Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskreno mene mrzi imala bih vise volje kad bi svi ucestvovali.... proradio bi mi takmicarski duh
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
koja lencuga ova Megi.. kako se udati mislis..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nema novina, nema takmičenja i mogućnosti da Megari proradi takmičarski duh...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
tja..evo i mene mrzi da komentarišem...al' ću pustiti post..čisto da imam još jedan više...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Samo da vas podsjetim, da ne kažete da nisam, šaljite dječje pjesme za natjecanje i oslikajte Janinu pjesmu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ајде да пеФкамоооо када смо се већМа разгаЧилииииии ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
опсс овој се гледа ![[rolleyes.gif] [rolleyes.gif]](./images/smilies/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Hoće li ikada više biti takmičenja na ovom forumu... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Senka je napisao: Hoće li ikada više biti takmičenja na ovom forumu... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Prvo vratiti takmičare... pa možda opet ja i GiGi izađemo u susret... Dakle, Minnie, Molena, MeGi, LaYa, Komsinica, Julia, mmm, Picard, Zlobni, i Zex slabo dolazi, ko još... Nero, ASG, Vuja... Tj. vratiti forumaše... ogroman posao je pred tobom... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Boss je napisao: Senka je napisao: Hoće li ikada više biti takmičenja na ovom forumu... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Prvo vratiti takmičare... pa možda opet ja i GiGi izađemo u susret... Dakle, Minnie, Molena, MeGi, LaYa, Komsinica, Julia, mmm, Picard, Zlobni, i Zex slabo dolazi, ko još... Nero, ASG, Vuja... Tj. vratiti forumaše... ogroman posao je pred tobom... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Znam...moramo zajedno...hoćeš li mi pomoći i ti?
|
|
|