Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E tako bude i u našoj Slavoniji...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ај на муку и да се насмејемо 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
 Gde je Covic sada da odgusuje kolektore i sahtove sa sve kamerama rts-a 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/poplave-ugrozavaju-mnoga-podrucja-u-bih/U BIH situacija sledeća, Doboj u potpunoj blokadi, tamo je najgore (javiše na BN TV da su 2 sprata zgrade pod vodom). Mada, i u Brčkom i Bijeljini je kritično. Drina pravi najviše problema i naglo raste (nivo za samo 10 cm niži na mjestu gde je probila 2010. godine, u blizini Bjeljine), a sa Rače javljaju da se Sava približava kritičnoj tački. Kiša do subote. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif) I ovamo imamo prvu žrtvu poplava. Bosna odnela most. I kod mene su proglasili vanredno stanje, kažu da će danas oko 15h biti najgore. Vode nema (a i svakako nije za piće), uskoro možda nestane i struje. Okolna naselja su pod vodom. Evo malo slika.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Hajde i lednu lijepu vijest da objavimo...Ana je pobijedila Šarapovu u Rimu...  Bravo Ana,sve čestitke!!!
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jao Boss i kod tebe drama izgleda. Jbt ljudi drzite se, sve je u totalnoj banani koliko vidim svugdje u Bosni...mama mi je primila jedan bracni par sa troje djece kod sebe jer su poplavljeni skroz. Sve je totalno odsjeceno, ljudi nemaju struje, telefoni ne rade i nema niko vijesti od svojih, a na televiziji (osim al jazera ) pjevaju i kuhaju dok zemlju voda odnese... Kakva nepogoda...strasno. Jos najavljuju da nece stati naredna dva dana...uzas. Mrzim paniku.
Boss kao i svi ostali, drzite se ljudi...nije pateticno ali ono sto sam upratila na netu i na evo i ovim Bossovim slikama iznad, bas je kaoticno...borba sa nemilosrdnom prirodom.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Još bih da dodam da pored poplava,neprilike pravi i snijeg. Na Jahorini ga je 30 cm,a u Kosjeriću čak 50 cm.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
juu sokirase me ove Bossove slike Nisam znala da je bas tako strasno.... Kod mene je sve ok...bar koliko sam ja obavestena
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|