|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
7 - 5 savršeno,meni ste bolji od originala...Zloćo rođeni šoumen 10 - 4 preslatko 2 - 3 6 - 2 4 - 1
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
6 - 5 7 - 4 1 - 3 2 - 2 10 - 1
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
7 - 5 6 - 4 9 - 3 10 - 2 4 - 1 svi ste odlični.. svaka čast 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Casual uopste nisam koristio reverb, to sto cujes na refrenima sam ustvari ja kao prateci vokal koji sam dosnimio kao zavrsnicu. Prvo sam sebi bio prateci vokal pa onda i Moleni na refrenu A terao sam Moli da mi snimi i one uzvike poput: UDRI, CEPAJ, ROKAJ, IDEMO .... ona snimila i na kraju rekla "jbt osecam se kao idiot" i ja sam to morao da ubacim na kraju jer je bilo jace od mene Evo glasova i od mene: 9 - 5 Ova ekipa mi je najpozitivnija, mnogo se smeju i muski glas je car ! 4 - 4 Tekst je fenomenalan, cepao sam se od smeha 2 -3 Laya se bas potrudila i ubacila ga u petu ali Cas je bio malo nezainteresovan, verovatno ga bilo sramota da pobedi po treci put 6 - 2 Baba se ubacila u sred snimanja i prica o Nadi Topcagic ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Originalno ! 10 - 1 Preslatki ste ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ajcad 7-5 realno najbolji 4-4 najlepsa boja glasa i originalan text,da si imala muziku...fijuuuuuu 1-3 ti sto ne znas da pevas,originalno takodje 6-2 glas za babu,Megi skinite,drugi put pusti je da peva,ima da pobedis  10-1 glas za curicu,kao da slusam moju 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
diskvalifikacija,najavili su se moram da kazem da se salim,u zadnje vreme me los ekontaju...odradili su pesmu znaci vrh vrhova i na njemu spic,posebno volim ove delove,rokaj,cepaj,majstore  ovo treba okaciti na neki sajt,kad smislim na koji ima oma da im zalepim! Juliska kako nisi poznala,sad cu da ti sapnem,glasala si,gotovo,nema izmene 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
skontali smo te da je sala a sve i da nije..sta nam mozes  eee...a kaze Zlobni, haj sad molena snimi nesto tipa OPA, ROKAJ, LOMI ME ZLOBNI hahahahaha..reko u pm, na sta me covjek natjera...i stvarno na kraju kad sam ti snimala..taj dio s tim uzvicima...kazem u eter..JEBOTE OSJECAM SE KAO IDIOT i on i taj dio ubacio hahahaah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
meni su to najbolji delovi!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
LaYa je napisao: diskvalifikacija,najavili su se moram da kazem da se salim, u zadnje vreme me los ekontaju...odradili su pesmu znaci vrh vrhova i na njemu spic,posebno volim ove delove,rokaj,cepaj,majstore  ovo treba okaciti na neki sajt,kad smislim na koji ima oma da im zalepim! Juliska kako nisi poznala,sad cu da ti sapnem,glasala si,gotovo,nema izmene  e primetila sam i mene isto.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|