|
Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...onesvesti me..
kakvi snovi..evo meni noci besane..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Emanuella je napisao: pitaj Megi bila je medju glavnim vinovnicima napada na novajliju ha Nisam napadala, samo sam pisala gluposti sto se dalo primjetiti a ko stvarno misli da je to neka svadja ,onda stvarno no comment to je neki novi forumas, koji je poceo pricu da ga neko kopirao , pa je valjda dosao da brani svoja dela koja je stavljao na net a usput potencira kako ga drugi teraju sa foruma i naravno provocira, tj uziveo se da lozi masu Al nemam ja nista protiv toga, jer to je takva vrsta forumasa da cacaks druge, pa ih malo kao vredjas....e znam ja to, takva sam i ja i tako svako voza svoju pricu dok ima goriva a kad nestane svako sa mirom u OFF a ako mator covek moze da shvati takvo pisanje ozbiljnim sta onda reci a ne zaplakati. Meni je dobro dosao da se ja ispucam, nalupam i super prodje vreme u zezanje a to sto taj (ako ima) sa drugima neke nerasciscene racune, e to je njegov problem Cist racun duga ljubav ahahah E Ema hoces da se svadjamo ? 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: pitaj Megi bila je medju glavnim vinovnicima napada na novajliju ha Ona je bila medu glavnim nevinovcima bauhahaha To se zna unapred JA NIKADA NISAM KRIVA 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
E Megi desi,gdje ti je frend
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pozz Pitt jes ti ziv covjece? Koji frend,ima ih vise? Nego jesi pripremio maramice ,veceras kad izgubite ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pozz Pitt jes ti ziv covjece? Koji frend,ima ih vise? Nego jesi pripremio maramice ,veceras kad izgubite ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa onaj "iz Zagreba",ma imao sam preseljenje pa sam malo izostajao,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Otkud ja znam gdje je. Tebi je blizi pa ocigledno da bi ti prije trebao znati.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Otkud ja znam gdje je. Tebi je blizi pa ocigledno da bi ti prije trebao znati. Tebi je bitniji nego meni,meni je svejedno bio ne bio a tebi nije ako cemo pravo,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Otkud ja znam gdje je. Tebi je blizi pa ocigledno da bi ti prije trebao znati. Tebi je bitniji nego meni,meni je svejedno bio ne bio a tebi nije ako cemo pravo,,, Ne znam sto tako mislis, i dokle mislis da vrtis jednu te isti pricu....mene iskreno vise smara, nije mi interesantno Uopste mi nije bitno gdje je koji forumas, iako cemo pravo nekad sam jedva cekala online da bude ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to je to taj trip i ludolo, zaludjenost,navika,zavisnost...kako god kad te proguta virtelni svijet al sada svejedno mi mislim da sam ti sad sve objasnila i nemoj vise da mi pripisujes takve gluposti... Hvala
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Otkud ja znam gdje je. Tebi je blizi pa ocigledno da bi ti prije trebao znati. Tebi je bitniji nego meni,meni je svejedno bio ne bio a tebi nije ako cemo pravo,,, Ne znam sto tako mislis, i dokle mislis da vrtis jednu te isti pricu....mene iskreno vise smara, nije mi interesantno Uopste mi nije bitno gdje je koji forumas, iako cemo pravo nekad sam jedva cekala online da bude ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) to je to taj trip i ludolo, zaludjenost,navika,zavisnost...kako god kad te proguta virtelni svijet al sada svejedno mi mislim da sam ti sad sve objasnila i nemoj vise da mi pripisujes takve gluposti... Hvala Dobro de sad,smiri se,nego reci jel mene volis ili ne,,,,hihihih
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|