Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Pijete li nešto dok forumašite i ako pijete šta je to? Jeste li nekada forumašili u pripitom stanju? ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) Pijete li alkohol dok ste na forumu i ima li ako ga pijete to uticaja na Vaš stil pisanja? ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ponekad pijem kafu kad pisem na forumu a forumasila vise puta pod dejstvom alkohola, po povratku sa nekog splava, kafane itd. Nisam sedela za kompom i cirkala... nema mi to smisla ali pisanje u alkoholisanom stanju je zabavno, pozitivno 
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Ja ponekad popijem piwo kad sam žedan, pa neću valjda žedan da pišem. Ponekad popijem i nešto žestoko kad mi je zima. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) E da pijem i kafu, a malopre sam pojeo i sladoled ali to je već off topic ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
e jbg kada sam zedna pijem vodu a kod mene nikada nije hladno uvek sedim u gacicama i majici, pa i zimi
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Htedoh reći, leti se pije pivo a zimi rakija, u tvom slučaju onaj Džek šta ti ja znam šta sve trošiš 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ja pijem kafu,najčešće,uz ovo kuckanje...a često i čaj...alkohol ne pijem,i ne znam kako bi to uticalo na moje pisanje... ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Senka je napisao: Ja pijem kafu,najčešće,uz ovo kuckanje...a često i čaj...alkohol ne pijem,i ne znam kako bi to uticalo na moje pisanje... ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) De probaj jednom pa cemo ti reci ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Senka znam ja.. to bi bio blud Gazdarica odlepila a sa njom forumasi 
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Tw jel volis onaj iz trougaone flase, jedino sam njega skorije pio pa se secam ukusa?
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
 Misis na ovaj? Taj sam pre par dana dala nekome jer ga ne volim