Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
pohvaljujem Trišu na izbor awatara... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pohValjujem montya- sutra ču se setim razloga ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
montoya je napisao: pohvaljujem Trišu na izbor awatara... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) on je Trile a ne Triper
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Pohvaljujem Nenu 1 jer je bila rakordno malo na forumu! ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pohvaljujem Bossa, jer je skinuo potpis a kritikujem jer laze da sam mu dosadna, kad ti je neko dosadan ne obracas mu se, ne citiras njegove postove, forum je velik....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Pohvaljujem Bossa, jer je skinuo potpis a kritikujem jer laze da sam mu dosadna, kad ti je neko dosadan ne obracas mu se, ne citiras njegove postove, forum je velik.... Zbog potpisa dosadna, ne generalno. Inače, to navedeno se ne radi i kad je neko folirant. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pohvaljujem Picarda...nije izmotavao s odgovorima na stolici. Pohvaljujem ujedno i sve ostale vec 'ustolicene'.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Pohvaljujem MARRIIN-a, na ovom forumu sam spoznao da je ok lik u odnosu na forume u historiji čovečanstva gde smo se vređali, te dobijali zbog istog ban, uf.
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Mojne je napisao: Pohvaljujem MARRIIN-a, na ovom forumu sam spoznao da je ok lik u odnosu na forume u historiji čovečanstva gde smo se vređali, te dobijali zbog istog ban, uf. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Gde to brate?? Ja hvalim Molenu jer je ok. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|