Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I to bi bilo to, a sada visoko C Tush! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa stvarno je ova Senka tvrda srca ah...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Aj sad ozbiljno de mi reci Picard sta se to desavalo?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E i mene zanima... Često sam na forumu...ali svaki put kad me nema, nešto se dogodi i budem izvan svih događanja... ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Aj sad ozbiljno de mi reci Picard sta se to desavalo? odakle bih ja znao nisam bio nazočan
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: Ove nedelje neće biti glasanja, a takmičenje će se (možda) nastaviti posle Nove godine, pošto su stigla samo dva predloga na zadatu temu. ( Dugo smo i trajali, vi tražili ja povela, toliko o vašem trudu, zabavljaju i ostalim glupostima oko kojih danima i mesecima unazad tupite po forumu. Žao mi je kad vidim ovu nezainteresovanost za bilo šta što se ovde dešava a da je pozitivno i uveseljavajuće, ali zato kad su svadje onda su tu bili svi sve da isprate.Mogu samo da vam kažem da se nadam da niste ovakvi napolju i da imate malo više volje za životom od one koju ovde pokazujete. Da, sad ćete reći kako imate život i ne pada vam na pamet da ovde bilo šta radite i bla bla...ma pustite te priče... Svi mi imamo kakav takav život napolju, neko bolji, neko lošiji, i razumem da ne možete biti uvek raspoloženi kao što ni ja nisam, svejedno, da ne nabrajam sad, ali ovde... Sledeća izjava u Dnevniku 2 u 19:30 samo ne znam koji dan. I da dodam, sto se tiče novina...biće ih kao i talenta.) Hvala vam na druženju.
Postaviću dva predloga koja su stigla i moj treći, jedan forumaš je odustao od snimanja kada me je pitao koliko ima predloga a ja rekla samo dva i da neće biti glasanja.
Vuki http://vocaroo.com/i/s0gCwrmhfvbO
Gigi http://vocaroo.com/i/s1L7UDnnh7MM
Laya http://vocaroo.com/i/s1MNFRNS6jvQ
Hvala cure Hoces da saljemo od 25og Novogodisnje pjesme?:)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
pazi, ni molena nije poslala, a bila prva u redovima za ovo sramota me u njeno ime
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: pazi, ni molena nije poslala, a bila prva u redovima za ovo sramota me u njeno ime samo prijatelj se moze sramiti u necije ime..divan si i samo prijatelj moze onom drugom reci..ne kaki 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Picard je napisao: pazi, ni molena nije poslala, a bila prva u redovima za ovo sramota me u njeno ime samo prijatelj se moze sramiti u necije ime..divan si i samo prijatelj moze onom drugom reci..ne kaki  divan sam, neki kažu po cijelom tijelu da...
|
|
|
|
|
|