Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Senka je napisao: Hoćete samo Anja i ti...i ja...treba nas još nekoliko...ali da budemo redovni...ne da jednom pošaljemo,pa onda nigdje nikog... ja sam redovni...ako bi ostali hteli onda ok...ako ne onda opet ok
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ja mislim realno da se i sada takmicimo ne moramo svi svaki krug igrati, ali koliko nas je na forumu, dobro je...kurla se, igra se, nekada se neko napomene pa sta..jbg smetnes. Ja sam svakako za, ali bez neke sto posto obaveze.I sada igram uglavnom, i mislim da i drugi tako...ako i preskoci jedan krug pa sta, iduci igra i tako. Nema potrebe za glasanjem, ko ce ko nece..ko god je tu igrat ce. Samo je stvar vodjenja, ko moze a ko ne ispratiti sve to bez nerviranja.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Naopak je napisao: Senka je napisao: Hoćete samo Anja i ti...i ja...treba nas još nekoliko...ali da budemo redovni...ne da jednom pošaljemo,pa onda nigdje nikog... ja sam redovni...ako bi ostali hteli onda ok...ako ne onda opet ok Znam da ti jesi...ali treba nas još...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
iiiiiii..gdje je zapelo? jel opet do mene majke vam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: + ZANIMLJIVO - GiGi je osvojila prve bodove
To nije zanimljivost...to je senzacija! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: iiiiiii..gdje je zapelo? jel opet do mene majke vam  Možete se igrati i bez mene, ja nemam vremena da vas ganjam na pp... samo nađite nekoga ko će da postavlja pitanja i da odradi sve što treba...  Kad budem mogao ja ću javiti...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cekat cemo tebe sve mi se cini 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Razmišljam da opet ovo malo pokrenem. ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ja ovde ništa pogoditi ne mogu...još taj cjepidlaka Boss me diskvalifikuje zbog po minute kašnjenja...nepravda,pa to ti je...
|
|
Boss
|
|

rang

|
 Mukica, svi su protiv tebe.
|
|
|
|
|
|