Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E super twilight javi se senki
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
HAJDE KO ZELI JOS DA VODI NESTO
DE ORGANIZIRAJTE SE LJUDI
MARINE ZELIS LI TI?
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
MeGi, moram da te hvalim. Pleniš svojom iskrenošću i dobronamernim pristupom. Ali zaista. Evo dođe mi da prekinem sa raspravom kad se ti umešaš tako dobronamerno, ali ne mogu. Jer sam se ućutao pršli put kad je bilo i nije valjalo.Ispalo da bojkotujem.
Twilight, samo sam dao literaturu koju sam ja koristio dok sam učio. Zar nije to dobar čin. Niti sam objašnjavao, niti sam nagovarao. A i nisam baš neki pristalica, mislim da ovde mnogi to više vole od mene. Ja samo o tome pričam kao nečemu što je postalo normalno i legalno u nekim narazvijeneijim delovima sveta.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: HAJDE KO ZELI JOS DA VODI NESTO
DE ORGANIZIRAJTE SE LJUDI
MARINE ZELIS LI TI? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Moze,al vam diktatura ne gine!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
UOZBILJI SE! Odmah nek se prijave ostali koji zele voditi neko takmicenje Ustvari sacekacemo Bossa mozda se predomislio. Jest musko odustao od svega posle prvog raspravljanja sa forumasima. I KO KAZE DA SU MUSKARCI JACI OD ZENA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Fizicki da, neki, ali psihicki,jok mori
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
MeGi je napisao: Predlazem da debilko vodi TAKMICENJE ZA PJESMU, CITAT I FOTOGRAFIJU A TWILIGHT OSLIKANE ako zelite Hvala, zaista ne želim. Ali da pojasnim, da ne ispadne da se hvalim i kurčim ovde po forumu. Fotografiju nikada u životu nisam uspeo ni da uslkam, a retko ih zaista i pogledam. Tako da eto nešto što nikada ne bih prihvatio jer sam opeisan od toga. Ali naravno ni ostalo.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Senka evo prijavljujem se za oslikanu da vodim
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
TO SU SLIKE SA GOOGLE LJUDII BRATEE TO JE DA SE UBIJE VREME PA NIJE OVO FAKULTET ZA UMETNOST I DIZAJN
AJDE BOSS VRATI SE ONLINE ZNAM DA CITAS IZJASNI SE ODMAH ODJE
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Zasto se ovde koriste velika slova? To mi lici na dranje,a ja to na volim! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nije dranje ni klanje vec da neko obrati paznju na taj post
|
|
|
|
|
|