Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nikita je napisao: Nisam znala da se mogu jos i danas slati predlozi ...totalna zbrka ovde . A vidim u oslikavanju su jos dadate neke ....jel to po propisu ? Na ovoj istoj stranici piše da se mogu slati do petka 23:00. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Tako je, dodati su novi predlozi na svim takmičenjima i sve je po propisima. Ko ne želi da menja glasove ne mora, ko želi - već sam objasnio. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Eh da, glasate do nedelje 23:00.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Nazalost ja nisam listala ovo kerebecenje i svadjanje ....izglasala sam svoje pa ako se uzme u obzir ok , ako ne i tako je ok . To se trebalo nalepiti na svaku temu a ne ovde.To je moje skromno misljenje , bez ljutnje. Ne cita svako ovo pogotovo kad su razgovori u ovim kontekstima ...a post izmedju se izgubi ....
No nema veze.Zelim svima srecu i nek pobedi najbolji .
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Al ste lenji,strasno. Zbog kerebecenja je citiran post Bossov vise puta da se ne izgubi u ostalima, ali naravno ne cita se, kao i uvek...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Mene večeras j... net samo tako. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: Mene večeras j... net samo tako. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) EEE ako ne mozes fotografije postavit nije ti to do neta izgleda do foruma, j apokusavam vec milion puta nece
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ma da je samo do fotografija, lako bi ja. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Idem ja, ostatak ću postaviti ujutru, zeza me net opasno. Očekujem da se malo organizujete ili da od ponedeljka krenemo ispočetka. I da, očekujem odgovor od admina na pp. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Pesma Hanke Paldom hije sevdalinka1 Toliko o vasem poznavanju sevdalinki! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Necu glasati jer sam i sam poslao pesmu. Naglasavam:pesma Hanke Paldum nije ni priblizno,a kamoli stvarno sevdalinka! Toliko o poznavanju sevdalinki! ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) Ona odlicno peva sevdalinke,ali ova pesma to nije.
|
|
|
|
|
|