Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
bolje reći zamišljam...buvu na dasci
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Šta je suština uspeha?
Da bi videli kako rezultati proizlaze iz vaših aktivnosti, vašeg stava i vaše filozofije, potrebno je upamtiti tri ključne reči: analizirati, računati i meriti. Ako utvrdite da vam se rezultati koje imate ne dopadaju, postoje samo tri mesta na koja možete da usmerite pažnju.
1.Vaša filozofija mora finije da se podesi. 2.Vaš stav mora da bude osnažen i 3.Vašoj disciplini potrebna je nova veština. I to je to. Aktivnosti, stav i filozofija stvaraju rezultate.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
imas nesto lakse
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Ana
|
|

Pridružio se: 26 Apr 2013, 23:21 Postovi: 55
|
Razmišljam o tome koliko obaveza imam popodne i kako ću sve postići. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
uh
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...o tome tko će danas pobijediti...sunce ili kiša? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pobedice ljubav
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Naopak je napisao: Pobedice ljubav Misliš? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: Naopak je napisao: Pobedice ljubav Misliš?  Garantujem GiGi 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
 E sad razmišljam kad će konačno to ljeto da se malo ode do plaže i tako to...vrijeme požuri!
|
|
|
|
|
|