Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehe..oduvaću vas s mojim predlogom...
p.s. cas, molena, gigi i boss..hvala što će te mi dati po 5 poena..ljub..ljub..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ja bih ti dao 6 da može
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie je napisao: hehe..oduvaću vas s mojim predlogom...
p.s. cas, molena, gigi i boss..hvala što će te mi dati po 5 poena..ljub..ljub.. Je l' treba opet da razgovaram sa Dacicem i poternicu da pravim ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: ja bih ti dao 6 da može ..ti ne smes da omaneš..al' ne zbog mene...već zbog gigi... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) p.s. gigi ne budeš li se zvala kako ja mislim da se zoveš...ima da ti menjam ime..sekundarno... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
Poslednji put menjao Minnie dana 16 Avg 2013, 02:47, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: Minnie je napisao: hehe..oduvaću vas s mojim predlogom...
p.s. cas, molena, gigi i boss..hvala što će te mi dati po 5 poena..ljub..ljub.. Je l' treba opet da razgovaram sa Dacicem i poternicu da pravim ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ..jok bre...ovoga puta pucam na šarm i neodoljivost ..dama sa imenom... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Ko? Ti da pobedis na sarm i neodoljivost? Ma nema sanse.... 'oces da se kladimo ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..uvek..al' ne znam kako će to podneti ostali... u šta
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
aj neka, drugi put....nije u redu zbog ostalih.....a i nisam bas najbolje savladao ono oslikavanje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
tja..šteta...a več razradih taktiku.....niš onda...svakako mi ostaje osmišlljavanje pobedničke žurke... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Tek kada cujete moj predlog ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
|