|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Picard je napisao: ma ja gledam kod sebe, u mom poslu rijetko ko ti danas kaže 'hvala', a često se polomiš za potpunog neznanca, vjeruj... navodno prije nije bilo tako, kažu iskusniji
šta li je u pitanju? materijalna kriza (recesija)? ili pak, općenito neka kriza morala, sve izraženiji manjak kućnog odgoja, utjecaj medija, demonizacija svega i svačega, nemam pojma...
jbt, ja u dućanu platim i kažem hvala, izgleda da smo ipak različiti Dobar dan.. hvala.. izvolite i dovidjenja pa to je ono osnovno što treba da se zna to jest nauči ako toga nema onda je sve fuj -bljak a da je kriza jeste i to po svim pitanjima al da ne duzim ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Zezam se jbt,viš da je mrtvo Jel si sad in d mud da mi pošalješ sliku?;)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
tko?
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Pa ti,ne sigurno onaj brut!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Utisak dana je otopljenje. Čim se vreme menja na bolje i Žex je super
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
zeleni zub je napisao: Pa ti,ne sigurno onaj brut! ne da mi Zex ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: zeleni zub je napisao: Pa ti,ne sigurno onaj brut! ne da mi Zex ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ok,znači samo hrabara na rečima ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
tako je ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Žex je napisao: Utisak dana je otopljenje. Čim se vreme menja na bolje i Žex je super prošao asteriod zajedno sa njegovom repinom ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 44 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|