Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah..vidi ove stoko jedna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
lazo sta se zgrazavas kao  ako cemo iskreno, niko ne trepce tako lepo kao Molena. Taj smajlic hebe keve 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne vadi se na smajlic i ne spamuj temu, sram da ti udje
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Hahaaa...ovo za talenat...pa ja ću učestvovati...jbg,mora neko biti I zadnji... Znam da će učestvovati I moja sestrična,koliko joj obaveze budu dozvoljavale... Ali,tu temu neka vodi neko drugi...Laya ili Molena...
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
I Kone mora da peva, hvalila se da je bila 2. na karaokama. Hocemo to da cujemo ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zlobni je napisao: I Kone mora da peva, hvalila se da je bila 2. na karaokama. Hocemo to da cujemo ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) i to kako pjeva Lepu Brenu e ako je ona zapjeva i ja cu majke mi..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja bih se natjecala...ali to će biti takva bruka...tako da bolje da ne... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ako ćeš ti pevati i ja ću... a možemo i da recitujemo... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma što...ti slobodno pjevaj i bez mene... O recitiranju bih već mogla razmisliti... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|