Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nešto manje od 9 sati, a i dalje siromašno... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ништа нисам скачио коме се шаље сада ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Meni vic, citat, fotku i poster, a GiGi oslikanu i pesmu. Gde ste sad kad treba da šaljete... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma s onima koji ne pošalju, više ne pričamo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mislim da ni ovako nemamo veliki izbor...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cestitam pobjednicima. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Moram naglasiti da sam dobio samo 2 citata. Angažujte se malo. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I pjesme...i oslikavanje...ajmo...pokret!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mene nema na forumu ni večeras, ni sutra preko dana. Dakle, nema ko da vas podseti. Šaljite predloge sutra do 23, vic, citat, fotka, poster, ajde... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Predlazem da, uskladite takmicenja datumski, kao i da se svako takmicenje zavrsava subotom uvece. Rezultati meni salju na pp do ponoci (subota), pa cu ja pobednika ubaciti u novine, koje ce osvanuti nedeljom ujutru. Ne bih u novine stavljala rezultate koji su se vec dogodili, a svidja mi se ideja da bude nesto sto niko ne zna, osim onoga ko je zaduzen za takmicenje, tj. brojanje glasova Razmislite, pa mi javite. Zadnji termin za zatvaranje odredjenog broja je subota, ponoc. Nakon toga ide u stampu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|