Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eh sad...a ja dala do subote u podne da se prijedlozi šalju... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Evo ovako... Neka šalju predloge do petka ujutru. Glasa se u petak i subotu, subota veče - rezultati. Može li GiGi ? Može li LaYo ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što se mene tiče može... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Treba li negde da glasam..gde i za koga hocu da konstruktivno ucestvujem..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja i zaboravila da sma pobjedila na fotografiji a vidim i na vicu hahahaha..to nisam do sinoc skapirala nikako e pa bas me krenulo  danas cu da dadnem novi zadatak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
mmm je napisao: Treba li negde da glasam..gde i za koga hocu da konstruktivno ucestvujem.. Bilo bi bolje da pošalješ prijedlog...  A kasnije ćemo se dogovoriti za glasanje...zlato, ovo, ono... 
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
GiGi je napisao: mmm je napisao: Treba li negde da glasam..gde i za koga hocu da konstruktivno ucestvujem.. Bilo bi bolje da pošalješ prijedlog...  A kasnije ćemo se dogovoriti za glasanje...zlato, ovo, ono...  aaa nista kasnije..dogovor odmah inace nista od biznisa.. e da..i ne pokusavaj da mi uvalis italijansko zlato..bofla
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Šaljite svoje predloge do 19:00 ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
još pola sata...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ovaj krug ste me iznenadili..sve se nesto brzo desilo danas poslala prijedlog, sutra slanje prekosutra glasanje..sta bola  ...zao mi sto nisam poslala, jbg nalozila sam se pocela sma da pobjedjujem haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|