Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ne znam i ja sam to primjetila ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mene nešto zanima.....vidim da takmicenje u posterima ne ide po pravilima ili ja ne znam pravila,nesto jeste. Ja sam mislila da poster treba biti autorski rad,ko zeli i u vezi forumasa a ne da bude skinut sa demotivacije,fejsa ili slicno. Nikog ovde ne prozivam niti radim bilo sta sto lici na to,samo pitam.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Generalno,meni su svi bili loši,oprostite mi na ovoj izjavi. Zato je moj rad i pobedio. Just,ti radis mnogoooo bolje.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
LaYa je napisao: Mene nešto zanima.....vidim da takmicenje u posterima ne ide po pravilima ili ja ne znam pravila,nesto jeste. Ja sam mislila da poster treba biti autorski rad,ko zeli i u vezi forumasa a ne da bude skinut sa demotivacije,fejsa ili slicno. Nikog ovde ne prozivam niti radim bilo sta sto lici na to,samo pitam. Trebaju biti autorski radovi.Zar nisu? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Ljakin je bio tehnički OK, al' slika mi nije imala povezanost s tekstom. Tužan tekst, a onaj stari pali cigaru da uživa u njoj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
A sto si danas ostra u kritikama Salim se...ima dana kad su sve oslikane fantasticne da ne zna covjek koju da izabere, a ima nekad sve prilicno slabe..meni se dopalo tehnicki kako je tvoja određena, ne gledam toliko u detalje povezanosti slike i teksta, koliko u komplet utisak A za postere ne znam, i ja sam mislila da je pravilo sam da uradis..mada, ne mora biti, ne znam, najbolje Senka da kaze, ona vodi takmicenja
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Astra je napisao: LaYa je napisao: Mene nešto zanima.....vidim da takmicenje u posterima ne ide po pravilima ili ja ne znam pravila,nesto jeste. Ja sam mislila da poster treba biti autorski rad,ko zeli i u vezi forumasa a ne da bude skinut sa demotivacije,fejsa ili slicno. Nikog ovde ne prozivam niti radim bilo sta sto lici na to,samo pitam. Trebaju biti autorski radovi.Zar nisu? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Naravno da ne
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Picard je napisao: Ljakin je bio tehnički OK, al' slika mi nije imala povezanost s tekstom. Tužan tekst, a onaj stari pali cigaru da uživa u njoj. Ja to vidim drugacije...meni je se taj tekst povezao sa starosti...sa time da mu je jos samo to preostalo ono..dubok uzdah...pali cigaretu i gleda negde u daljinu nisi mi u glavi 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
koliko vidim stari je gledao u cigaru, ne u daljinu
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pali cigaretu i gleda negde dalje u daljinu,kako da napravim nastavak slike? a trazila sam nesto tako,u fotelji,gleda kroz prozor,onako malo podignute glave,ogroman prozor a on mali ili spustene glave isto u fotelji al nisam nasla nista prikladno
sto se ja sad tebi pravdam? a budaleeee
|
|
|
|
|
|