Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa Kežuale ja se odlično sećam i sezone u kojoj Partizan nije izgubio jedan, jedini meč. Te godine dobio je i nekakvu nagradu za taj podvig koja se dodeljuje neporaženom klubu. Znači tada nije bilo namešteno prvenstvo, a sada jeste ? Heh Kežuale, Kežuale... Ne možeš da porediš našu drndavu ligu sa španskom i engleskom ligom... Kod nas su takvi nizovi mogući samo zato što osim Zvezde i Partizana ne postoje klubovi koji bi mogli ozbiljnije da im pariraju. Barsi i Liverpulu nemoguće je da naprave niz od 14 pobeda zato što u samoj španskoj ili engleskoj ligi postoji barem još 5 klubova koji mogu da im otkinu bodove. Ako si pratio nizove pobeda u Evropi videćeš da obično takve nizove prave timovi iz raspad liga kao što je naša... E sad bi valjalo da ti i ja promenimo temu i da vidimo šta nam je činiti sa ovim razgolićenim curama koje će okupirati naše misli čim ogreje sunce... Moramo biti smireni, ali u isto vreme i precizni u merama koje planiramo učiniti... heh 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E da.... I kad si već juče došao da nas bockaš posle poraza Zvezde od Cibone, red je da malo uzvratim... Evo jedno pićence za tebe Za razliku od tebe koji si mi uvalio Vujoševićevu facu, ja ti dajem ove curice, pa taman da malo vežbamo srčane mišiće... 
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Anja je napisao: Evo pa biraj
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Clooney se zaručio...gotovo je!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
GiGi je napisao: Clooney se zaručio...gotovo je! Na kraju, svaki baja ostane bez... slobode ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Kakav baja...šta vi vidite u Kluniju... 
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Ooooooooo - ti došla malo kući? 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
GiGi je napisao: Clooney se zaručio...gotovo je! nasmejala si me GiGi od ranog jutra 
|
|
|
|
|
|