznate ličnosti ismejale i optužile da je kupovala sledbenike na Tviteru. Diva je naprasno, za manje od 24 sata, dobila više od 20.000 pratilaca na toj društvenoj mreži.
Lavinu je pokrenula Dunja Ilić, koja je ostavila sijaset komentara.
- I moj tata je čuo za kupovinu falovera, zove me i kaže: „Sine, nećemo mi te falovere, kupićemo mi Tviter! Znaš da volim kad dominiraš„ - prokomentarisala je Dunja.
Ivan Ivanović i Vlada Vuksanović najavili su da će častiti Pokojnu Milevu sa po 127 dolara iliti 100 evra kako bi imala više falovera od JK.
- Realno, previše drndate ženu. Želi da ima najviše falovera u Srbiji i to je sebi i omogućila. E sad, pamet se ogleda u tome što je verovala da je niko neće provaliti. Zato budite kul, jer ne možemo nekoga maltretirati samo zato što je glup. Glupost je od Boga data i tako je kako je - napisao je Ivanović.
A Seka Aleksić je predložila kupovinu planetarno poznatih na Tviteru.
- Oh, izvinite... Koliko košta da me zaprati Madona?! Ili bar Tajson?! Je l’ mnogo skupo? Ili da ja produžim turneju do jula 2013, možda zaradim - ostavila je Seka komentar.
Evo nama i igre, predlaže Marija Šerifović, inače poznata po uzdržanosti u komentarisanju na Tviteru.
- Ajde da se igramo igre: Koliko para - toliko falovera - napisala je Marija.Oglasio se i Filip Živojinović:
- Velika je muka u životu kad sama sebe moraš da nazivaš divom i da u niknejm stavljaš „star“. Kad-tad ukapiraš koliko si u stvari mali.
Naravno, javila se i Pokojna Mileva.
- Karleuša u poslednja 24 časa dobila 20.000 falovera. Neko je opet šopingovao po rasprodajama. Ako me razumete... - napisala je ona.
A Karleuša je odgovorila.
- Naravno da nisam kupila falovere. Neko je platio 100 evrića da bi mi napakostio. Ali, kada malo bolje razmislim, kome bre ja da se pravdam - napisala je na Tviteru.
Ona nije napisala ko se to isprsio za sto evra da bi joj napakostio, ali nam nije nagovestila ni ko bi bio željan da baci 100 evrića samo da bi njoj naškodio.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Pokojna Mileva je na svom Tviter profilu okačila nekoliko statusa kojima kako je to poznato proziva Jelenu Karleušu.
Tviterašica sa onoga sveta napisala je:
- " Karleuša je u poslednja 24 časa dobila 20.000 folovera. Neko je opet šopingovao po rasprodajama. Ako me razumete..." Zatim se ova popularna tviterašica "požalila" kako ju je pevačica opet blokirala...
Ostaje nam da vidimo kako će JK odgovoriti na ove prozivke!
Jelena prošetala Budvom u bikiniju, sela u restoran i grickala luk
Opuštena. Jedni je obožavaju, drugi ratuju s njom na Tviteru, a ona... Ona uživa u Budvi u društvu svojih igračica. Naravno, reč je o Jeleni Karleuši! I još jedno naravno - a ko bi drugi šetao gradom u bikiniju nego ona? Bogami, ima šta i da pokaže jer je u top-formi i izgleda skoro savršeno. A evo i kako izgleda doručak jedne velike zvezde. Izađeš iz hotela (na primer, „Avale“), odeš do restorana (na primer, „Astorije“) i onda lagano, natenane takoreći, uživaš u mediteranskoj salati, brusketima i - luku?! Da, dobro ste pročitali. A možete i da pogledate, ako vam čitanje nije dovoljno. Dakle, tako i zvezde jedu luk. Jok i ne. Luk je zdrav. A Jelena je pokazala da nije uobražena i umišljena zvezda koja voli samo skupe i pomodne stvari. I mi je podržavamo. Pa joj pevamo: u restoranu nasta muk, Karleuša jede luk! Ne jed’, Jeco, mnogo luka, da ti ne pripadne muka!
Kurir
Nakon što je Jelena Karleuša optužena da je kupila oko 17.000 sledbenika na „tviteru“, mnoge poznate ličnosti su se šalile povodom toga. Ipak, pevačica im im nije ostala dužna.
- Fascinantno je koliko se raznoraznih javnih ličnosti bavi mojim likom i delom. Šta će... Propale karijere, propali albumi, propali životi... - napisala je JK, koja će danas od 19 sati u „Delta sitiju“ potpisivati album i družiti se sa fanovima. Iako nikoga od „napadača“ nije imenovala, pretpostavlja se da je mislila na Dunju Ilić, Seku Aleksić i Ivana Ivanovića, koji su se oglašavali povodom njene naprasno narasle armije virtuelnih obožavalaca.
Jelena se za nastup pripremala u luksuznom penthausu od 150 kvadrata, sunčajući se i kupajući u bazenu
Baš je dobro biti ona! Do susreta između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović ipak nije došlo! Kako je Kurir pisao prekjuče, trebalo je da obe zvezde budu smeštene u budvanski hotel „Avala“, JK u penthaus od 150 kvadrata na trećem nivou hotela, a Ceca u predsednički apartman od 139 kvadrata na četvrtom nivou. Međutim, Ceca je otkazala svoju rezervaciju i odlučila da boravi u apartmanu u „Splendidu“ u Bečićima, a dolazak u Budvu je pomerila za danas!
Karleuša je na aerodrom u Tivtu došla juče ujutro oko devet sati i ekipa Kurira je s pop divom provela ceo dan. I imali smo šta da vidimo. Luksuzni penthaus u kome JK voli da odseda prilikom dolaska u Budvu ima tri kupatila, terasu prekrivenu travom s pogledom na more i kućni bioskop. Penthaus zaista ostavlja bez daha! A još više bez daha ostavlja JK, koja se baš raskomotila u apartmanu, i to u bikiniju pokazavši svoje nikad bujnije grudi. Kipuće, takoreći. Gornji deo kupaćeg kostima tesan je za ovaj obim. Toliko tesan da je u jednom momentu divi izvirila bradavica. A evo i kako se pripremala za nastup.
Sunčala se na terasi prekrivenoj travom i kupala se u bazenu. Opušteno. U šta i sami možete da se uverite. I da uživate!
Za Karleušin nastup tražila se karta više, pa je bilo mnogo onih koji su te večeri ostali izvan kluba
Megazvezda! Jelena Karleuša nastupila je u subotu uveče u budvanskom klubu „Trokadero“ pred više od 1.500 ljudi. Pop diva izašla je na binu tačno u 23 sata i otvorila nastup svojim velikim hitom s poslednjeg albuma „Krimi rad“. Već s prvim taktovima pesme, publika je pala u trans i do kraja nastupa nije prestajala da peva. Za Karleušin nastup tražila se karta više, pa je bilo mnogo onih koji su te večeri ostali izvan kluba, jer nisu mogli da uđu. Mnogobrojni fanovi, obučeni u majice sa natpisom „Volimo te divo!“, okupirali su prostor oko bine, a jedan od njih poklonio je Jeleni šal Crvene zvezde. U publici su bile i mnoge poznate ličnosti, kao fudbaleri Adem Ljajić, Stevan Jovetić i drugi.
Kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu