Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Astra je napisao: Dragi moji,zainteresovanost za takmičenja je minimalna tako da ću još samo danas postaviti pristigle prijedloge. Od iduće sedmice takmičenja obustavljamo na neodređeno vrijeme. Pozdrav svima! cu se kilnem mrtva 'ladna rece i odustade nego Utheru...gdje ti je to, da nadjem tvoj uradak da odmah za njega glasam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
joj pa ne znam cek da nadjem ne takmicim se ja nije ovde
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Jel iskorenjena korupcija ovde..ili da ja isterujem..
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mačak paljevino jedna ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: Astra je napisao: Dragi moji,zainteresovanost za takmičenja je minimalna tako da ću još samo danas postaviti pristigle prijedloge. Od iduće sedmice takmičenja obustavljamo na neodređeno vrijeme. Pozdrav svima! cu se kilnem mrtva 'ladna rece i odustade nego Utheru...gdje ti je to, da nadjem tvoj uradak da odmah za njega glasam Dajte ljudi da se takmicimo. Taman htedoh da nadjem Molenine tamicarske radove i da glasam, kad ono cvrc. Nije fer ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nema mene nigdje..ja sam samo ucestvovala na pjevanju tu sam se nasla... ako si raspolozena da vodis tu tem i ponovno je pokrenes meni ce biti drago bices direktono ukljucena a moci ces i da glasas ne moras za mene 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Jeste da vodim, pa da me nabede da laziram xaxaxa Neka, hvala. Ja bih samo da kliknem i glasam. Crnogorski, da se ne mucim puno xaxaxa A za tebe cu da glasam i kada se ne takmicis!
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja opet pokrećem vic nedelje, preuzimam poster, citat i fotografiju. Ovaj put nema zabušavanja. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Šaljite predloge meni na pp do subote 23:00. Citat - rat Fotografija - deca Vic - životinje Poster - izvolte biti duhoviti ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nego, igramo li se ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Molena je napisao: Astra je napisao: Dragi moji,zainteresovanost za takmičenja je minimalna tako da ću još samo danas postaviti pristigle prijedloge. Od iduće sedmice takmičenja obustavljamo na neodređeno vrijeme. Pozdrav svima! cu se kilnem mrtva 'ladna rece i odustade nego Utheru...gdje ti je to, da nadjem tvoj uradak da odmah za njega glasam Što da se kilneš? Pravimo ljetnu pauzu,tako sam mislila. Ali,eto Boss bi sada da pokrene neka takmičenja,što bi mi bilo drago.
|
|
|