|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: Jaooooooo gromee udriiiiiiii To sve bubaj bubaj napamet Pa zato brate prijavis se za moda dobijes 100 evrica i platis ispit.
Je l ti to meni ne verujes? Vredjas me da znas Ne volim kad pisem istinu a ljudi misle da lazem Upravo tako,ne pitaj me ništa,nikako da se nakanim,a evo prođe mi i februarski rok bezveze Kome da platim,ti ne prolaziš,a drugi su skuplji:D Odakle ti sad to,da ti ne verujem?
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Ništa hvala,nego plaćaš piće ako si u Bg-u,ako nisi onda je sve ok Bez zajebancije srećno Jesam u Bg-u sam Vazi, dogovoricemo se samo na mjestu gdje ima puno ljudi Hahaha može,tako ću se osećati sigurnije
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cini mi se da mi ne vjerujes al ok nema veze... Razumem te stvarno, ja sam zavrsila fax pre 8 godina al osedela sam dok ga nisam zavrsila muke moje niko nije znao A reci mi kad ucis ucis li napamet ili sa razumevanjem? P.s. Salila sam se da zivim u Bg-u  Zivim u drugoj drzavi cak, u Bugarskoj. To je ona sto se granici na istoku srbije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Još malo pa 25, daće Bog. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Ma jok,čini ti se,ozbiljno ti kažem...nemam razloga za to Čekaj sad,šta si završila? Na mom faxu sve se manje više buba napamet,nemu tu mnogo predmeta koji zahtevaju da ih učiš s razumevanjem,eventualno je etika bila jedan od tih Ok,vidim da me zajebavaš izgleda,a ja se uozbiljio:/
Poslednji put menjao zeleni zub dana 22 Feb 2013, 14:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Drago mi je sto se podmladio forum
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zeleni zub zavrsila sam otorinolaringologija
Pa nista sjedni i grij stolicu ufff znam koliko je to tesko, pogotovo sto si sve stariji
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Svaka čast Jeste,sad sam još gluplji nego li sam bio,a uz posao još teže ide
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma nisi gluplji nego izgubi se navika za ucenjem vremenom pocinje da smara jer preokupiraju te druge stvari
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|