Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma, ali i znanja. Stoga, nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili "praznim recima".
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nemojte dozvolit da Vas neko porazi na nepravedan nacin. Morate verovati u istinu i u snagu duha. Jer, nakon kise Sunce sija jos jace. Ponovo ce biti svetla u Vasoj dusi.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Moj danas kaže ovako:
Nalazite se pred velikim iskusenjem, ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva. Odaberite resenje koje ce Vas uciniti srecnom, zadovoljnom i ponosnom osobom.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bez suprotnosti nema napretka. Kako biste inace znali, sta je dobro ili lose? Idete tezim putem do uspeha, ali vazno je da ne odustajete.
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa kaže: Jos uvek nema ni pomena o onome sto prizeljkujete i cemu se nadate.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Ljubav je oko Vas ili pred Vama. Zavisi sta ocekujete i koga zelite. Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehujte se lepim stvarima koje su oko Vas.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Mudra odluka je, ako se povucete na nako vreme. Nemojte ici "glavom kroz zid", vec strpljivo sacekajte na povoljan trenutak. aha, aha... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Vasa zelja ce se ispuniti, ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije ili ponasanja.
|
|
|