Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
u bacanju pogleda u vis  pjesma,citat,vic,fotografija,oslikavanje i sta jos...ima i pjevanje ili sviranje..snimis se pa posaljes mislim da nisam nista zaboravila... nema na cemu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i da...pozivam te da ucestvujes naravno
o detaljima se rascitaj okolo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
e bas si divan vodic,a i duhovit..pa necu da ucestvujem,pobedicu u svemu ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Snow...na ovom forumu nema neću...  Ja se ispričavam što kasnim s rezultatima, ali bila sam spriječena doći ovaj vikend... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Danas je ponedeljak, do petka imate sasvim dovoljno vremena... nemoj opet da vas podsećam ili ''molim'' da šaljete predloge...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sad se i ja pitam jesam li trebala dati vremena do petka...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ne pitaj se, produži... ![[dance.gif] [dance.gif]](./images/smilies/dance.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde ljudi...dajem i ja do petka... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Samo da vas malo podsjetim da je sutra taj dan... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|