|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
LaYa je napisao: Ja bas volim sto diskutuju i mislim da treba putiti,odavno se ovde nije vodila dobra debata. , па зар ово није `Тема Дискусије на Тему..`.. Дебата је аргументована размена мишљења.... не видим разлога да се ово горе написано не сврста под исту, јеба, мождак смо ми тупаве ЛејКо што исто мислимо ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ja bas vidim da svako ima neki svoj stav iza kojeg stoji i zanimljivi ste vi bas zbog toga. Ako cemo tako gledati onda je sve nebitno. I ponovicu,drago mi je da se oko necega vodi polemika,ucmali smo se u igrice.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
LaYa je napisao: Ja bas vidim da svako ima neki svoj stav iza kojeg stoji i zanimljivi ste vi bas zbog toga. Ako cemo tako gledati onda je sve nebitno. I ponovicu,drago mi je da se oko necega vodi polemika,ucmali smo se u igrice. Vodi se glupa polemika, u tome je stvar. Ova tema je otvorena upravo da bi neko od članova kojima nije jasno šta i kako, pitao šta ga zanima ili pročitao ovde obaveštenje ( bar ja to tako vidim ). Naravno, vodi se polemika i nakon svakog glasanja i generalno se iznose mišljenja. Problem je trol Marrina kojoj nije palo na pamet da obrati pažnju šta se traži ove sedmice, nego je poslala sasvim levu pesmu. I onda se pojavi debilko da je brani i da kaže kako je moderator trebao da obrati pažnju šta postavlja. Evo, ja trenutno vodim takmičenja ( tema je sevdalinka ), ti mi pošalji na pp pesmu Ace Lukasa ( ja je neću postaviti ). Alo ako je postavim, to je tvoja greška. Razmišljaj, čitaj, vodi računa, ne pada mi na pamet da ja to radim umesto tebe. U tome je poenta. Plus, što je Passion sve ovo već smorilo pa nije ni obraćala pažnju, a ne sumnjam da bi Marrini skrenula pažnju da još uvek vodi takmičenja. Ja ne vidim kako je to jedna pesma ( greška ) toliko bitna stvar da bi neko stranicama unazad pisao kilometarske postove ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Joj sto volim kad 'znalci' lupe i ostanu zivu.
Hanka je sevdah...carica sevdalinki. Meni se kao i ostalom dijelu svidja ova diskusija ili debata uz argumente naravno. Nadam se da ce i kod sljedeceg izbora ista da se vodi. Sta vam smeta... Ja ne mislim da je diskusija bezvezna..posebno jer je debilko bas postavio i citirao dokaze o cemu se radi. Odlicno majstore!! Postavio argumente na predlozeno kao i na 'komentar' da ista nije sevdalinka.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Boss preuzeo si ovo i daješ objašnjenje Layi. Mogao si da pročitaš prethodnu diskusiju. Promašio si temu druže. Ne radi se o tome, taman sam pomislio da je taj problem prošao bio.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Boss je napisao: Ja ovde ne vidim nikakvu debatu, već samo uzaludno trošenje slova i pisanje kilometarskih postova oko potpuno nebitne stvari. Baš bih voleo da mi pošaleš link neke tvoje debate, jer zaista ne razumem šta pod tim pojmom podrazumevate.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Boss je napisao: LaYa je napisao: Ja bas vidim da svako ima neki svoj stav iza kojeg stoji i zanimljivi ste vi bas zbog toga. Ako cemo tako gledati onda je sve nebitno. I ponovicu,drago mi je da se oko necega vodi polemika,ucmali smo se u igrice. Vodi se glupa polemika, u tome je stvar. Ova tema je otvorena upravo da bi neko od članova kojima nije jasno šta i kako, pitao šta ga zanima ili pročitao ovde obaveštenje ( bar ja to tako vidim ). Naravno, vodi se polemika i nakon svakog glasanja i generalno se iznose mišljenja. Problem je trol Marrina kojoj nije palo na pamet da obrati pažnju šta se traži ove sedmice, nego je poslala sasvim levu pesmu. I onda se pojavi debilko da je brani i da kaže kako je moderator trebao da obrati pažnju šta postavlja. ..forumaš učesnik može da pošalje šta mu se ćefne..može da provocira, previdi, zabavlja se na račun reakcija na poslato..a mod ili onaj koji vodi takmičenje treba da proceni dal' da kači ili hebe nanulicu nanu dotičnom ppeom, javno ili bilo kako..Megara je odradila lavovski posao i odlično vodila sve ovo dok joj nije dokurčilo i trebalo je da odustne pre neg' se počela sprdati ..Evo, ja trenutno vodim takmičenja ( tema je sevdalinka ), ti mi pošalji na pp pesmu Ace Lukasa ( ja je neću postaviti ). Alo ako je postavim, to je tvoja greška. ..greška je tvoja a moja je namera..bilo koja..Razmišljaj, čitaj, vodi računa, ne pada mi na pamet da ja to radim umesto tebe. U tome je poenta. Plus, što je Passion sve ovo već smorilo pa nije ni obraćala pažnju, a ne sumnjam da bi Marrini skrenula pažnju da još uvek vodi takmičenja. .. Ja ne vidim kako je to jedna pesma ( greška ) toliko bitna stvar da bi neko stranicama unazad pisao kilometarske postove ? ...kad porasteš bićeš i ti debilko...kad ti Minnie kaže...
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Minni, ni ti ne čitaš. Jel ste ovde svi zaljubljeni pa izgubili razum. Ovde se ne radi o tome već o mojoj pesmi. Čitajte ako se već uključujete a ne samo pljuc, pljuc, poljuc.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Boss je napisao: Pošto je ovde nastala potpuna zbrka posle preuzimanja takmičenja od strane moje malenkosti i nisam dobio sve potrebne informacije na vreme, zamolio bih da mi se jave na pp forumaši/ce koji/e su poslali/e sledeće predloge: 1,2,3 ( Što gluplje to bolje ) 3 ( Poster ) 3,4,5 ( Fotografija ) 2,4 ( Citat ) 7 ( Oslikavanje ) Takođe, moguće je da je jedan forumaš slao predloge Passion a zatim meni nove predloge, pa sad imamo njegova 2 predloga na više takmičenja ( što znači da ću jedan morati da obrišem i da je glasanje već sad neregularno ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ). Prepoznaće se, neka se javi na pp. Passion ne može da se seti ( svega ), ko joj je šta poslao, a ja nisam vidovit. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Molim za saradnju, da '' preživimo '' nekako ovaj vikend. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ..javljam se... ..evo da se i ja malo sprdam..
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a majke ti mile, dosta više 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|