Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
njente...danas je sve laganini
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jes jes..laganiniiii ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ова Дада све лаганини, а овамо ђипа ко да има спиралу... федер... опругу... како ли се то зове? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sestrina mala nije prosla prijemni na faxu. alternativa ima jako malo, sutra polaze prijemni na drugom ali sve su prilike da ni tu nece proci...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
najbolji prijatelj ovdje je dobio malariju...i bas mi je neprepoznatljiv. osjecao se bolesno, ali je bio pun energije..ali cim je saznao sta mu je, kao da ga je ta inf slomila hahaha... Nerviraju me farmaceutske kompanije, snobovi, masoni i ostala gamad koja proizvodi i pravi dvije klase ljudi..one koji imaj i one koji nemaju... Nervira me situacija oko JMBG u BiH , kao i politika koja se vodi oko popisa stanovnistva dole i kampanje koja glasi 'vazno je zvati se Bosnjak', a jos me vise nerviraju ljudi koji nasjedaju na takve provokativne kampanje...Obicno se nanerviram kada podjem da citam stampu i samoj sebi kazem..prestani i ne nerviraj se. Voala!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Nista, kao i uvek ladovina u zivotu "sto ne moze danas bice sutra"
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: najbolji prijatelj ovdje je dobio malariju...i bas mi je neprepoznatljiv. osjecao se bolesno, ali je bio pun energije..ali cim je saznao sta mu je, kao da ga je ta inf slomila hahaha... Nerviraju me farmaceutske kompanije, snobovi, masoni i ostala gamad koja proizvodi i pravi dvije klase ljudi..one koji imaj i one koji nemaju... Nervira me situacija oko JMBG u BiH , kao i politika koja se vodi oko popisa stanovnistva dole i kampanje koja glasi 'vazno je zvati se Bosnjak', a jos me vise nerviraju ljudi koji nasjedaju na takve provokativne kampanje...Obicno se nanerviram kada podjem da citam stampu i samoj sebi kazem..prestani i ne nerviraj se. Voala!! ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sladoled mi se prebrzo istopio
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ofarbao sam neki plafon i nimalo nisam zadovoljan. Još sam se preznojio kao pavijan
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
opet sam potrosila vise para nego sto treba..jbt meni treba staratelj da raspolaze sa finansijama i da mi daje samo za uzinu...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|