Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|
mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
u razgovoru večeras sa društvom sam navodio na koju ćemo temu preći kad završimo sa jednom,
a po potrebi smo otvarali nove
kao sad ja ovde
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemam rl, cekam da citam misljenja drugih.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|
kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a ovde treba šta da se kaže msm ne razumem
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|
rang
Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ako je rec zivim li van ove kutije neki drugi odvojen zivot od virtualnog, moj odgovor je DA. Ne mesam babe i zabe tako da ovaj svet volim jer je drugaciji od onog sto zivim,ima mali x u gornjem desnom uglu pa kad mi dosadi samo klik.... A sto se ralnog zivota tice ...u to maximalno uzivam i koristim svaki sec koji mi je poklonjen od svevisnjeg.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja kad sam u reali podjem da razmisljam o +10-10 i sve vrtim u krug za stolom kad bi dosli do 'iljadu to ti je ono turn off i turn on...kao i sa peglom...kad peglas upalis je, kad zavrsis i podjes da usisavas iskljucis peglu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja kad sam u reali, unapred razmisljam sta cu ovdje na svakoj temi napisat zato nosim blokcic uvjek sa sobom, pa zapisujem teze.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|
rang
Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Veliki uticaj.Kupujem ja danas mleko,i pitam prodavacicu:Vase neostvarene zelje,ocenite moj izgled,cime ste danas opsednuti,sta vam je ulepsalo dan.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|
mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Radisav_Oluja je napisao: Veliki uticaj.Kupujem ja danas mleko,i pitam prodavacicu:Vase neostvarene zelje,ocenite moj izgled,cime ste danas opsednuti,sta vam je ulepsalo dan. e ti si bas luđak...majke mi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|
rang
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Na mene je forum imao ogroman uticaj dok se konačno jednog jutra nisam opametio. Naučio sam lekciju i priznajem da sam bio virtuelno grešan. Pomešao sam virtuelni svet sa realnim i skupo me je koštalo. Iz ove perspektive sve to što mi se dešavalo jako mi je smešno Kada sam to pričao nekim svojim prijateljima, oni su me gledali izgubljeno i većina njih mi je govorila ''To tebi ne može da se desi'' Može, kako ne... Svakome... Da ne objašnjavam, većina vas zna o čemu se radi...
|
|
|
|
|
|