|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemos biti ljubomoran na nesto sto nemam Ljubomoran si sto imam bolju komunikaciju sa zenama na forumu od tebe ja sam ti velika konkurencija
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Nemos biti ljubomoran na nesto sto nemam Ljubomoran si sto imam bolju komunikaciju sa zenama na forumu od tebe ja sam ti velika konkurencija Jes istina sve mi trebe preote,bauahhahahaha,sad sam potpuno obestrebljen,,,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi posalji She instrukcije na pp ako neces ti..ja cu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
aj se cackajte posle,zanima me kako je znala?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znam ja sta ti oces kazat,kako sam,eto,ljubomoran sto si ti s biciklisticom u razgovoru a samnom,slutim to,,bauhahahahah,znaci insinuiras kao da mi se sviđaš!?????Znaci tako,,,vidi,vidi,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Megi posalji She instrukcije na pp ako neces ti..ja cu  aj pls ti joj posalji 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
hahaha pitt,jbte 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Znam ja sta ti oces kazat,kako sam,eto,ljubomoran sto si ti s biciklisticom u razgovoru a samnom,slutim to,,bauhahahahah,znaci insinuiras kao da mi se sviđaš!?????Znaci tako,,,vidi,vidi,,,, piip piiip piiiiiiiiiiiiiip VAS ODGOVOR JE LAZ Pa svidjam ti se, da mene nema na ovom forumu osiromasio bi ti kao Grcka buahahahahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Znam ja sta ti oces kazat,kako sam,eto,ljubomoran sto si ti s biciklisticom u razgovoru a samnom,slutim to,,bauhahahahah,znaci insinuiras kao da mi se sviđaš!?????Znaci tako,,,vidi,vidi,,,, piip piiip piiiiiiiiiiiiiip VAS ODGOVOR JE LAZ Pa svidjam ti se, da mene nema na ovom forumu osiromasio bi ti kao Grcka buahahahahaha Opet insinuiras,ufatio sam te na krivoj nozi,,,opalaaaaa
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pozurii,zakasnicu 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 100 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|