Autoru |
Poruka |
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
LaYa je napisao: E ti uvek nesto. Pravo čudo bi bilo da jednom izmontiras na vreme. haha...u pravu si , mislim da jesam 2 puta pre roka 
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Neverovatno. Koji je ovo put da se menjaju pravila i rokovi? Milion posto sam sigurna da je bilo do 23:00 h ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Boss kad je kao preuzeo takmicenja kod njega je pisalo do 23h a Astrino obavestenje je bilo do petka u podne.
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Boss kad je kao preuzeo takmicenja kod njega je pisalo do 23h a Astrino obavestenje je bilo do petka u podne. Sad i ja vidim, ali nisam pratila jer se nisam nadala izmenama... Nema veze...jedan manje-vise ne menja stvar.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45985
|
Moje obavještenje je stajalo 7 dana,čudi me da nisi vidjela. Ja sam se trudila da nekako uklopim i svoje obaveze sa vremenom koje ću utrošiti na vođenje takmičenja...a da pri tom svi imaju dovoljno vremena da kvalitetno odrade prijedloge ali i da sa mirom glasaju. Tako da ću radove primati do petka u podne,pa ih postaviti u toku dana,baš kao i danas. Glasa se do nedelje uveče u 11 sati. Ponedeljkom ću izbacivati rezultate,a pobjednici će davati nove teme. Eto,toliko.
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
E Senchy previše si uviđajna za moj pojam koštat' će te to živaca
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Picard je napisao: E Senchy previše si uviđajna za moj pojam koštat' će te to živaca Sa žifcima sam se već pozdravila... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ...šalim se... Hvala na razumijevanju... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
brinem za tebe samo da znaš
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hvala Pic...samo da znaš da brinem i ja za tebe...
|
|
klara
|
|

rang

|
Senka je napisao: Moje obavještenje je stajalo 7 dana,čudi me da nisi vidjela. Ja sam se trudila da nekako uklopim i svoje obaveze sa vremenom koje ću utrošiti na vođenje takmičenja...a da pri tom svi imaju dovoljno vremena da kvalitetno odrade prijedloge ali i da sa mirom glasaju. Tako da ću radove primati do petka u podne,pa ih postaviti u toku dana,baš kao i danas. Glasa se do nedelje uveče u 11 sati. Ponedeljkom ću izbacivati rezultate,a pobjednici će davati nove teme. Eto,toliko. Ma u redu je, ja sam vec rekla: jedan manje vise nije bitno. Nisam videla obavestenje i nisam okacila oslikanu.  Ali cu glasati, odlicne su slike.
|
|
|