Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
samoubiću se...vidi Tw odradila nebo....moram znači i školjke ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Minnie je napisao: samoubiću se...vidi Tw odradila nebo....moram znači i školjke ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) jevo jedna ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif) dok ![[pod.gif] [pod.gif]](./images/smilies/pod.gif) da ne bude ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Minnie - evo i mene ... ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Ti si moj život videla iz bliza
Ti si moj život videla iz bliza: Primiso, pokret, reč što nisam reko. Znala si grč moj i kad stojiš iza. Slutila moju bolest na daleko.
Ti si u mome oku dok još gasne Videla prva novog smeha klicu. A kad se vratim domu ure kasne Znala svu priču samo po mom licu.
Sedim za stolom i ne znam svog lika. Pred ogledalom zalud mi je stati: U tvome oku bila mi je slika.
Već pola mojih stvari s tobom trule. Niko me sada ne zna, nit će znati: Iz mene zjapi rana mesto nule.
Stevan Raičković
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: ..hehe..ugrabi mi u sekundici..al' briga me..kačim i ja...  ..a evo i nebo...  ..i još zadatak... Ko će te takvu voleti
Ma nema veze ja ću i dalje voleti jer ko ljubav seje ljubav će mu se roditi
Jer tvoje je srce i onako kod mene ja ga negujem nedam mu da vene
Kome ćeš trebati ko će te takvu hteti ženu bez srca čije je srce kod drugog čoveka nemože niko voleti
A kad te svi ostave ti ćeš mi se vratiti tu gde je srce tvoje ono će te čekati a sa njim ću i ja čekati i patiti
Keri..e..bude li mi neko nešto okačio u međuvremenu odjavljujem se sa svih foruma doživotno... 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Ja sam poceo od Sjajne da radim onu pesmu Samoca , dok je kocilo pa sam na pola odustao , jer nisam stigao da zavrsim... Sada razmisljam, kada je neko dosta brzi ili ima vise slobodnog vremena pa brze odradi, zasto ne okaciti i svoj rad vanredno a neka tema ide dalje...ili tako neki kompromis napraviti... Ja sam sigurno najsporiji i ne zurim nikada, ciji mi se stihovi dopadnu, kad imam vremena odradicu ih ,bez obzira sto je neko vec postavio Bitnije mi je da sam zadovoljan kad zavrsim, zadnji oslikani sam pozurio i nisam zadovoljan kako sam uradio, mutno itd... Uvek postoji neko kompromisno resenje ako se ima dobre volje , zao mi je da bilo ko odustane iz bilo kog razloga...jer je to najkreativnija tema i trazi dosta vremena za rad ,dok se nadje odgovarajuca slika itd...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Ameno je napisao: Ja sam poceo od Sjajne da radim onu pesmu Samoca , dok je kocilo pa sam na pola odustao , jer nisam stigao da zavrsim... Sada razmisljam, kada je neko dosta brzi ili ima vise slobodnog vremena pa brze odradi, zasto ne okaciti i svoj rad vanredno a neka tema ide dalje...ili tako neki kompromis napraviti... Ja sam sigurno najsporiji i ne zurim nikada, ciji mi se stihovi dopadnu, kad imam vremena odradicu ih ,bez obzira sto je neko vec postavio Bitnije mi je da sam zadovoljan kad zavrsim, zadnji oslikani sam pozurio i nisam zadovoljan kako sam uradio, mutno itd... Uvek postoji neko kompromisno resenje ako se ima dobre volje , zao mi je da bilo ko odustane iz bilo kog razloga...jer je to najkreativnija tema i trazi dosta vremena za rad ,dok se nadje odgovarajuca slika itd... Potpuno se slažem sa tobom Ameno...uvijek postoje kompromisi... Hajde da svi porazmislimo o tome i iznađemo neko rješenje.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
...da ja sad lepo dovedem u red sve što je pobrkano... Pobacaj noćas sve svoje hartije odloži pero pusti da ti prsti pišu po mom telu, neka je prazna stranica, neka je reč, jedna rečenica, napiši pesmu. Ako mi tvoja gramatika povredi kožu, ako uzdahnem, ako jauknem, neka ti zagrljaj bude još jači, i ako tvoji prsti stanu da mucaju umoči ih u noć i počni iznova. Popuni moje margine, uguši me jezičkim pravilima, ispravi slovne greške ovog ludila koje stvaraš, usnama izbriši sve čemu tu nije mesto. Pod tvojim prstima nastaje štivo koje me čita, napisano ima uvid u stranice mog života oživele tvojim dodirom ove noći.
Rina Sing
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Secaj me se Secaj me se kada zora bela Sunce u svoj dvor zacaran vodi; secaj me se dokle ispod vela srebrnoga noc snivajuc hodi; uzdrhtis li kad te zadovoljstvo zove ili senka mami u vecernje snove, cuj iz tamnog granja glas kako odzvanja: Secaj me se. Secaj me se kad volja sudbine zauvek te rastavi od mene, kad od tuge, godina, daljine ovo srce ocajnicko svene. Za moju se tuznu ljubav ti pomoli. Sta su prostor ili vreme kad se voli! Dok je moga srca vecno ce da grca: Secaj me se. Secaj me se kada slomljenoga srca budem u san vecan pao; secaj me se kad vrh groba moga cvet usamljen bude nezno cvao. Videti me neces; ali neumrlim duhom Ko verna sestra ja cu da te grlim Cuj u nocnoj tami Glas ko jecaj sami: Secaj me se... Alfred De Mise
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
 "FEEL"
Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given I sit and talk to God And he just laughs at my plans My head speaks a language I don't understand
I just wanna feel Real love feel the home that I live in Cos I got too much life Running through my veins Going to waste I don't wanna die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her
Scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming I just wanna feel Real love feel the home that I live in Cos I got too much life Running through my veins Going to waste And I need to feel Real love and the love ever after I can not get enough
I just wanna feel Real love feel the home that I live in I got too much love Running through my veins To go to waste
I just wanna feel Real love and the love ever after There's a hole in my soul You can see it in my face It's a real big place
Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand ROBBIE WILLIAMS
|
|
|
|
|
|