Autoru |
Poruka |
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Vasa zelja ne moze da se ispuni, jer mnogo je prepreka koje Vam stoje na putu do cilja.
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Uvericete se u istinitost izreke: "Covek je coveku vuk"! Ali i vuka je moguce pripitomiti, ako ste dovoljno vesti i mudri.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Nemojte sebi dozvoliti da postanete "rob ljubavi" ili zrtva sopstvenih zabluda. Ono sto Vi ocekujete nije realno, uzaludno se zrtvujete. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nidje veze...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu. Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost, ali i to ce se uskoro promeniti. Tako je! ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zatvori Danas budite optimista, ali se uzdrzite od nerealnih ocekivanja. Morate imati "pokrice" za ono sto cinite i ocekujete od drugih.
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Sada je povoljan trenutak za delovanje. Imacete zapazeni uspeh na razlicitim stranama. Potrudite se da uspeh i zadovoljstvo potraju sto duze.
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zaista se trudite da izgledate sjajno, ali sreca dolazi iznutra. Nekoga mozete obmanuti, ali ne i one koji Vas dobro poznaju.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nema razloga da se plasite poraza, ali ni da verujete u licni uspeh. Sve se nalazi na sredini izmedju dve krajnosti, a Vi na tankoj ivici. Pazite kako hodate i kako se ponasate. Prihvatite da malo povijete svoja ledja, jer to je dobro za mentalno zdravlje, a nakon toga dobicete zelju da se ponovo ispravite i uzdignete.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
127. Svet oko sebe bojite u one boje koje se Vama dopadaju. Nalazite se u sukobu sa svojom okolinom, zato sto se plasite da priznate svoju nemoc pred osecanjima - koja u Vama pobudjuje jedna osoba.
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Uvek svice neko novo i lepse jutro, a vreme leci rane. Sreca je pred Vama, ali morate jos "dugo" hodati.
|
|
|
|
|
|