Ju! Što se to događa? Evo i kod nas su Slavonija i Posavina pod vodom. Jadni ljudi...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
A moja Hercegovina se digla u pomoc Bosni. Jutros su GSS (gorske sluzbe spasavanja) i rafteri sa camcima krenuli u pomoc narodu u Bosni. Digle su se mnoge organizacije i prikupljaju pomoc i nastoje nekako pomoci svom narodu....Mozda nas ovo i ujedini pa da kazemo svako zlo za neko dobro. Dobar covjek nema nacionalnost , uvijek bilo.
Da...tako i treba...ne bismo li se napokon dozvali pameti...Hrvatska je ponudila pomoć i Bosni i Srbiji.A i Makedonija. HVALA!!!
kod mene u ZG, osim što je olujni vjetar pokosio stotinjak stabala koji su mahom popadali po parkiranim automobilima, dakle osim toga i nema veće štete, opasnosti od poplava nema... zadnja 2 dana je palo jako malo kiše, uglavnom puše
evo, Gigi reče za Slavoniju, pritoci Save u tom kraju Hr očito podivljali
E da...još i to...čujem jučer na vijestima da Rusija prijeti da će nam uskratiti plin...mislim, ne samo nama...u pitanju je 17 zemalja, među njima i mi... Ne znam, pomalo me straši sve ovo...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Sava će tek da raste....nažalost...jer joj rastu pritoke...kao moja Sana,recimo...ovde kod mene kiša ne prestaje a prave poplave se tek očekuju jer nam dolazi poplavni val iz Sanskog Mosta....inače,putni pravac Sanski Most-Prijedor je u prekidu na dva mjesta...Sana je preplavi put u Koprivni i na Žegru.
Izvini Gigi, ali ti to tek jucer cula hahahah.Od kako je krenula situacija u Ukrajini ta tema je na tapeti. Bice onako kako Njemacka odluci..ne brini se. Ups..ovo ej trebalo biti ohrabrujuce
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 46 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu