|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Pogledajte: Naša nova misica u seksi izdanju! Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić (25) već ima iskustva u modelingu i mnogo puta je pozirala pred objektivom fotoaparata. Kao model agencije "Biznis model" iz Novog Sada slikala se i u provokativnom izdanju. Srpska misica Nikolina Bojić pokazala je atribute na fotografijama koje se mogu videti na zvaničnom internet sajtu agencije "Biznis model". Iako su pojedini mediji spekulisali da bi Nikolini mogla da bude oduzeta titula zbog toga što je, navodno, udata, iz kompanije "Miss Yu" kažu za "Blic" da ona nije u braku. U slučaju da se naknadno utvrdi da je misica udata, razvedena ili da ima decu, titula bi joj bila oduzeta. Kao mis sveta, žena bi godinu dana bila razdvojena od porodice, a to smatramo nehumanim gestom. Nemamo nijedan dokaz da se Nikolina udala u zemlji ili inostranstvu", navodi se u saopštenju.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
NIKOLINA BOJIĆ: Titula mis Srbije je moja! Nisam udata, burma ne znači venčanje! "Nisam pravila ni tajno ni javno venčanje na Floridi. Prstenje ili burme ne znače venčanje", kaže za Telegraf tek izabrana misica i demantuje da će joj zbog propozicija biti oduzeta kruna  Nikolina Bojić iz Kule, koja je u nedelju proglašena za mis Srbije i tako stekla pravo da predstavlja našu zemlju na planetarnom takmičenju lepote na Baliju, u intervjuu za naš portal demantuje da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, zbog čega je prema propozicijama mogla da izgubi krunu i titulu najlepše.
- To je dezinformacija. Nisam udata za Frenka, nisam pravila ni tajno ni javno venčanje na Floridi. Prstenje ili burme ne znače venčanje. Ako neko nosi prsten ili burmu, to ne znači da je venčan. Kako bi onda tumačili sve one koji su venčani, i građansko i crkveno, a ne nose ni burme ni prstenje. Kad odlučim da se venčam, dobićete pozivnice i biti moji dragi gosti. O mom privatnom životu ne želim više da pričam – kaže Nikolina za Telegraf.rs, i dodaje:
- Kad popunjavate formular za odlazak na “Mis sveta”, obavezna sam da pošaljem kopiju pasoša, državljanstvo i izvod iz matične knjige rođenih, što sam i dostavila mojoj kompaniji. Ako to nije dovoljan dokaz, meni ostaje samo da uživam u ovoj “zabavi” pod nazivom moje venčanje – zaključila je nova mis Srbije, i tako otklonila svaku sumnju da će joj se oduzeti titule najlepše, pošto po pravilima izabrane misice ne smeju budu u braku, niti da imaju decu.
Pošto više ne strepiš da će ti titula biti oduzeta, kaži nam kako se osećaš kao mis Srbije, tri dana posle izbora? - Za mene je ta titula velika čast i odgovornost, koja proizilazi iz obaveza koja kruna nosi.
Kako si došla na ideju da se prijaviš na izbor za “Mis Srbije”? Da li si imala podršku porodice?
- Da, naravno, uz mene je uvek moja porodica. Od malih nogu sam zamišljala sebe kao princezu sa krunom na glavi. Sad kad sam porasla, jedan od načina da ostvarim san bio je da je da postanem mis Srbije.
Da li si se plašila da nećeš proći kasting i ući među 24 najlepše?
- Imala sam i strah i tremu. U jednom momentu pomislila sam da sam rezerva i počela da se tresem. Pročitana sam na kastingu među poslednjim devojkama.
Upoznala si sada već bivšu misicu Bojanu Lečić?
- Bojana je predivna devojka. Dogovorile smo se da mi pomogne i prenese iskustva sa svetskog takmičenja , što je ona nesebično prihvatila.
Jedina si plavuša među devojkama koje su bile u najužoj konkurenciji. Da li ti je to pomoglo da postaneš mis na kraju?
- Ne znam, ali prijalo mi je sto sam od žirija poznatih izabrana za mis šarma. Oni su mi rekli da je presudno bilo to sto sam plavuša.
 Predstavljaćeš Srbiju na na Baliju. Koje su tvoje prednosti na izboru za najlepšu devojku sveta?
- Pripremiću se na najbolji mogući način. Mislim da, pored dobrog engleskog jezika, sport i muzika su moji aduti. Sportski duh me tera da uvek idem dalje, da pomeram lične granice, dok ne dođem do cilja.
Naša misica već deset godina nije imala neki zapažen rezultat na izboru za “Miss sveta”. Čemu se ti nadaš?
- Nadam se pobedi i spremam se tako. Daću sve od sebe.
Baviš se profesionalno fitnesom. Koliko dnevno treniraš?
- Do nedavno dva puta dnevno. Sada manje, s obzirom na to da sam puno angažovana u vezi sa izborom za mis.
Tvoji hobiji su kuvanje i igranje tenisa. Šta najviše voliš da kuvaš i koji ti je omiljeni teniser, naravno, pored tvog dečka?
- Volim da kuvam gulaš i naravno moj omiljeni kolač štrudlu. Imala sam priliku da upoznam mnoge tenisere, ali najbolji teniser sveta je iz naše zemlje. Jedan je Nole.  Naše čitaoce, pogotovo one muške, zanima kakve tipove muškaraca preferiraš?
- Volim sportski tip muškarca. Dalje neću da pričam, da me ne bi opet udali za nekoga.(smeh)
Šta misliš o prvoj i drugoj pratilji, Aleksandri Doknić i Ani Vrcelj?
- Predivne devojke, zbližile smo se na pripremama i obe su bile moji favoriti. Drago mi je što smo se zajedno našle u top tri.
Čime planiraš da se baviš u budućnosti, manekenstvom ili…?
- Sport je moja ljubav. Manekenstvom ću se baviti onoliko koliko budem mogla da stignem zbog obaveza koje imam kao mis, a kad se završi mandat, bojim se da ću biti stara za vrhunski modeling. Danas u modeling odlaze deca od 14, 15 i 16 godina.
(Telegraf.rs)
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
Ako si udata - nisi misica! Nikolina Bojić, zvanično najlepša devojka u Srbiji, nije dugo uživala u svojoj tituli!
Naime, procurela je vest da se plava lepotica u maju ove godine udala za dugogodišnjeg dečka, kanadskog tenisera hrvatskog porekla Franka Dančevića, a prema pravilima takmičenja, kandidatkinje ne smeju biti u braku, razvedene niti imati decu! U želji da čujemo Nikolinin komentar, pozvali smo je, ali se na njen broj javila Vesna de Vinča, vlasnica kompanije "Mis Ju", i rekla nam da joj postavimo pitanja na imejl, a zatim nam je poslala i zvanično saopštenje. - Ako se utvrdi da je zvanična mis jedne države bila udata, ukoliko ima dete u braku ili vanbračno, ako se u prošlosti slikala gola ili njeno ponašnje narušava ugled titule ukoliko da izjave koje su u suprotnosti sa državnom politikom ili izjave kojima vređa nacionalne manjine ili grupe, gubi titulu - napisala je dr De Vinča i dodala da će, ukoliko se utvrdi da je udata, Bojićeva snositi posledice.  - Dakle, ukoliko je prekršila ugovor, moraće da snosi određe finansijske i pravne posledice. Prvenstveno, biće joj oduzeta titula, a moraće da plati i odštetu od 50.000 evra, zato što je narušila ugled kompanije i države. To je deo ugovora koji svake godine potpisujemo sa zvanično najlepšom devojkom Srbije. Taj ugovor, kao i svi ostali akti koje potpisujemo i poštujemo, proizlaze iz naših licencnih prava i obaveza prema "Miss World" i "Miss Universe" organizaciji. Istinu o ovome utvrđujemo i ne možemo do tada da prejudiciramo nikakvo rešenje niti zvaničan odgovor. Nikolina će vam se obratiti sutra - zaključuje se u saopštenju. Alo
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
VESNA DE VINČA: Misica će platiti 50.000 evra ako je udata! Organizatorka izbora za najlepšu devojku u Srbiji objasnila je da je u toku utvrđivanje istine, ali ukoliko se ispostavi da je aktuelna misica u braku, moraće da snosi finansijske i pravne posledice, što je deo ugovora koji je potpisala  Organizatorka izbora za Mis Srbije Vesna de Vinča kazala je, povodom tvrdnji da je aktuelna misica Nikolina Bojić udata, da bi zbog toga mogla da ostane bez titule, te da je u toku utvrđivanje istine.
- Ako se utvrdi da je zvanična mis jedne države bila udata, ukoliko ima dete u braku ili vanbračno, ako se u prošlosti slikala gola ili njeno ponašnje narušava ugled titule, ukoliko da izjave koje su u suprotnosti sa državnom politikom ili izjave kojima vređa nacionalne manjine ili grupe, gubi titulu – objasnila je De Vinča.
Ona je dodala da će, ukoliko se utvrdi da je udata, Bojićeva snositi određene finansijske i pravne posledice.
- Prvenstveno, biće joj oduzeta titula, a moraće da plati i odštetu od 50.000 evra, zato što je narušila ugled kompanije i države. To je deo ugovora koji svake godine potpisujemo sa zvanično najlepšom devojkom Srbije. Taj ugovor, kao i svi ostali akti koje potpisujemo i poštujemo, proizlaze iz naših licencnih prava i obaveza prema “Miss World” i “Miss Universe” organizaciji. Istinu o ovome utvrđujemo i ne možemo do tada da prejudiciramo nikakvo rešenje niti zvaničan odgovor. Nikolina će vam se obratiti sutra – zaključuje se u saopštenju.
Inače, u intervjuu za naš portal najlepša srpkinja demantuje da je u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, zbog čega je mogla da izgubi krunu.
(Telegraf.rs)
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
STRAHUJU ZA NJENO ZDRAVLJE: MIS SRBIJE ZAVRŠILA U BOLNICI! Tek što je krunisana a odmah je pokrenuta lavina optužbi da je misica udata i samim tim nema pravo da nosi dobijenu titulu. Sve ovo dovelo je do loših posledica... Mis Srbije Nikolina Bojić završila je u bolnici nakon otkrića da joj preti oduzimanje titule i plaćanje odštete od 50.000 evra jer je krila da je udata, što se kosi sa pravilima ovog izbora lepote.
- Nikolina je očigledno doživela šok, plašimo se za njeno zdravlje. Sve ovo što se dešava poslednjih dana veoma ju je iscrpelo, deluje bledo, teško podnosi sve te napade. Mislim da bi se i mnogo iskusnije i zrelije ličnosti teško snalazile u ovakvoj situaciji. Zato molimo da se javnost strpi dok ne dobijemo verodostojne informacije o njenom braku i dok se Nikolina ne oporavi. Očekujemo da se početkom sledeće nedelje sve ovo razjasni - rekla je vlasnica kompanije "Mis Ju" Vesna de Vinča.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
PULS POZNATIH
Vesna De Vinča: Misica još uvek nije sankcionisana!  Iako je trenutna misica demantovala medijske napise, očigledno je da gde ima dima, ima i vatre
Organizatorka izbora za Mis Srbije Vesna de Vinča kazala je, povodom tvrdnji da je aktuelna misica Nikolina Bojić udata, da bi zbog toga mogla da ostane bez titule, te da je u toku utvrđivanje istine. - Mi još utvrdjujemo konkretan slučaj, da li se Nikolina zaista udala, ali dok se ne dokaže, Nikolina Bojić ce obavljati poslove najlepše devojke Srbije. Zaista pravila važe za sve devojke koje se kandiduju za misice širom sveta. Dakle, ukoliko je prekršila ugovor, moraće da snosi odredjene finansijske i pravne posledice. Prvenstveno, biće joj oduzeta titula, a moraće da plati i odštetu, od 50.000 evra, zato sto je narušila ugled kompanije i države - rekla je Vesna za "Pulsonline". Na našu konstataciju da su se pojavile fotografije na kojima Nikolina pozira u donjem vešu, te da je na neki način prekršila ugovor, Vesna je rekla - S obzirom na to da fotografije koju su osvanule u medijima nisu u "Playboy" stilu , smatram da misica nije dovele sebe u situaciju da bude sankcionisana, ali o tome ćemo se još konsultovati sa licencorima.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Misica Nikolina ne izlazi iz kuće, danas odluka o oduzimanju krune Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić potpuno se izolovala nakon što su njene golišave fotografije dospele u medije svega par dana nakon izbora.
Fotografije su snimljene pre takmičenja za mis Srbije Dodatni pritisak stvorila je i priča o tome da je Nikolina udata, što bi značilo da će joj kruna biti oduzeta. Danas će biti poznat krajnji ishod, a kako navode organizatori, Nikolina će morati da se pojavi na konferenciji za medije, jer će u suprotnom kompanija sama morati da donese odluku o tome ko je mis Srbije.
- Dogovorili smo se da se pojavi u kompaniji u nedelju uveče i kaže nam o čemu se radi, a da zatim zajedno održimo konferenciju na kojoj će ispričati svoju priču da ne bi bilo daljih nagađanja u javnosti - kažu u kompaniji “Miss Yu”.

Najveći skandali izabranih misica - 1983. Sada poznata glumica Vanesa Vilijams morala je da se posle svega nekoliko meseci oprosti od titule misice nakon što su njene nage fotografije objavljenje u erotskom magazinu “Penthaus”. - 2008. Laura Zuniga, mis Meksika, uhapšena je sa svojim dečkom zbog pokušaja iznude novca, trgovine narkoticima i pranja novca. - 2006. Tara Konor, mis Amerike, odala se alkoholu i drogi neposredno pošto je dobila titulu. Završila je na rehabilitaciji, a Donald Tramp je poštedeo oduzimanja titule. - 2012. Velika prašina podigla se kada je u javnosti otkriveno da je Džena Talakova, koja se takmičila na izboru za mis Kanade, rođena kao muškarac. Nije diskvalifikovana pod pritiskom javnosti.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Misica ipak udata: Nikolini Bojić danas oduzimaju krunu! (Foto)
Nikolina Bojić ipak će biti diskvalifikovana, a kruna Miss Srbije, prema propozicijama, pripašće prvoj pratilji Aleksandri Doknić.

Titula Miss Srbije, koju je osvojila prošle nedelje, Nikolini će biti oduzeta danas. Ona će, kako saznajemo, biti diskvalifikovana zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, o čemu je naš portal već pisao.
Prema propozicijama, titula bi trebalo da pripadne prvoj pratilji Aleksandri Doknić iz Požarevca, a zvanično saopštenje trebalo bi da iznese direktorka Miss YU kompanije Vesna De Vinča.

U ovoj kompaniji, međutim, danas nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju ovu informaciju, uz opasku da će "ubrzo sve biti poznato". Ono što su nam u "Miss YU" priznali jeste da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kome je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu.
Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom "Miss Yu". Ova informacija je zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom - advokatom.
"Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, za sada zvanične Mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu koji bi trebalo do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić", ističu u Miss YU kompaniji.

Dodaju da su poslednji put videli Nikolinu u sredu uveče, kada se Vesni De Vinči požalila na zdravstvene probleme i iscrpljenost. De Vinča je tada predložila da joj pošalje kompanijskog lekara, što je ona odbila.
"Nikolina je trebalo u nedelju da dođe do naših prostorija da analiziramo postojeću situaciju. Tada je trebala da nam da na uvid dokaze u vezi svog bračnog statusa. Mi smo joj verovali na reč, bili smo toliko ubeđeni da će dokazati ono u šta nas je ubeđivala, da smo planirali i konferenciju za štampu na kojoj je trebalo da prisustvuje i Frenk Dančević. Međutim, desilo se nešto sasvim neočekivano. U nedelju smo dobili SMS informaciju da je Nikolina dala ovlašćenje advokatu, i da će sa nama dalje kontaktirati isključivo na taj način", kažu pomalo razočarano u "Miss YU".

Da podsetimo, cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada za Telegraf demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ili burme ne znače venčanje".
To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj pripisuje. Naime, dodatnu kontraverzu su izazvale i golišave fotografije koje je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju "Biznis model", a koje ste mogli videti na našem portalu.
Autor: B.B. Izvor: Telegraf Izvor: Blic
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Teniser dolazi u Srbiju da otkrije istinu o misici Ovogodišnja pobednica nadmetanja za najlepšu devojku Srbije Nikolina Bojić izazvala je najveći skandal od kad postoji ovo takmičenje. Dok jedni navode da će joj danas biti oduzeti kruna i novčana nagrada, drugi pišu da u Srbiju stiže njen suprug, kanadski teniser Frenk Dančević, da bi se konačno raščistilo da li je misica udata ili ne. Telegraf je objavio da će Nikolini Bojić danas biti oduzeta titula mis Srbije, koju je osvojila prošle nedelje! Diskvalifikacija sledi zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, jer je propozicijama takmičenja uslovljeno da devojke budu neudate. Ako Nikolina zaista ostane bez krune, ona odlazi u ruke (na glavu) prve pratilje Aleksandre Doknić iz Požarevca. Konačnu i zvaničnu odluku danas bi trebalo da saopšti direktorka kompanije "Mis Ju" Vesna da Vinča. U "Mis Ju" kažu da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kojem je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu. Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom "Mis Ju". Ova informacija zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom - advokatom. "Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, zasad zvanične mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu, koji bi trebao do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić", ističu u kompaniji "Mis Ju". Cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ilii burme ne znače venčanje". To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj stavlja na dušu. Naime, dodatnu kontroverzu izazvale su i golišave fotografije, koje je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju "Biznis model". Ako Nikolini uzmu titulu misica postaje Aleksandra Doknić "Press" je objavio da će teniser Frank Dančević na poziv kompanije "Mis Ju" doći u Srbiju kako bi javnosti objasnio da li je u braku sa misicom Nikolinom Bojić.
"Njih dvoje upoznali su se pre dve godine u Apatinu, kada je on posetio rodni kraj. To je bila ljubav na prvi pogled, od tada su stalno zajedno, a Frank je podržava u svemu. Međutim, i dalje veoma mali broj ljudi zna istinu - da li su se tajno venčali ili su samo vereni", rekao je izvor "Pressa". Vesti Online
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SKANDALI NE JENJAVAJU: MISICA NESTALA SA KRUNOM, OGLASIO SE NJEN SUPRUG
Nikolina Bojić i dalje je aktuelna mis Srbije jer joj kompanija koja organizuje to takmičenje nije oduzela titulu. Kako kažu, ona se nikome ne javlja, već je angažovala advokata. U međuvremenu, potvrda da je udata za tenisera Franka Dančevića došla je direktno od njega. U razgovoru za kanadski portal “Asapsports.com” novinar koji je intervjuisao mladog tenisera čestitao je Dančeviću na nedavnom venčanju, a zatim ga upitao kako mu je u bračnom životu:

- Sjajno. Pitajte me za 20 godina (smeh). Da, dobro je. Zaista sam srećan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u Srbiji i sve je super. Stvarno sam zadovoljan kako stvari funkcionišu.
Nikolina je, inače, isključila svoj telefon i ugasila profil na društvenoj mreži Fejsbuk. Ne zna se ni na kojoj lokaciji se misica trenutno nalazi, budući da više ne stanuje na adresi koju je dala kada se prijavljivala za izbor za mis. Nikolina je u prijavi navela adresu na Banovom brdu u Beogradu da bi se u vreme održavanja finala navodno iselila. Kako je tada rekla organizatorima izbora, privremeno je odsela u hotelu da bi zatim nagovestila da će stan možda potražiti u Pančevu. Njene komšije u Apatinu nisu je viđale ni u blizini porodične kuće porodice Bojić prethodnih dana. Pretpostavlja se da je Nikolina kod prijatelja u Beogradu.
Izvor: Smedia
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|