Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
To je mislim 50 put da ti to piše ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam to prvi puta dobila. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Tara
|
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
Nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da ogranicava Vase pravo na "slobodan izbor". Mozda ce on biti los, ali bolje je i da pogresite, nego da slepo sledite necije instrukcije.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Potrebno je da pravilno uskladite svoje zelje, interesovanja i mogucnosti. Dozvolite nekom da Vam ukaze na pravi put ili na dobro resenje. Ucite od drugih.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Mudra odluka je, ako se povucete na neko vreme. Nemojte ici "glavom kroz zid", vec strpljivo sacekajte na povoljan trenutak.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
U zivotu se ponekad dogadjaju iznenadne situacije. U jednom periodu one Vam nisu bile naklonjene, ali to ne znaci da treba gubiti nadu.
|
|
|
|
|
Hiawatha
|
|

rang

Pridružio se: 25 Avg 2014, 14:05 Postovi: 480
|
Covek je uvek najlepsi onda kada je zaljubljen, a zaljubljene oci vide drugacije od drugih. Ipak, mnogo je lepse biti zaljubljen nego "slep" na lepotu.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Onaj ko veruje da se dobre i lepe stvari desavaju drugome, obicno prodje pored svoje srece i ne prepoznavsi je.
|
|
|
|
|
Hiawatha
|
|

rang

Pridružio se: 25 Avg 2014, 14:05 Postovi: 480
|
Nemojte sebi dozvoliti da postanete "rob ljubavi" ili zrtva sopstvenih zabluda. Ono sto Vi ocekujete nije realno, uzaludno se zrtvujete.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
|
|
|
|
|
|