|
Autoru |
Poruka |
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Bezveze,ako je neko dobar u tome,što bi ga menjali i eksperimentisali Šta alava,zaradila bih ih,niko ti ne bi to poklonio..Jel možeš svaki drugi mesec da budeš? Ma gde malo,pogotovo kad si bez posla
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma u danasnje vreme i 1000 dinci dobro dodje ihh leleee za te pare mozes da se olesis kao trubaaa Vidi ovako se posalje jednostavno je 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Jooooj veruj mi,ja sam najgora osoba za tako nešto,ne bih se obazirao na pravila koja moram da sprovodim kao moderator,bila bi opšta anarhija:) Plus gledam da sad ovo slobodno vreme koje imam,posvetim davanju bar nekog ispita,sramota me samog sebe više
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A iz kog predmeta ispite? Mozda bi ti mogla pomoci da odem umjesto tebe na polaganje, muskobanjasta sam, samo brkove zalepim i muskarac sam pravi
Ma prijavi se bre ne kosta te nista Budes preko dana sat dva, tako i preko noci i to je to...
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ma u danasnje vreme i 1000 dinci dobro dodje ihh leleee za te pare mozes da se olesis kao trubaaa Vidi ovako se posalje jednostavno je  Za soma ili sto evrića?:D Jeste,vidim,samo napisao sam ti već zašto nisam ja za to Tebi držim palčeve,za 10%,24/7:)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hvala ti kao bratu rodjenom.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
MeGi je napisao: A iz kog predmeta ispite? Mozda bi ti mogla pomoci da odem umjesto tebe na polaganje, muskobanjasta sam, samo brkove zalepim i muskarac sam pravi
Ma prijavi se bre ne kosta te nista Budes preko dana sat dva, tako i preko noci i to je to... Uhhhh,ček da ti ih nabrojim:kriminologija,međunarodno javno pravo,sistemi bezbednosti,osnove bezbednosti,civilna zaštita i civilna odbrana,eto to su kritični:) Hahaha da možeš,veruj mi ja bih ti platio 100 evrića po ispitu,pa makar skupljao karton za te pare Jeste,baš će neko da ti plati ako se zajebavaš
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Ništa hvala,nego plaćaš piće ako si u Bg-u,ako nisi onda je sve ok Bez zajebancije srećno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jaooooooo gromee udriiiiiiii To sve bubaj bubaj napamet Pa zato brate prijavis se za moda dobijes 100 evrica i platis ispit.
Je l ti to meni ne verujes? Vredjas me da znas Ne volim kad pisem istinu a ljudi misle da lazem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zeleni zub je napisao: Ništa hvala,nego plaćaš piće ako si u Bg-u,ako nisi onda je sve ok Bez zajebancije srećno Jesam u Bg-u sam Vazi, dogovoricemo se samo na mjestu gdje ima puno ljudi
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 42 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|