|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Bojana Maljević isprozivala Leu Kiš
Glumica Bojana Maljević na svom Tviter profilu isprozivala je voditeljku ružičaste televizije Leu Kiš na konto krema za podmlađivanje koje reklamira u svojim emisijama
 Da li stvarno ima žena koje kupuju proizvod protiv bora koje reklamira Lea Kiš? Bolje se umivajte kiselom vodom, ako mene pitate - oštro je napisala glumica.
Ona je dodala da bi zapravo takav način nege mogao da joj donese novac.
- Neko će jednom od te kisele vode da napravi kozmetički bum i biznis, moja pokojna Jelica prevrtaće se u grobu, a ja kinte videti neću - objasnila je Bojana. Vesti
.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Goga nazvala Karleušu trandžom!
Pevačica Goga Sekulić nastavlja sa prozivkama na račun koleginice Jelene Karleuše. Naime, poznati mladi srpski kreator Željko Petronijević nacrtao je pop pevačicu Jelenu Karleušu i potom izazvao interesantnu reakciju Goge Sekulić.
 Goga Sekulić
- Od kada se ti baviš trandžama? - napisala je folkerka na "Fejsbuku" kod postavljene fotografije pomenutog crteža.
 Crtež Jelene Karleuše koji je izazvao reakciju Goge Sekulić
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Filip Pat opleo po Aleksandri Radović
Posle Dada Glišica, i muzičar Filip Pat opleo je po koleginici Aleksandri Radović u emisiji "Brvnara", koja se emituje na televiziji Hepi.

Članica žirija Prvog glasa Srbije Aleksandra Radović Stiče se utisak da Filip Pat koristi svaku priliku da nešto kaže protiv serijala "Prvi glas Srbije", pa je, tako rekao: - Kao i prethodni pobednik "Prvog glasa", ni ovaj neće dobiti ništa! A, onda je opleo po članici žirija, Aleksandri Radović: - Pevala je narodnjake na pocetku, a sad kao prezire narodnu muziku - bio je besan violinista. Pat je, tako, još jedan u nizu koji zamera Aleksandri Radović na ponašanju. Dado Glišić je, da podsetimo, u emisiji “Skandalozno”, Olji Crnogorac i Marjanu Kamenovicu rekao da mu je Radovićeva pevala prateće vokale, a sad neće ni da mu se javi. Vesti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Robert Redford oterao Paris Hilton
Poznatom glumcu koji već 34 godine organizuje filmski festival "Sundance" bilo je neprijatno kada je među zvanicama video Paris Hilton, koja nije bila pozvana na ovu manifestaciju. Zato joj je naredio da ode.

Guliver/Getty "Mrzim osobe poput nje, jer je njima jedini cilj u životu da se pokažu na crvenom tepihu i da pokupe poklone", rekao je ljutiti Redford (75).
On je kratko izjavio da ga je osramotila njena pojava, jer je došla da pije i divlja i da je on samo mogao da joj "predloži" da ode.
"Ako ikad nauči nešto o ponašanju i filmu, može da dođe, ovako nema šta ovde da traži", rekao je Redford.
(MONDO)
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Keba: Jači sam i od Granda i od Pinka! Dragan Kojić Keba više nije ekskluzivac “Grand produkcije“. Pevač, koji je prošlog petka u emisiji „Grand šou“ promovisao novu pesmu kao najavu za novi CD, raskinuće ugovor sa svojom diskografskom kućom. I to na zahtev Saše Popovića. Do obrta je došlo juče, kad je direktor “Granda“ pozvao Kebu i rekao mu da ne mogu nastaviti saradnju jer ga je vlasnik Pinka Željko Mitrović zabranio zbog tužbe koju je podneo protiv “ružičaste televizije“.  - Upozorio sam Popovića da će ga Mitrović ucenjivati zbog moje tužbe. Tada mi je rekao da me samo Sveti Petar može zabraniti u “Grandu“ i potpisali smo ugovor. Sad mi traži da ga raskinemo jer me je Željko zabranio na Pinku. S Popovićem sam privatno i dalje dobar, ali poslovno se prema meni nije poneo kao čovek - kaže Keba, koga smo zatekli u Sloveniji.
Pevač će novi album sada ponuditi drugim izdavačima.
- Za mene “Grand“ nije izdavačka kuća, već kućica. Pokazalo se ko je jači, Mitrović ili Popović. Ja sam ime, stariji sam i od “Pinka“ i od “Granda“. Ima još izdavačkih kuća, za sebe ne brinem - završava Keba.
Podsećanja radi, do sukoba između pevača i Pinka došlo je pre dva meseca, kad je Keba imao incident sa snimateljem emisije “Paparaco lov“. On tvrdi da ga je pevač udario, dok Keba potvrđuje verbalni obračun, ali ne i fizički. Pink: To je Grandova solidarna odluka - Dragan Kojić je pre dva meseca tukao i maltretirao naše kolege i verujem da zbog toga baš nije omiljen među autorima emisija. S druge strane, uređivačka politika “Granda“ je nezavisna i u nju se Pink ne meša. Ukoliko su odlučili da ne objave njegov CD, to je njihova solidarna odluka, na koju nismo uticali - kaže Darko Popović, PR Pinka i autor emisije “Paparaco lov“. Vesti
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zaratile majka i ćerka Vitni Hjuston
Knjiga "Sećanje na Vitni" produbila je jaz između bake i unuke.

Sisi Hjuston (79) objavila je nedavno knjigu čija je jedina tema njen odnos sa ćerkom, pokojnom pevačicom Vitni Hjuston. Ćerka pevačice, Bobi Kristina, na Twitteru je pozvala fanove da ne kupuju tu knjigu.
"Bojkotujte 'Sećanje na Vitni'. Nemam nikakve veze sa bakinom knjigom, niti je odobravam ili podržavam na bilo koji način", napisala je devetnaestogodišnjakinja na društvenim mrežama.
Vitnina majka Sisi gostovala je kod Opre Vinfri prošle nedelje da bi promovisala knjigu, i tom prilikom priznala da je njen odnos sa unukom značajno zahladneo, jer Bobi Kristina nije htela da Sisi piše knjigu o njenoj majci.
(MONDO)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bojanić povukao tužbu protiv Zorice Brunclik!
- Hteo sam da stavim tačku na "Farmu", koja se odavno završila. Takođe, znam i da oni ne bi imali novca da isplate sumu koju sam tražio na ime odštete - rekao je pevač, koji je, osim Brunclikove, zbog uvreda tužio i Dragana Marinkovića Macu i Ivana Fecea Firčija
 Nakon dvogodišnjeg razvlačenja po sudovima, Miloš Bojanić je, kako navodi list “Alo”, povukao tužbe protiv Zorice Brunclik, Dragana Marinkovića Mace i Ivana Fecea Firčija, koje je tužio zbog uvreda koji su oni izrekli na njegov račun tokom rijalitija “Farma”!
- Istina je da sam povukao tužbe, hteo sam da stavim tačku na “Farmu”, koja se odavno završila. Takođe, znam i da oni ne bi imali novca da isplate sumu koju sam u tužbi tražio na ime odštete – izjavio je poznati pevač.
Da podsetimo, nakon “Farme”, koja je ostala upamćena po sukobu ukućana sa Bojanićem i razmene silnih uvreda, uključujući tu i psovanje familije, pljuvanje i udaranje, Miloš je Zoricu Brunclik tužio zato što ga je nazvala pedofilom, lažovom i “trulom prostatom”, i od koleginice je tražio 500.000 dinara odštete zbog povrede časti i nanetog duševnog bola. Takođe, Bojanić je zbog uvreda tužio i Macu i Firčija.
Kada su se krajem novembra prošle godine Brunclikova i Bojanić prvi put suočili na sudu, pljuštale su i nove uvrede, i tada je delovalo da će suđenje, koje je bilo zakazano za 12. mart, biti prilika za novi obračun nekadašnjih prijatelja. Međutim, pevač je odustao od tužbi…
(Telegraf.rs / Izvor: Alo)
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Maja Marijana: Najvažnije da sam živa i zdrava! Folk pevačica Maja Marijana izjavila je u emisiji „Magazin in“ da njoj nikada nije trebao publicitet niti je ikada imala namešteni paparazzo i da je to jako poznato svima koji je poznaju. Maja je rekla da joj ne prija cela priča u vezi sa njom i zamolila je sve da je ostave na miru. Međutim, pevačica jedno priča, a drugo radi.
Maja Marijana | Foto: facebook
Neće publicitet, a pre nekoliko dana je plakala pred kamerama „Eksluziva“, a sada u emisiji „Magazin in“ govori kako se ništa nije strašno desilo. Pevačica je u emisiji rekla kako je najbitnije da je “živa i zdrava”.
Pogledajte ostatak njenog gostovanja koji je zbunio javnost. poznati.info
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
ČEDNA OLJA: Sindi, pričaj mi o prostituciji Modelsica!
Marjan Kamenović i Olja Crnogorac na snimanju emisije isporvocirali Ivanu Stamenković Sindi i Uroša Ćertića

Marjan Kamenović i Olja Crnogorac, gotovo su se utrkivali na snimanju emisije da izvređaju Ivanu Stramenković Sindi, sve vreme insitirajući na pitanju o prostituciji.
"Jesu li te pogađale priče da su modelsice, čiji si bila član, imale sekundarni posao u hotelskim sobama Hajata i bavile se prostitucijom?", pitali su voditelji Sindi.
"Pitajte te osobe što pričaju gluposti da li je istina", brecnula se Sindi.
U studiju je istog trenutka zavladdala neka nerpijatna atmosfera, vodotelji su pokušali da se izvuku, prebacujući krivicu za ovo pitanje, jedno na drugog. Međutim, dovitljiva Sindi započela je priču o Sandri Meljčenko i tome kako se voli sa svojim suprugom. Kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
HAOS // Boki izvređao Ivanovića: Seronjo, dođi da izmerimo čija su mu*a veća!
Boki 13 je putem društvene mreže Facebook napao Ivana Ivanovića i uputio mu mnogo reči, a sve zbog toga jer sumnja da je voditelj prijavio njegov Twitter nalog.

Isprozivao Ivanovića! Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji pod nadimkom Boki 13, rešio je pre nekoliko dana da se aktivira na društvenoj mreži Twitter, ali mu je profil ubrzo ugašen. Kako je otkrio na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, on smatra da je za to kriv Ivan Ivanović, te da je on prijavio njegov nalog. Ova sumnja je kod njega izazvala veliki bes, te je Ivanoviću uputio silne uvrede. - Mali monstrum zvani Ivan SERONJA Ivanović je prijavio moj Twitter nalog i zbog toga je moj nalog bio blokiran! Pa eee ovako mudonjo, imam samo jedan zahtev, ajmo da se igramo MUŠKI, nemoj kao mala zdepasta pi*kica da se služiš sa kurvinskim potezima, ajmo da izmerimo čija su m*da veća! Koliko god želiš da budes šmeker, ti seronjo nikada ne možeš to biti, kao šmeker se rađaš, a ti si samo jedan bivši taksista sa maijakalnim afinitetima. Ovo ti je prava lekcija - napisao je Boki u naletu besa. opera17
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|