Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Opasno samo tako... Jeste, to je hala Borca... Čačak je totalno pod vodom, naročito okolna naselja... Jutros sam se jedva vratio kući, bio sam do kolena u vodi. Vojska je helikopterima evakuisala stanovništvo, ma totalni haos.
na hrvatskom dnevniku kazu "biblijski potop" u Srbiji i Bosni. Kazu da u poslednjih 100 godina nisu bile ovolike poplave vozac mi kaze da je autoput od naplatne rampe Bubanj potok prema Nisu, skoro pa poplavljen. kaze da da reke teku sa obe strane puta
Jao Maglaj je izgleda najgori , barem sto citam na vijestima. Imam dosta prijatelja koji imaju familije dole i ljudi su u panici jer niko ne moze kontaktirati svoje...strasno. Gledala sam sada spasavanje one bebe helikopterom isto iz Maglaja. A nacelnik ze-do kantona dosao iz Zenice do Maglaja (sto je nekih 80 kilometara ) privatnim camcem i to je jedini nacin da se dodje do grada.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 44 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu