Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
e pa znate sta, kako se glasanje odvija ja imam sve manje poena  ulozicu prigovor na glasacke nepravilnosti.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
vuja kojic je napisao: e sad neću Vujkeeee...molim teeee... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ...eto ti tri kisića...
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
broj 2, 3 i 4 slobodno ukini natjecanje u copy paste s neta vrijeđanje zdravog razuma, kaj ne
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Picard je napisao: broj 2, 3 i 4 slobodno ukini natjecanje u copy paste s neta vrijeđanje zdravog razuma, kaj ne Možda to i nije loše Pic...da ukinemo takmičenje za citate i viceve... Da ostavimo samo pjesmu...to je ok iako je sa yt...muzika je muzika...da ostavimo oslikanu,to je stvarno kreativnost...i takmičenje u fotograiji...njega bismo mogli izmijeniti....da budu uvijek naše fotografije,znači nešto što smo mi ufotkali...a i to se može napraviti da bude na zadatu temu...možda...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E vidi picarda sto je pametan:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Čestitam pobednicima samo ako među njima nije i MeGi. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahaha strasno
A zar nismo rekli za takmicenje za fotografiju da postavljamo fotografije koje sami fotografisemo pa onda mislim da ne treba da zadajemo temu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: ahaha strasno
A zar nismo rekli za takmicenje za fotografiju da postavljamo fotografije koje sami fotografisemo pa onda mislim da ne treba da zadajemo temu? Hm...to je bio jedan od prijedloga...ali...to neka malo pričeka...dok se skroz ne dogovorimo..i usaglasimo... Jer i tako može biti zadata tema...može se reći...recimo...čaša..a stvar svakog od nas je koju ćemo čašu...koju pozadinu...koju poziciju...Kontaš? I tu može biti 'na zadatu temu'...ali da vidimo prvo ko bi sve učestvovao u takvom takmičenju...picard predložio i otišao... 
|
|
|