Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Šaljite mi prijedloge za takmičenja....imate vremena do večeras u 20.00. Idemo...
1. domaća balada 2. fotografija idile...onako kako je vi zamišljate... 3. omiljeni citat iz nekog književnog djela 4. vic o perici
Biće dovoljno... A ko želi da oslika stihove,može ih pronaći na temi... Hvala!
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Na mene ne racunajte...odmorit cu a i ne vjerujem u regularnost glasanja. Naime...hehehe Pratila sa, ja to sve malo bolje....ta tamo obiteljska linija ovog foruma uvijek isto glasa...sumnjam da se radi o jednoj te istoj osobi..ali kazem, samo sumnjam. Inace ne volim kako se glasa...po nekakvim vezama i poznanstvima i ovo ono i sve ostalo. Odustali ste od najbolje teme takmicenja tj pjevanja jer ste svi u nekom tripu jakom u pm.... Eto nek sam rekla , pa sad kako bude...glasat cu, ali sada cu i ja glasati po nekoj svojoj privatnoj shemi...molim svoje forumske prijatelje da mi posalju svoje prijedloge na pp kako bih mogla za njih glasati!!!...tako!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Griješiš... Svako glasa po svom ukusu i svom nahođenju...a jedina rodbina ovde smo Marina,Duki i ja...koliko znam... Sad ćeš reći i da pjevam za nju  A ona bi odustala i od svih ovih atkivnosti da je ja ne molim da učestvuje.Pogotovu što ima puno obaveza oko kćerke,a samohrana je majka. A što se pjevanja tiče...ja sam svoj prijedlog poslala sa par minuta zakašnjenja...ti nisi... Ali...kako želiš...ja nikog ne tjeram... Malo vas nagovaram,ali nikog ne tjeram...niti se to može...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
auu jbt trebace mi ceo dan da procitam predloge za citate:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne znate sta je idila kada niste glasali za pravi predlog na fotografiji:)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Megi,jesu li tebi dosadna ova takmičenja? Pitam,jel treba da ih ukinem...danas sam morala moliti forumaše da glasaju...čak sam i svog sina nekako namolila... 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
meni nije nista dosadno pitaj druge, a ne mene
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Dobro...pitanje je i za druge... Od tebe sam dobila odgovor...hvala... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Može li se još uvek glasati ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ma moze i dogodine, strpljiva je senka