Autoru |
Poruka |
lOOla
|
|
Administrator
Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Da li verujete? Ako ne verujete zašto?
Ono u šta verujete čini vas onim što jeste. Kakve su ti misli takav ti je život. Otac Tadej
Smatrate li da je ovo istinito ili ne? Tema je otvorena za diskusiju i razmenu mišljenja. Svaki spam na ovoj temi biće obrisan.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|
Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ne verujem u slučajnost i sudbinu Verujem u energiju u prostoru
|
|
|
|
|
Žex
|
|
rang
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Verujem u činjenice, ne zamajavam se verom u imaginarne stvari
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|
Forumski novinar
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Verujem u ono sto mi se dokaze.
|
|
Bata iz Banata
|
|
Pridružio se: 23 Sep 2013, 15:10 Postovi: 54
|
Verujem u veru svakog čoveka koji misli dobro.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|
Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Verujuća sam. Smatram da je Otac Tadej sasvim prostom rečenicom izneo jednu od najvećih Istina, jer, ako se lepo misli ružno se samo po sebi odbija. To se može primeniti i na Nauku koja je isključiva i verujuća samo dokazivom. A u nekim slučajevima samu sebe potire. Živimo u vremenu sa najvećom povlasticom a to je, da možemo da se 2000 godina okrenemo za sobom i sagledamo sve u nazad, dok naši pra preci nisu imali taj luksuz. Pitam se zašto smo na ovom početku 21. veka svi okrenuti materijalnom a ne duhovnom?! Da li nam godine pred nama donose umesto više svesti veće materijalne prohteve?! Da li je duhovnost minimalizovana s tehnologijom i industrijalizacijom?
Zar je sramota verovati u Boga?
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
Voljela bih da sam onaj potpuni,izistinski vjernik. Ali mislim da su takvi ljudi rijetki...kao vladika Nikolaj,kao patrijarh Pavle... To sa one religijske strane. A sa ove životne,prizemne...vjerujem u dobro,u poštenje,u iskrenost...Vjerujem da se samo dobro dobrim vraća.
|
|
Žex
|
|
rang
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Verujem u ono sto mi se dokaze. Kako to misliš ?
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|
Forumski novinar
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
joj bre sta vam je ovih dana?! kao da smo u vojsci: dozvolite, izvolite i razumem! gubi se smisao forumske zabave. Žex je napisao: Komsinica je napisao: Verujem u ono sto mi se dokaze. Kako to misliš ? Hocu dokaze za tvrdnje, ono vidljive, opipljive. Necu suve teorije i naklapanja.
|
|
Žex
|
|
rang
|
Komsinica je napisao: Verujem u ono sto mi se dokaze.
Kako to misliš ?[/quote] Hocu dokaze za tvrdnje, ono vidljive, opipljive. Necu suve teorije i naklapanja.[/quote] Tako i treba. Suvi dokazi, a ne prikazanja i slično
|
|
|
|
|
|