Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E danas sam vidjela ogromne reklame i balone po gradu povodom Valentinova…oni ovdje su ludi za tim danom kao i za danom zena…doduse kod njih je ovdje cijeli mart mjesec zena, a ne samo jedan dan…S obzirom na prava kakva zene imaju ovdje i zasluzuju taj jedan mjesec..Ali Valentinovo hahaha…iznenadili su me. Muske kolege su ljuti jer nije slobodan dan, kazu kako cemo stici sve pripremiti za bolje polovice…mnozina mnozina, jer vecina ih ima minimalno dvije zenske hehe…i sada su zabrinuti i u problemu  …treba izbalansirati izmedju zene kuci i djevojke negdje u gradu….Pa kazu dobri su, jasta su..kako da nisu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
uskoro mi ističe ugovor i odlazim sa neta
Senka da li ćeš plakati zbog toga ?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nemO zekiš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja cu plakati ako ti to ista znaci Mojne vec i suze na oci idu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mora jedan ban za kraj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i ja kazem...mislim da je zasluzio peticija da se Mojnetu uslisi molitva i da ga se banuje prije nego nas napusti barem na jedan sat
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Molena nešto si mi golišava 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa da ti ostanem u lijepom sjecanju 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Mojne je napisao: Molena nešto si mi golišava  cuti bre, jedva smo je nagovorili
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|