Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Maj 2025, 14:53

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 02 Jul 2012, 11:27
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

ZALJUBILA SE U DEVOJKU
Milica Majstorović prešla u lezbijke

Mislite šta hoćete! Činjenica je da su mi se muškarci zgadili i da mi dugo neće pasti na pamet da se zbližim s nekim skotom

Slika

Prešla na žene!
Pop pevačica Milica Majstorović u ljubavnoj je vezi s devojkom iz Kragujevca, otkriva izvor Kurira blizak nekadašnjoj učesnici rijaliti-šoua „Operacija Trijumf“.

- Smučili su joj se muškarci, i to u poslednje vreme stalno govori. Veza s Nenadom, sa kojim je bila u „Parovima“, odavno je okončana. Ni ostali mladići s kojima je pokušavala da ostvari stabilnu vezu nisu bili dobar izbor, a svaka romansa ostavila je bolne posledice na njenu psihu. Raskid koji se desio pre nešto više od dva meseca bio je preloman trenutak u njenom životu i odlučila je da proba sa ženama - kaže naš sagovornik.

On otkriva kako je došlo do ljubavi između Milice i njene sugrađanke:

- Upoznala je mnoge lezbijke u gej klubu u Beogradu, a desilo se da je jedna od njih Kragujevčanka. Viđaju se svakodnevno, vole se i sve je to već prevazišlo drugarstvo.

U prilog tome idu i Miličini statusi koje u poslednje vreme ostavlja na Fejsbuku.
„Večeras idem da nahvatam nešto žensko:) Pa dan mi se ulepšao“, napisala je Majstorovićka.

Pitali smo kako joj je u vezi s devojkom?

- Mislite šta hoćete! Činjenica je da su mi se muškarci zgadili i da mi dugo neće pasti na pamet da se zbližim s nekim skotom, a što se devojaka tiče - zašto da ne! Jedan je život i treba sve probati - naglasila je Milica.

Kurir

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 04 Jul 2012, 09:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Gola ćerka Brusa Vilisa

Porodicu glumca potresa novi skandal, na Internetu fotke osamnaestogodišnje ćerke.

Slika

Najmlađa ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur dospela je na naslovnice tabloida, pošto nepoznata osoba pokušava da proda njene gole fotografije.

Starija sestra Skaut (20) pre par nedelja je dospela na naslovnice tabloida, pošto je uhapšena jer je kao maloletnica pila alkohol i dala policajcima lažne podatke. Sada je Talula (18) , u centru novog skandala.

Nepoznata osoba ponudila je na prodaju četiri njene gole fotografije, na kojima, osim što pokazuje grudi, puši džoint. Tabloidi se trenutno nadmeću za kupovinu fotki od kojih će se tata Brusu verovatno podići kosa na glavi.

Nije poznato ko je slikao osamnaestogodišnjakinju i u kojoj prilici, a porodica se još uvek nije oglasila povodom ove priče.

Mondo

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 05 Jul 2012, 00:17
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Italijanski pevač uhapšen zbog trgovine drogom

Popularni napuljski pevač Toni Marčjano, poznat i kao "Kralj", koji je u svojim pesmama kritikovao izdajnike u mafijaškim redovima, uhapšen zbog trgovine drogom

Slika

NAPULj - Popularni napuljski pevač Toni Marčjano, poznat i kao "Kralj", koji je u svojim pesmama kritikovao izdajnike u mafijaškim redovima, optužijići ih da su "srušili carstvo" mafije, uhapšen je danas zbog trgovine drogom, sapštila je italijanska policija.

"Nikada nisam video ovoliko kamera, čak ni na mojim koncertima!", uzviknuo je 46-godišnji pevač prilikom hapšenja u svom domu nadomak Napulja.

Marčjano je uhapšen zajedno sa 22 osobe u policijskoj akciji protiv klana Đonta moćne napuljske mafije, Kamore.

"Toni Marčjano je osumnjičen da je poslednje tri godine finansirao trgovinu drogom", kazao je portparol karabinjera, navodeći da je pevač trgovao marihuanom i jakim halucinogenim drogama.

Rođen kao Chiro Marčjano, "Kralj" je započeo karijeru tokom 80-ih godina. Svoj najveći uspeh postigao je 1986. godine sa albumom "Io sono meredionale" (Ja sam južnjak) koji je prodat u 150.000 primeraka.

Pevao je, takođe, u duetu i sa čuvenom napuljskom glumicom Mariom Nacionale koja je igrala u filmu o mafiji "Gomora" iz 2008.

Kako prenosi AFP, u jednoj od svojih novijih pesama, "Nun Ciamm Arrennere" (Nikada se nećemo predati), Marčjano napada mafijaške "pokajnike" koji su "prekršili omertu" (zakon ćutanja), dovodeći u opasnost čitavu organizaciju.

Novosti

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 06 Jul 2012, 23:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Katarini Živković umalo ispale sike

Pevačica je obukla preusku haljinu koju je u poslednjem trenutku navukla i sprečila skandal

Slika

Katarina Živković se malo opustila.

Na jednoj privatnoj zabavi malo je više popila, da nije vodila računa kako joj stoji haljina. Njena preuska haljina samo što nije skliznula i malo je falilo da svima ne pokaže svoje grudi, piše poznati info.

Međutim, zgodna pevačica je u poslednjem trenutku navukla ljubičastu haljinicu i sprečila skandal.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 07 Jul 2012, 05:28
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Ne može da diplomira jer mu “podmeću nogu”: Nemeš konobariše u Hrvatskoj!

Slika

Pobednica “Velikog brata” Marijana Kovačević (eks Čvrljak) i njen verenik Nikola Nemešević Nemeš letuju u Baškoj Vodi.
Nemeš, koji je zbog studija operskog pevanja odustao od nastupa u džez klubovima, izjavio je za hrvatske medije da se “umorio od nerada” i da planira da konobariše i peva u restoranu supruga Marijanine sestre Sandi.
“I Marijana i ja smo prošli kroz mnogo komplikacija, pritisaka i negativnih stvari, ali sve je došlo na svoje… Poslednji udarac doživeo sam na Muzičkoj akademiji u Beogradu, na kojoj me od diplome deli samo diplomski rad, a koji nisam uspeo da položim jer mi na fakultetu žestoko podmeću nogu”, izjavio je Nemeš, i dodao da sa verenicom o svadbi još nije razgovarao.
Marijana je pomenula da su se zaljubili na prvi pogled.
“U rijaliti ‘Veliki brat’ ušla sam čisto iz znatiželje i sa totalno drugim očekivanjima, a Nemeš je učestvovanjem u šouu planirao da promoviše svoje pevanje. I onda se dogodila ljubav”, izjavila je Marijana.

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 09 Jul 2012, 05:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Anica Milenković u seksi pozama!

Slika

Nakon što su je osudili da se ugojila i izgubila seksipil koji je nekada imala, pevačica Anica Milenković je rešila da svima zapuši usta.

Naime, Milenkovićeva je na svoj „fejsbuk“ profil okačila fotografije na kojima je, po svemu sudeći, želela da dokaže da i kao buca može da izgleda privlačno. Ona se nedavno opravdala onima koji su osudili njen izgled kako je zbog bolesti deteta naglo dobila kilograme, ali da je ne zanimaju oni koji je zbog toga osuđuju. Anica je obećala kako će svoju mladalačku liniju vratiti, a da li ima potrebe za tim, procenite sami.

Alo

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Trač ili...?  |  Poslato: 09 Jul 2012, 10:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Pavlovićeva otkrila škakljive stvari iz intimnog života

Milica: Spavala sam sa Bobinom ženom!

Milica Pavlović, finalistkinja „Zvezda Granda“, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji „Tačno u podne“ voditeljke Ene Popov izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.

Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice, odmah su počele spekulacije da je naklonjena istom polu, a da ne bismo nagađali šta se tačno tu dogodilo, pozvali smo je za komentar.
- Jao, jesam to rekla, ali kroz šalu. Kada smo Boba i ja nastupali u Prilužju, ostali smo da prespavamo kod njega. Tada sam spavala sa njegovom ženom, ali samo u istoj sobi. Naravno da nisam mislila da smo stvarno spavale zajedno, iako se to tako protumačilo. Moram reći da je Bobina supruga divna osoba, lepo me je ugostila i ispričale smo se. Ona je ponosna na uspeh koji je postigao u takmičenju - izjavila je kroz smeh Milica za „Alo!“, a na pitanje da li je Boba pravio problem što će njih dve spavati zajedno, Pavlovićeva je odgovorila:
- Naravno da nije pravio nikakav problem. Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi. Inače mi je veoma drago što su svi finalisti u odličnim odnosima, družimo se i izlazimo zajedno. To je veoma bitno jer uskoro idemo na turneju, provešćemo mesec dana zajedno - kaže mlada pevačica, koja je publiku osvojila izazovnim plesom, pogotovo dok je igrala uz svoju novu pesmu „Tango“.
Inače, Milica je poznata po tome što je i u okviru takmičenja iznosila detalje iz svog života, što je gledaocima bilo vrlo zabavno. Tako je još na početku ove sezone „Zvezda Granda“ izjavila da da je njen deda bio švaler i da ju je naučio da flertuje sa kamerom.
- To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici i koga volim najviše na svetu, kao i baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam, deda, i da me je on tome naučio - izjavila je Pavlovićeva.

Milica Majstorović se zaljubila u devojku!
Nedavno je plasirana priča da se Milica Majstorović zaljubila u devojku. Naime, mladoj pevačici su se smučili mladići, a Majstorovićeva je utehu našla u devojkama. Tako je i na „fejsbuku“ počela da piše o ženama, pa joj je jedan od statusa bio: „Večeras idem da nahvatam nešto žensko:) Pa dan mi se ulepšao.“
- Činjenica je da su mi se muškarci zgadili i da mi dugo neće pasti na pamet da se zbližim s nekim skotom, a što se devojaka tiče - zašto da ne! - izjavila je nedavno Majstorovićeva.

Alo

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 09 Jul 2012, 12:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pevačica i snaja Marine Tucaković ne zna šta je Malta!

Slika

Mlada pevačica Teodora Baković demonstrirala je vrhunsko nepoznavanje geografije kada je danas u jednoj emisiji na Televiziji Pink otkrila da nije znala šta je Malta.

- Kada mi je reditelj spota predložio da snimam spot na Malti, bila sam iznenađena jer sam nisam ni znala šta je to. Mislila sam da je to neki kafić ili ne znam ni ja šta - rekla je ponosno i uz osmeh pevačica i dodala:

- Inače Malta je prelepa, kao neko grčko ostrvo... Baš je lepa.

Kada je voditeljka zamolila da prokomentariše njen odnos sa Marinom, pevačica nije mogla da sastavi rečenicu:

- Ona stoji iza mene i mog projekta... Založila se u mene... mislim energijom i potpuno sve... - rekla je Teodora.

Šta reći posle ovoga?

Svet Plus

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 10 Jul 2012, 11:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Voditeljka na Pinku preterala!

Slika

Možda je lepo biti preplanuo, ali nikako spaljen. Čak i kad izbegnemo osnove televizijskog novinarstva koje su izričite u tome da prezenteri vesti ničim ne smeju da vezuju gledaočevu pažnju za sebe, ne možemo a da se ne zapitamo zbog čega mlada voditeljka sportskog dela "Nacionalnog dnevnika" na "Pinku", Jovana Mićić, tako surovo kažnjava sebe prženjem svoje kože UV zracima.

Odavno svi znamo da je preterano izlaganje suncu ili solarijumu ekstremno štetno, pa ne možemo a da ne osetimo sažaljenje prema Jovani koja tako očigledno ide putem samouništenja UV zracima.

Takođe, skrenuli bismo pažnju urednicima "Pinkovog" informativnog programa da pokušaju da se drže uspostavljenih normi televizijskog izveštavanja, jer one nisu izmišljene bez razloga. Em će biti informativniji, em će spasiti barem jedan mladi i lepi život: Jovanin.

Svet Plus

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šokantno...??  |  Poslato: 11 Jul 2012, 05:23
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Džeger i Bouvi bili ljubavnici

Biograf Kristofer Andersen u kontroverznoj knjizi "Mik: Divlji život i ludi genij Džegera", potvrdio špekulacije o vezi dva legendarna muzičara

Slika

LONDON - Rok ikone Dejvid Bouvi i Mik Džeger bili su ljubavnici, tvrdi biograf Kristofer Andersen u svojoj novoj, kontroverznoj knjizi "Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger" (Mik: Divlji život i ludi genij Džegera).

Andersen je u novoj, neautorizovanoj biografiji frontmena "Roling Stonsa" potvrdio dugogodišnje špekulacije da je Džeger imao dugogodišnju vezu sa Bouvijem tokom 1970-ih, prenosi "Telegraf".

Anderson se poziva na Endži Bouvi, koja je tada bila udata za Dejvida i koja je dvojicu muzičara navodno zatekla u krevetu jednog jutra. Kako je Endži reagovala? Poslužila im je kafu i sok od pomorandže, piše biograf.

Autor u knjizi prenosi i sećanje prateće pevačice Ave Čeri koja je tada živela sa Bouvijima i koja je navodno rekla prijatelju da su "Mik i Dejvid bili seksualno opsednuti jedan drugim".

Anderson tvrdi da su Bouvi i Džeger svoju vezu počeli ubrzo pošto su se sreli početkom 1970-ih.

Novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu