Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss,LaYa i Trile pogodjeni WOHO HOOOOO
Jedva cekam nova pitanja da prestignem Zex-a i LaYu:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
LaYa je napisao: @ Boss - Predlazem da se sledeci put zna ko igra, jer u proslom krugu čini mi se Ophi je odustao odmah i rekao nije ovo za mene, pa bi se po ocekivanjima i reklo da ne igra ovaj krug, takodje Sonatica je dosla nema 2 dana, pa i za nju bi trebalo da se zna da igra, a ne da šuketamo ko Maksimi. @ Trile  @ Megi ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) Ophi ne učestvuje u igri, u smislu rešavanja ''zagonetki'' i sakupljanja bodova... on ne želi da se igra, samo sam mu ovom prilikom postavio pitanja i po svemu sudeći neću mu više čak ni pitanja postavljati a kamoli slati ''zagonetke'' da rešava... prošli put sam poslao pa se zahvalio i nije hteo, a sad mu nisam ni slao... Upravo i jeste cilj da vam otežam, Ophi, Anja, Nicole, Sonatica, sledeći put možda opet neko ko nije učestvovao do sada ili čak novi forumaš... tako sam bar zamislio, ali pošto ste sad bili lošiji nego prvi put moraće to da bude mnogo lakše... videćemo da li ja ili GiGi, ali biće lakše sigurno... Laki, ni za koga ne bi trebalo da se zna da učestvuje jer je tako lakše, a ja nisam hteo da vam bude lako... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Boss,LaYa i Trile pogodjeni WOHO HOOOOO
Jedva cekam nova pitanja da prestignem Zex-a i LaYu:)) I Sonatica... ti si to jedina pogodila... ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Sonatica72
|
|

Pridružio se: 02 Jun 2014, 03:49 Postovi: 114 Lokacija: Beograd
|
Očekivala sam da ništa neću pogoditi. Nisam ni znala ko je sve u igri, plus ne poznajem vas dovoljno.
Ali, igra mi se dopala, sasvim je ok. Igram se i dalje..a može i neko drugo takmičenje, zašto da ne?
_________________ O svemu ću razmišljati sutra.Sutra je novi dan
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Videćemo da li će biti nešto od ostalih takmičenja, pogotovo ''ja imam talenat''... za sada se niko nije javio... Nego, poruka za GiGi... ako ćeš me zameniti možeš već danas ili sutra početi sa pitanjima, kad budeš imala vremena... 10 osoba po 5 pitanja... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
gle kako me mali izbacio iz igre ovaj krug e kad Gigi čuje kojim se metodama služi
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
nisi bio tu sretjo...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ja sam stalno tu pa i kad nisam mislima sam tu
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
siguran sam da će ti GiGi poslati
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a da ti sad malo odeš na ono trčanje o kojem si pisao msm, red je