Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa za početak dopadamo...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tako je, bravo Bosske, treba biti oprezan mozda sam ja -ON,a ti si mozda -ONA , ovo je jedan film ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ali ja i dalje mislim da treba da se dopadamo jedno drugom. Imamo sve predispozicije za to, a i kompatibilni smo.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
samo da nisi biber sa siskama 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Da li to znači da smo konačno saznali ko je njen tip muškarca ? Svako osim bibera sa šiškama ?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha
Mozes li malo uprostiti, ja sam sa sela,nemoj mi to "predispozicije" i "kompatibilni"
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Da li to znači da smo konačno saznali ko je njen tip muškarca ? Svako osim bibera sa šiškama ? Bolje da ti ne opisem,razocaraces se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ahahaha
Mozes li malo uprostiti, ja sam sa sela,nemoj mi to "predispozicije" i "kompatibilni" I ja sam sa sela. To kompatibilni znači da smo oboje sa sela, a predispozicije sam čuo sinoć na Dnevniku.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Da li to znači da smo konačno saznali ko je njen tip muškarca ? Svako osim bibera sa šiškama ? Bolje da ti ne opisem,razocaraces se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ajde de... baš me zanima da li se uklapam. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gledas dnevnik oho ho imamo jednu zajednicku tacku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|