Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jesam jutros i necu vise....jes' ono lijepo zapoceti dan tako...ali recimo u 9 a ne u 6...Znaci na nagovor sam ustala i jutros u 6 isla na trcanje, jutarnje razgibavanje i onda poslije lijepa i fina rutina prije posla....ali jok brate, nisam ja taj tip...ali da ne bude da nisam ni probala..eto jesam, bila, odradila, vidjela i jok...moze bilo koji drugi dio dana osim jutra..nije ni jutro jbt, zora!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
resila da odmaram malo ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Osmislila koncpet radionice za roditelje...svoje prezentacije...upute izradila...razmišljala gdje nabaviti kutiju od plazma TV-a...i tako!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
malo se ispričala sa Gigi ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Picard je napisao: hahaha da, ziher ziherica ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
eno preraslo mi, a kako sam lepo uvrnula, sta ces, hoce me nesto, sve buja, nema veze, super je svejedno
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kupila oradu a necu je ja pripremati postena raspodjela
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
i ja danas jeo oradu meni najdraža bijela riba
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja je neki dan spremala prvi put u zivotu...oradu prvi put i meni je jedna od drazih riba za klopati a spremila sam je vrhunski....zamotanu u foliju sa povrcem i limunom pa sve pekla, pomalo premazivala maslinovim i limunom, i na kraju sve pokapala bijelim vinom i otvorila foliju i drzala je u rerni jos nekih 15 minuta.....mljac! uz to napravila jos krompir i blitvu...ma necu da se hvalim vise...msm ko me ne bi zenio  a danas sam svasta bitno uradila...i jos uvijek na poslu raduckam pomalo i polagano ne valja nista naglo u zivotu...ne ne naucila i ja
|
|
|
|
|
|